Kurtlar Vadisi Pusu 153. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zaza öldü galiba

Zaza rolünü üstlenen Ali Sürmeli, oyunculuğu bırakacağını açıklamıştı. Belkide bu bölüm, onun için son bölümdür. Ali Sürmeli için emekliye ayrılma vakti olsa gerek.

çok büyük oyuncu hayırlısı neyse o olsun

aynen zaza bence sezon finalinde ölmeli şimdi sırası değil

Kurtlar Vadisi Pusu NEFES kesecek..

153.Bölüm cok dehset bir bölüm olacak. Bu bölümde bizleri bir cok OLAY bekliyor. Ve en kötüsü büyük bir ihtimale bu bölümde ÖLÜM var. Simdiden Fragmani bile heycan sardi.. Benim tahminimce bu hafta büyük bir ihtimale ZIRVEYI kapacaktir.

152.Bölüm MUHTESEMDI. Aksiyonu az olmasina ragmen, SINEMA keyfinde bir bölümdü. Aldigi rating ise, resmen berbatti. Cok kötü rating almis. Fatma Gül "fark" atmis diyebilecek seklinde bir durum ortaya cikmis. Acikcasi büyük bir saskinlik icerisindeydim. Cünkü ondan önce ki bölümde (151.Bölüm) mac olmasina ragmen, nerdeyse ayni rating oranlari almis.

Yinede SBT'ye güveniyorum. Umarim güvenimizi kirmazlar.

tüm ülke çapında ölçülmedikçe bu oranlara inanmam

fragman sadece resmi sitede 300 bine dayanmış iyi gidiyo bu hafta

aynen bu hafta çıkıştayız inşallah reytinglerde de yükseliriz

fragman süper totalde 13 aliriz fatma gülü geçeriz kesin gibi süper lale zara hep ikili oynuo ne şam örgütcü bir kadın bu

lale zara kendi çıkarlarını düşünüyo

Bölüm MUHTESEM olacak. Bu hafta kesinlikle ZIRVEDE olmasi gerekiyor. Yani sira ben yüksek oranda rating bekliyorum. Vadi bu bölümle cok ciddi geliyor.

Fragman 650 bini gecti bu hafta 1 milyonu gorecegiz gibi hadi hayirlisi