Kurtlar Vadisi Pusu 150.Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Katılıyorum ama izzete soğukkanlı falan davranmaz feci bir şekilde öldürür bence söz konusu oğlu..

aynen aga izzetin bu yaptığı akıl almaz bi namussuzluktur.polat öyle bi intikam alır ki izzeti anasından doğduğuna pişman eder

Ömer Baba'yı canlandıran, Emin Olcay'ın fragmanda söyledikleri şunlardır;
‎''Peygamber Efendimiz evladı Kasım'ı defnederken gözyaşlarını tutamamış. 'Ya Resulullah, cennete gideceğini biliyorsun neden ağlıyorsun?' demişler. 'Ben de insanım..' diye buyurmuş. Ölüm var evlatlarım, ayrılık var. Bir baba çocuğunu sevmeyecek de neyi sevecek? Baba ve anne evladına, evlat anne ve babasına sevgisini göstermeli. Sakın bunu ertelemeyin, çünkü ayrılık var...''

ömer baba süper ya

fragman 300 bini geçmiş baya da geç eklenmesine rağmen

Bir türlü açamadık Vadi fragmanının konusunu

fragman su anda 330.000 kisi tarafindan izlenmis (sadece resmi sitede).

Iki haftadir fragmanlarin izlenme oranlarinda ciddi bir düsüs var.

fragmanların izlenme sayılarındaki düşüşün tek bir nedeni var video sistemi başkada bişey yok

evet eskiden çok rahattı youtube yapsalar çok iyi olur

fragman su anda 330.000 kisi tarafindan izlenmis (sadece resmi sitede).

Iki haftadir fragmanlarin izlenme oranlarinda ciddi bir düsüs var.

Ben pek bir düsüs göremiyorum.. Tabiki diger fragmanlara göre düstü izlenme sayisi, fakat büyük nedeni sitede yasanan problemdi. Bir ara izlemekte baya bir sorun yasayanlar muhtemelen, diger sekilde fragmani izliyorlardir. Suanki sistemde de problem var.

Ayrica DÜN eklenmesine göre izlenme sayisi harika. Fragman 24 saate 400.000 izlenme olmus. Diger Dizilerin fragmanlari 5 gün önceden yayinlandigi halde 100.000 izlenme rakamina zar zor geliyor...

Allah'in izniyle bu hafta Ratinglerde iki gurubta da ZIRVEDE oluruz.

Son düzenleme:

aynen aga 400.000 daha 1 günde müthiş bi rakam hemde video sisteminin haline göre süper

aynen aga 400.000 daha 1 günde müthiş bi rakam hemde video sisteminin haline göre süper

Evet.. Sistem daha yeni oldugu icin, daha tam yerine oturmadi heral. Gelecek haftalarda eminim ki yeniden yükselise gececektir. Bir yandan da sitenin bozulmasi iyi oldu.. Vadi fragmani üst üste REKOR kirinca, bir cok kisi yine delirmeye baslamisti.. Tebrik yerine, durum her seferinde hep terslendi. Neyse ki simidilik bari biraz sessizlik oldu..

aynen kardeşim bazıları kafayı yemişti.biraz ortalık yatışsın sonrasında kaldığımız yerden rekor kırmaya devam edeceğiz Allah ın izniyle. bu bölüm neler olacak inanılmaz merak ediyorum sence polat izzeti hemen bulabilecekmidir

Yeni Bölümü sabirsizlikla bekliyorum. Bölümün MUHTESEM üstü olacagindan kesinlikle eminim. Bunu bölüm özeti kanitliyor. Bölüme dair hic bir fikrim yok. Pek birsey de tahmin edemiyorum. Polat Izzet'in üzerine gidecektir. Ama ona ulasacagini pek sanmiyorum. Cemal alip götürmüstü. Ayrica Izzet bir süreline Kara icin gerekli. O yüzden zor. Polat gercekten cok yikildi. Bu yüzden bir cok düsman bundan yararlanip Polat'a birseyler yapacaklarini düsünüyorum. Polat'in ise cocugunu gömdükten sonra, neler yapacagini tahmin bile edemiyorum... Kisacasi 150.Bölüm ile Vadi resmen Persembe gecesini titretecek..

Isallah bekledigimiz gibi cok güzel bir bölüm olur ve allah'in izniyle Yarin her iki gurubta da yüksek ratingler ile ZIRVEDE yer aliriz

inşallah kardeş inşallah.bence de polat izzeti hemen bulamaz ama bulduğunda neler yapacağını tahmin ediyoruz az çok