Kurtlar Vadisi Pusu 173. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060

Yazete: PanaDizi | Kurtlar Vadisi ve Pana Dizi ve Filmleri Resmi Kanalıdır diziizle.yazete.com

Bomba gibi bir bölüm geliyor!

Moderatörün son düzenlenenleri:
harıka bır bölüme benzıyor leyla yı akıl hastanesıne atıyorlar

Polat Alemdar Suriye halkı tarafından linç ediliyor, İhtiyarlar Leyla yı akıl hastanesine yatırıyor, Nazife anne herşeyi öğreniyor,... Grl Perşembe gel

Süper ötesi bir bölüm fragmanda belli etti Leyla akıl hastanesinden Fragmanın sonunda titreyen el polatın eli belliki gel perşembe gel. :D

- - - Ekleme - - -

Youtube Fragman..

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper bir fragman be süper:D Of be süper bir bölüm.Kelimelerle anlatılamaz

hasbünallah ve nimel vekil ve nimel mevla ve nimen nasir

Son düzenleme:
Bu arada en sonunda Kurtlar Vadisi Pusu'nun Fragman konusunu açtım. Özellikle bu hafta açmak istiyordum ve açtım. Bu hafta açmak istememin sebebi, doğum günü haftam ve bu arada Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayınlanacağı bölümde doğum günüm var.

Bölüm resmen OLAY yaratacak.. UNUTULMAZ bir Bölüm geliyor... Bölüm daha yayinlanmadan fragmani ile TÜM siteleri kilitledi... Yorumsuz bir sekilde bekliyoruz..

yok artık bu nedir yarabbi böyle bir dizi olamaz olamaz müthiş süper harika mükemmelliğin son noktası perşembe gelsin artık gel perşembe gel vadi 1 numara be rakibi yok dünyada

Pana Film videoyu kaldırmış, konuya yeni bir video ekledim.

173.bölümden fotoğraflar
gjvvg.jpg

gjtyy.png

yav sinema gibi müthiş ya türkiye yi çoktan aştı bu kadar müthiş olamaz bir dizi

perşembeyi iple çekiyorum fragmanları izlemicem izleyince dayanamıyorum 4-5 beklemeye

Kurtlar Vadisi Pusu 173.Bölüm Fragmanı(Mobilden Girenler İçin)

Kurtlar Vadisi Pusu 173.Bölüm fragmanı - YouTube
Polat İçin Yolu sonu mu geldi...
Kurtlar vadisi Pusu Aksiyon Dolu Yeni Bölümü(173.Bölüm) ile 6 Aralık Perşembe akşamı Atv'de
space.gif

kurtlar-vadisi-pusu-163-bolum-1010.jpg

- - - Ekleme - - -

Yav şimdi neden siz benim açtığım konuyu buraya atıyonuz.Belki ben hit kırmak istiyom:D

offf Fragman süper olmus Bu bölüm de süper olacak Gel Persembe Gel Artik Berenide bekliyoruz hadi bakalim bu bölüm süper ötesi olacak