Kurtlar Vadisi Pusu 174. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vadinin bitmesi söz konusu bile değil aga

bence bu bölüm çok güzeldi o kadar çok muamma var ki ıhtıyar uyelerıne bılınmeyen güçler tarafından komplolar var.eşref beyın kazası sencer beye yapılmak ıstenen.faruğun kız arkadaşı .ak saçlının erkanın yerını öğrenmesı.karanın durumu polatın durumu .bu sene bır bölüm içinde bırden fazla olaylar var.ve herşey gizemlilik dairesi içinde oluyor .kım düşman kım haın hala bellı deıl buda reytınglerı tavan yapıyor.bu sene bu ışı çok ıyı becerdıler allah nazardan saklasın dıyelım darısı diger bölümlere

Müthiş bir bölümdü. Polat Alemdar vuruldu, daha sonra öldü süsü verilecek müthiş bir olay gerçekleştirildi. Gelecek haftalarda neler olacak bakalım. :)

memati olayı suriye meselesi ihtiyarların içindeki hain.allah allah ben yanlış diziyimi izliyom nedir.tntdeyken tüm bölümleri netten izlerdim.şimdi televizyondan izliyorum

kardeş aslında tnt dekı bölümlerde güzeldı ama hep bır olay vardı onun peşınden sürüklenırdı senaryo ve bölüm sonunda ne olacağı bellı olurdu ama bu sene hangı olayı takıp edecende çözecen o kadar çok bılınmeyen varkı akıl sır ermıyor ve tabı bu sene ekstrada çok ters köşe var onuda unutmamak lazım

Erkan'ın amacı ne sizce? Niye Eşref Bey?

AkSaçlı Akif'i neden acilen çağırdı?

Sencer Bey'in aracının güzergahını değiştirmek için Mobese görünütülerini
kim değiştirdi?

Fikirleriniz?

- - - Ekleme - - -

Bence öldü süsü verilip, Polat hakkinda bir kac bölüm hic birsey ortaya cikmasin.. Türkiye'dekiler de ölü bilsin, biz seyirci olarakta Polat hakkinda birseyler görmeyelim...

Öyle bi şeye kimse cesaret edemez reytingler acayip düşer.

Erkan'ın amacı ne sizce? Niye Eşref Bey?

AkSaçlı Akif'i neden acilen çağırdı?

Sencer Bey'in aracının güzergahını değiştirmek için Mobese görünütülerini
kim değiştirdi?

Fikirleriniz?

- - - Ekleme - - -

Öyle bi şeye kimse cesaret edemez reytingler acayip düşer.

Olur mu, asil ozaman Reyting patlar!! Vadi'ye büyük bir gizemlik girer. Ben kac sezondur buna benzer birsey bekliyorum umarim, haftaya böyle birsey olur. Bir kac bölüm görmeyiz. Ondan sonrada yeni imaji (saclarini kesmis) ile muhtesem bir dönüs yapar. Polat'in olmadigi bölümlerde Türkiye'de kiyamet kopacaktir. Mete'ler, Abdülhey felan filan neler olur bilmiyorum... Diziye bir sekilde "gizem" girmesi lazim.

master kardeşimin dediklerine aynen katılıyorum inşallah öyle olur müthiş olur varya süper olur reytingler tavan yapar müthiş gizem