Kurtlar Vadisi Pusu 149.Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fragman su anda 342.000 kez izlenmis, bu fragman pek ilgi görmedi belkide 2 haftalik ara yüzünden.

fragman şu an 400 bin kez izlenmiş bu vadi standartlarına göre çok düşük ama sebebi belli pananın video sistemi kötü video 2 saat açılmıyo

Video sistemi cok kötü oldu. Eski sistemde de problem yasaniyordu fakat simdiki dahada kötü oldu. Izlenme sayisi az olmasi cok normal. Bu kadar sorun oldugu halde cok yüksek bir izlenme olmus, helal olsun.

Sabirsizlikla YENI BÖLÜM fragmanini bekliyorum.. Vadi'de ip koptu. 150.Bölüm ile yeri titretecek.

Video sistemi cok kötü oldu. Eski sistemde de problem yasaniyordu fakat simdiki dahada kötü oldu. Izlenme sayisi az olmasi cok normal. Bu kadar sorun oldugu halde cok yüksek bir izlenme olmus, helal olsun.

Sabirsizlikla YENI BÖLÜM fragmanini bekliyorum.. Vadi'de ip koptu. 150.Bölüm ile yeri titretecek.
aynen öyle video sistemi berbat diyebilirim eski sistem bile daha iyiydi.herkes şikayetçi bi el atmaları lazım.150.bölüm fragmanı inanılmaz bişey olacaktır çok merak ediyorum