Kurtlar Vadisi Pusu 152.bölüm Fragmanı

WesTxCoasT

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,448
Puanı
610
Fragman Çıktı İşte Müthiş Fragman..

Moderatörün son düzenlenenleri:
Müthis bomba gibi bir fragman aksiyon hic durmayacak gibi, Gazi askerin söyledikleri resmen hükümeti 12 den vuruyor.

oha fragman inanılmaz şahane süper.aksiyon aştı kendine bu ne böyle ya :D sinema filmi fragmanı gibi bişey gelde perşembeyi bekle şimdi :D bu fragmandan sonra nasıl perşembe günü gelir bilmiyorum gerçekten helal olsun

valla bu bölümü iple çekiyorum şahane olmuş şahane :D

sinema filmi fragmanlarından daha heycan verici

Yine olağanüstü, müthiş, muhteşem bir bölüm biz Kurtlar Vadisi Pusu izleyicilerini bekliyor.

Polat Alemdar ve ekibi yine büyük işler peşinde. Kara sessiz sessiz iş bitirmeye çalışıyor. Polat Alemdar ve ekibi Kuzey Irak'a gidiyor, orada müthiş işler başarmaya çalışacaklar. Fragmanda son sahne resmen müthişti. Gittikçe güzelleşen bir dizi haline alıyor Kurtlar Vadisi Pusu. Böyle maceralı bölümler oldukça bu dizi hep ayakta kalacaktır, ben buna inanıyorum.

Bakalım nasıl bölüm olacak, bence müthiş bir bölüm olacaktır. Bence heyecanlı bölümler çeken, bol bol aksiyon ve maceralı bölümler çeken en iyi dizi Kurtlar Vadisi Pusu. Her neyse müthiş bir bölüm olacaktır.

Yine olağanüstü, müthiş, muhteşem bir bölüm biz Kurtlar Vadisi Pusu izleyicilerini bekliyor.

Polat Alemdar ve ekibi yine büyük işler peşinde. Kara sessiz sessiz iş bitirmeye çalışıyor. Polat Alemdar ve ekibi Kuzey Irak'a gidiyor, orada müthiş işler başarmaya çalışacaklar. Fragmanda son sahne resmen müthişti. Gittikçe güzelleşen bir dizi haline alıyor Kurtlar Vadisi Pusu. Böyle maceralı bölümler oldukça bu dizi hep ayakta kalacaktır, ben buna inanıyorum.

Bakalım nasıl bölüm olacak, bence müthiş bir bölüm olacaktır. Bence heyecanlı bölümler çeken, bol bol aksiyon ve maceralı bölümler çeken en iyi dizi Kurtlar Vadisi Pusu. Her neyse müthiş bir bölüm olacaktır.

Aynen mükemmel bölüm olcak.

bu dizi gibisi yok olamazda şu fragmana bakarmısın ya :D

Henüz fragman yeni çıkmasına rağmen sadece resmi sitede 100 bin izlenmeyi geçmiş Vadi..

yeni link eklendi.westxcoast kardeşim geldiği zaman ekler :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
Takas söz verdiğim gibi izledim ama çok da heyecanlı gelmedi bana. Yine de patlama fena gözükmüyor. :)

Konudaki uygunsuz mesajlar silindi ve konu tekrardan açık.

Diziyi izlemiyorum ama fragman iddialı gözüküyor. Dizi yüksek ihtimalle ciddi çıkışa geçer bu hafta.