Kurtlar Vadisi Pusu 181.Bölüm Tahminleri

Konuya bak sabahlamış reyizler bende 3 te yattım bilseydim girerdim foruma.

4'te yattım 5'e adar uyuyamadım bile

vadi farkını ortaya koycak demekki biraz daha bu hafta...:Ubu adam böyle açıklamalar yapıyoda....pana ya bir denk gelirse bu metinler öttürürler bu demeç veren adamı......:gitar:

- - - Ekleme - - -

vadi farkını ortaya koycak demekki biraz daha bu hafta...:Ubu adam böyle açıklamalar yapıyoda....pana ya bir denk gelirse bu metinler öttürürler bu demeç veren adamı......:gitar:

adam heralde izin alıyodur açıklama yaparken zaten açıklamasında gizlilik haklarına aykırı değil diyor eğer öyle olmasa bile birisi illaki görmüştür panadan demekki adam doğru söylüyo

lennnnnnnnnvadiciler.....15 mesaj daha ataydınız ya.....haftanın 2 gününü daha geride bırakacaktık.....haydin bastırın butonlara....

VADİ HER TÜRLÜ AKAR AGAAAA

yav aga sonuçlar açıklandı 15 mesaja falan gerek yok fragman konusuna gelin

fragmanı çıktı dizinin..leylaya dokunan eller kırılsın.....[v][v][v][v][v][v][v][v][v][v] ahanda bu oklavalarla kırarım kafalarını....sıkıyosa vursunlar leylayı....mermiden hızlı gider bu oklavalar ....demedi demesin kimse...:gitar:

leyla kazayla vurulmuş gibi geldi bana

yok aga geçti artık

aga o rakamlar bu hafta için geçerli bu konu 10000 mesaj olsa bile bişey değişmez sadece yıllık tabloda listeye girer o da çok zor
boşver aga ya önemsiz

bizi daha başka rekorlar bekliyo sayfalar neki