Kurtlar Vadisi Pusu 185. Bölüm Çatışma Sahnesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 34rcp44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

34rcp44

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,210
Puanı
610
Kurtlar Vadisi Pusu'nun belkide bu sezonki en iyi çatışma sahnesini izledik bu bölümde.
İşte Baki ve Azizin öldüğü o müthiş müzikler eşliğindeki sahneler...

Moderatörün son düzenlenenleri:
harikaydı zaten söylemeye gerek yok üstüne bir fırtına tuttu bizi gelince offfff

hayırlı cumalar vadiciler....1 gün gelemedik foruma herşey değişmiş vallha...şunu gördük ki yaptığımız kalitesiz espriler kadar bile değerimiz yokmuş forumda...bir kişi hariç iki allahın kulu da sormamış nerde hızlı diye...herkes kendi aleminde...:bağır::bağır::bağır::bağır::bağır::bağır::bağır::bağır::bağır::bağır::utan2:😱ha:ki ne oha....

hayırlı cumalar vadiciler....1 gün gelemedik foruma herşey değişmiş vallha...şunu gördük ki yaptığımız kalitesiz espriler kadar bile değerimiz yokmuş forumda...bir kişi hariç iki allahın kulu da sormamış nerde hızlı diye...herkes kendi aleminde...:bağır::bağır::bağır::bağır::bağır::bağır::bağır::bağır::bağır::bağır::utan2:😱ha:ki ne oha....

aga geleceğini biliyoduk zaten bende dün akşam anca gelebildim vadi derken geçti işte yoksa seni unutmak gibi bişey olamaz

Ben bahsettim aga senden gözümüz yollarda kaldı. :D

Azizin ölmesi bişey değilde bakinin ölümü gerçekten olmadı orda erhan imdat daha çok açıktaydı onlara kurşun isabet etmedi ama bakiyi hemen harcadılar aynı mirsad gibi