Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Reklamdan sonra büyük bir ihtimalle bitecek yine harika bir bölümdü gecen haftadan cok daha iyiydi. Önümüzdeki bölümlerde pusat Yasar catismasi daha keyifli bir sekilde devam edecektir.
Ya ben böyle bir final hic beklemiyordum tahmin bile edemezdim izzet bebegi inci nin karnindan aldirmis haftaya müthis bir bölüm bizleri bekliyor bakalim polat izzet e neler yapacak
işte bu işte bu vadi bugün muhteşem süper harika bi bölümle ekranlara geldi süperdi süper reklamlar sıkmadı ama reklam aralıkları biraz daha artmalı vadi totalde zirveyi alacak demedi demeyin süper bi bölümdü bölüm finali şahaneydi eminimki kimse tahmin etmemiştir ben şok oldum izzet bitti bitti
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.