Kurtlar Vadisi Pusu 178. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
Maskenin ardındaki gizem çözülüyor!

263908_409336492448220_2037485738_n.jpg

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 178. Bölüm yorumlarını bu konudan yapabilirsiniz.

20.00'de ATV'de!

Özete yaklaşık olarak 2 saat, Yeni Bölüme yaklaşık olarak 3 saat kaldı. :)

Geçen haftaki anlıklara göre %1,5'tan fazla yükseliş var. Yani 17,26'yı yani GS maçı rekorunu geçtik hayırlı olsun. :rugby:

Bu sezon PUSU serisinin en iyi sezonu olmaya aday diyebilirim ama bunda Gökhan Kırdar ın payı çok büyük! Tebrikler Vadi!

Dikkatimi ceken şu oldu Polat ın yüzü ve kolları yanmış ve benim icin bu Vadi bu sezon kesin final yapacak demektie!

Polat tam anlamiyla parcaladi bizi.. Yemin ederim bu bölümden sonra, dedim ki keske ölseydi.. Adam o kadar vuruldu, yaralandi, ama ilk kez bu kadar duygulandim.. Cok etkileyiciydi..

Polat resmen bittirdi...

tek kelimeyle inanılmaz bi bölümdü inanılmaz inanılmaz harika dehşet süper ötesi manyaktı manyak fazla söze gerek yok

Memati'nin ölümünde bile bu kadar üzülmemiştim. Polat'a yazık be. Bu hallere düşecek adam mıydı

Polat cok üzdü vallah.. Zaten kolu görünce, bittim.. Bölüm tamamiyle bir EFSANEYDI.. Kurtlar Vadisi felan filan bos, Vadi 10.Yili ile bütün yillarin rekorunu kirdi.. Altin harflerle yazilmis Efsane isminin altina bir imza daha atti..

eskl vadiyi aratmıyor harika dehşet dehşet polata üzüldüm ya vatan tanımında bittim bu dizi gibisi gelmez arkadaş gelmez

Polat cok üzdü vallah.. Zaten kolu görünce, bittim.. Bölüm tamamiyle bir EFSANEYDI.. Kurtlar Vadisi felan filan bos, Vadi 10.Yili ile bütün yillarin rekorunu kirdi.. Altin harflerle yazilmis Efsane isminin altina bir imza daha atti..

Aynen Eski Vadi halt etmiş bunun yanında.

Memati'nin ölümünde bile bu kadar üzülmemiştim. Polat'a yazık be. Bu hallere düşecek adam mıydı

Polat bu hali, Vadi tarihinde en büyük üzüntü veren olaylardan birtanesidir. Memati'nin ölümüne nedense hic üzülmemistim. Zaten o siralar, hep dile getiriyordum. Memati'nin ölümü, diziyi bambaska bir duruma getirectir. Gercekten cok büyük Senaristlerimiz var.. Kimi nezaman öldüreceklerini cok iyi biliyorlar.. Memati tam zamaninda gitti, ne erken, ne de gec.

Polat'in bu hali hic iyi olmadi.. Gelecek bölümler genel olarak kan donduracak.. Dizi tüm sinirlarini asti artik. Nereye gittigini biz bile kestiremiyoruz artik..

Pana Film'e bu gece icin tekrardan tesekkür ederiz..

aga siz eski vadiyi küçümsüyonuz eski vadinin dünyanın gelmiş geçmiş en büyük dizisidir o çok farklı bi yerdedir ama bu sezon eski vadi tadında harbiden