ben olsam konu 500 mesajda kalırdı çok bileo lmuş
Sen olsan konu çoktan kilitlenirdi. Her geldiğin yeri batırıyosun
ben olsam konu 500 mesajda kalırdı çok bileo lmuş
Sen olsan konu çoktan kilitlenirdi. Her geldiğin yeri batırıyosun
bir şey arıyodum bulamadım...internette....efsanenin birinci bölümü reytinglerini...15 ocak 2003 tarihi çarşambaya denk geliyomuş...ilginçtirki bu tarihi google yazıp aradınmı sadece kurtlar vadisi çıkıyor ama ilk bölümün reyting sonuçları yok...sen şikeli yada şaibesiz önemli değilde bir sitebiliyonmu...tüm reyting sonuçlarının kayıtlı olduğu bir site...:aynen:Efe olarak doğdun, Ali olarak büyüdün, Polat olarak tarihe geçeceksin.
- - - Ekleme - - -
Vadi izliyom aga.
Polat'ın ihtiyarlarla ilk kez görüştüğü bölümü
bir şey arıyodum bulamadım...internette....efsanenin birinci bölümü reytinglerini...15 ocak 2003 tarihi çarşambaya denk geliyomuş...ilginçtirki bu tarihi google yazıp aradınmı sadece kurtlar vadisi çıkıyor ama ilk bölümün reyting sonuçları yok...sen şikeli yada şaibesiz önemli değilde bir sitebiliyonmu...tüm reyting sonuçlarının kayıtlı olduğu bir site...:aynen:
açıklanıyodu bildiğim kadarıyla......asmalının final reytingleriyle ondan bir hafta önceki haziran reytingleri var listede....Dün geçmişinden vazgeçtin, şimdi geleceğinden vazgeçeceksin.
Başkalarına hükmeden kuvvetlidir. Kendine hükmeden kudretlidir.
Kırmızı kitabı okuytan ya ölür, ya ölümsüz olur.
Kızıl Elma Anadolu'dur. Anadolu dünyanın kalbidir. O kalbin mührü İstanbul'dur.
- - - Ekleme - - -
Aga 2003 Eylül ayına kadar önceden reytingler medyaya açıklanmıyodu.
Çok merak edersen tahminen şöyle reytingler alıyodur 7 - 8 - 9
nostalji olarak 15 ocak 2003 tarihi reytinglerini arıyom....bu tarihli reytingleri atabilcek varmı....:gitar:atana gitar hediye....
- - - Ekleme - - -
açıklanıyodu bildiğim kadarıyla......asmalının final reytingleriyle ondan bir hafta önceki haziran reytingleri var listede....
keşke 15 ocak 2003 reytinglerini bulabileydik iyi olurdu.....hayret bu dizinin bu reytinglerini gazete ve siteler ilgi çekmek için bile olsa şu aralar yayınlarlar diye düşünüyodum...kimsenin aklına gelemmiş demekki..[8|]
Dün geçmişinden vazgeçtin, şimdi geleceğinden vazgeçeceksin.
Başkalarına hükmeden kuvvetlidir. Kendine hükmeden kudretlidir.
Kırmızı kitabı okuytan ya ölür, ya ölümsüz olur.
Kızıl Elma Anadolu'dur. Anadolu dünyanın kalbidir. O kalbin mührü İstanbul'dur.
- - - Ekleme - - -
Aga 2003 Eylül ayına kadar önceden reytingler medyaya açıklanmıyodu.
Çok merak edersen tahminen şöyle reytingler alıyodur 7 - 8 - 9
Eeeeeeeeee. Hani nasıl 70 sayfa olacak bu konu
Eeeeeeeeee. Hani nasıl 70 sayfa olacak bu konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?