Kurtlar Vadisi Pusu 188. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Her bölüm yeni müzik çıkarıyo bu adam ha

187'den çok çok daha iyi bölümdü ama hala 175 ve 177'yi geçemedi

bölüm nasıldı arkadaşlar hepsini zileyemedim son 15 dakka güzeldi oda yine gökhan kırdarın müthiş yeni müziği sayesinde

Onur Tan bayağı düzelmiş.

Senaryoya hayranlığın kat kat artmazsa adam değilim. O kadar müthiş bir senaryo vardıki anlatamam.

Onur Tan bayağı düzelmiş.

Senaryoya hayranlığın kat kat artmazsa adam değilim. O kadar müthiş bir senaryo vardıki anlatamam.

onur kendini aşmış diyosun he iyi iyi yarın izlerim artık ama ağzıyla kuş tutsada kanım ısınmıyo adama neyse bölüm güzelse sorun yok

Her şey süper hoş da şu bölümün son sahnesini fragmanda göstermelerine acayip irite oluyorum ya :cloud:

aga güzeldi ama 187 kadar değil bence 187.süper ötesinin ötesiydi bu bölüm süper ötesi

- - - Ekleme - - -

onur tan her zaman süper

aga güzeldi ama 187 kadar değil bence 187.süper ötesinin ötesiydi bu bölüm süper ötesi

Senle şu bölüm sıralaması konusunda hiç anlaşamayacaz

Sıra şu:
177 - 175 - 188 - 176 - 173 - 187 .....

fener 1-1 yapmış...vadi-fener maçı ierleyen haftalardada devam edecek anlaşılan...

yav boş verin tartışmayı bölüm güzel olsada izliyoz kötü olsada alışkanlık işte başka izlicek yapım yok her türlü vadiciyiz

- - - Ekleme - - -

fener 1-1 yapmış...vadi-fener maçı ierleyen haftalardada devam edecek anlaşılan...

bu lazioda iş yok ya yoksa şimdiye 4 atmaları lazımdı neyse yarı finalde sepeti koluna takarlar

yav boş verin tartışmayı bölüm güzel olsada izliyoz kötü olsada alışkanlık işte başka izlicek yapım yok her türlü vadiciyiz

Vadicilikten cayan mı var aga?
Varsa söyle, irite olduğumuzu iletelim kendisine

çd yazdı onu. Her zamanki gibi uçuyo @çocuklarduymasın

Yükseklerde rüzgar şiddetli olur

- - - Ekleme - - -

Dokunmatik geçici bir süreliğine kafayı yedi.Komşunun internetini kaçak kullanıyom.
Yav nasıl bir bölümdü süperdi be süper.Haftaya ölümüne bir bölüm geliyor.Maçta yok 16+ garanti @takas aga tebriklerini bekliyorum
dün ne demiştim yaa

aga ne demiştin hatırlamıyorum yav

ben 189.acayip merak ediyorum

dedim ya Polat senceri alacak Poyraz gidecek elifin yanına diye

- - - Ekleme - - -

dedim ya Polat senceri alacak Poyraz gidecek elifin yanına diye
sonra poyraz bişiler dedi ya polata onları dedim tuttanze

hee tmm aga hatırladım harbi tutturdun helal olsun

Bölümün tamamını buradan izleyebilirsiniz.

- - - Ekleme - - -
@34rcp44

Moderatörün son düzenlenenleri: