Kurtlar Vadisi Pusu 178. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
onur tan iyi eğlenceli ama bizi gaza getirdi :D öyle demese biz de bu kadar beklenti içine girmezdik
bir de ne yazetede ne atv de 10.yıl özel bölümü falan denmedi ne adamlar ya öyle yapsalardı daha da artardık reklam olurdu

- - - Ekleme - - -

kardeşleri zübeyr şaşmaz dururken neden çalışmazlar anlamıyorum harika adam

diladan kovdular zaten vadi kapmış :D

Vadi2nin geçen seneki yönetmeni de buydu. Ama geçen sene daha iyiydi.

- - - Ekleme - - -

onur tan iyi eğlenceli ama bizi gaza getirdi :D öyle demese biz de bu kadar beklenti içine girmezdik
bir de ne yazetede ne atv de 10.yıl özel bölümü falan denmedi ne adamlar ya öyle yapsalardı daha da artardık reklam olurdu

- - - Ekleme - - -

kardeşleri zübeyr şaşmaz dururken neden çalışmazlar anlamıyorum harika adam

Zübeyr Şaşmaz olur.

Ya da eskilerden Serdar Akar
Selahattin Sancaklı olsun. Ne de güzel olurdu halbuki. Onur Tan'a büyük geliyo Vadi

alican Güneşi Beklerken de iyiydi ona noldu öyle hemen bıraktı

alican Güneşi Beklerken de iyiydi ona noldu öyle hemen bıraktı

Bilmiom Ali Can Güneşi Beklerken iyiydi ama çok da iyi sayılmazdı.

Vadi bi adam akıllı Yönetmen bulamadı gitti.

İmkansız ama Osman Sınav geri gelse keşke.

vadinin yönetmenlik pek işi yok bu saaatten sonra ya kim olursa yönetir acemi olmadıktan sonra fazla takılmayın :D

Bilmiom Ali Can Güneşi Beklerken iyiydi ama çok da iyi sayılmazdı.

Vadi bi adam akıllı Yönetmen bulamadı gitti.

İmkansız ama Osman Sınav geri gelse keşke.

Osman Sınav artık Pananın kapısının önünden bile geçmez çünkü adama çok büyük haksızlık ettiler neyse velhasıl kelam Osman Sınav gibi biri gelirse Senaryoyu isterse çok dandik yazsalar bile o adam diziyi izlettiricek sahneleri çeker.

Osman Sınav artık Pananın kapısının önünden bile geçmez çünkü adama çok büyük haksızlık ettiler neyse velhasıl kelam Osman Sınav gibi biri gelirse Senaryoyu isterse çok dandik yazsalar bile o adam diziyi izlettiricek sahneleri çeker.

İmkansız dedim zaten :(

En iyi seçim Zübeyr Şaşmaz aga.

kardeş yonetmen onemlide asıl önemli, olan senaryo dizide..
tabi ne kadar iyi yönetmen olursa bu hatalar cok aza iner ama var mı iyi si baska ki onur tan heralde iyi yonetmen ki vadiyi yonettırıyolar ama boyle hatalar yogun calısmadan mı oluyor bılmem orasını artık

bu kadar hareketli ve farklı mekanlarda geçen bir dizide bu tür hatalar elbette olur ben takmıyorum bile açıkçası keyfime bakıyorum

kardeş yonetmen onemlide asıl önemli, olan senaryo dizide..
tabi ne kadar iyi yönetmen olursa bu hatalar cok aza iner ama var mı iyi si baska ki onur tan heralde iyi yonetmen ki vadiyi yonettırıyolar ama boyle hatalar yogun calısmadan mı oluyor bılmem orasını artık

Allah'tan senaristlerimizin üstüne senarist yok. O yönden sıkıntımız yok zaten
Ama Yönetmen harbiden sıkıtı. Getirse Raci Şamamz kardeeşini koltuğa oturtsa ne güzle yönetir Zübeyr Şaşmaz

- - - Ekleme - - -

Onur Tan'ı kovduracam. Tweet atıp duracak görürüsünüz :D Ya kendi istifa edecek ya da kovacaklar :D

ya bu hatalar cogu dızıde var diladada yapıyolar bole sacma hatalar :S:s özenmiyorlar mı nedir bilmiyom inandırıcılıgı hıc kalmıyo takas ama onemlı bunlarda sacmalık ya :S:S

- - - Ekleme - - -

onur tanın twtlere ve atanlara bakıyomda herkese tek tek cevap vermiş bu iyi :=) ama hepp yorumlar müthiş felan olanları alıyor heralde
sen nasıl yönetmensin hep çekim hataları felan diyen yok gibi :D

ya bu hatalar cogu dızıde var diladada yapıyolar bole sacma hatalar :S:s özenmiyorlar mı nedir bilmiyom inandırıcılıgı hıc kalmıyo takas ama onemlı bunlarda sacmalık ya :S:S

Ya küçük hataları önemsemiyom zaten. Her bölüm de bu kadar hata yapılmazki insaf ya

Elif'in rüyasi cok etkileyici olmus bence.. Bölümün en etkili sahnelerinden birtanesi bence.. 177.Bölüm gibi gelmez dedim, ama 178.Bölüm tamamen üzerine oturdu. Hem rüya sahnesi, hemde Polat cok etkiledi. Sezonun en güzel bölümüydü bence..

- - - Ekleme - - -

Ayrica Elif karakterini oynayan kizada helal olsun vallah. Karakterini resmen yasiyor.

valla kardeş elif için dediklerine katılıyorum ama bölüm için katılmıyorum.hele hele seznun en ıyısı demek fazla iddialı olmuş