Kurtlar Vadisi Pusu 147.Bölümün Fragmani REKOR kirdi!

Master.1000

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,905
Puanı
609
fragmanbanner.jpg

Kurtlar Vadisi Pusu REKOR kirdi!..

9 Subat 2012 TNT'de yayinlanacak olan Kurtlar Vadisi Pusu'nun 147.Bölümün Fragmani 24 saate 1 Milyonu devirdi.

Kurtlar Vadisi Pusu

147.Bölüm Fragmani

24 saate

1.006.000

İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun 147. bölümünde yaşanacaklar:

Amerikalılarla görüşen Polat Alemdar'a pusu kuran kim? Çıkan çatışmada neler yaşanacak? Memati, Abdülhey ve Cahit, Polat'ı yara almadan kurtarabilecek mi?

Pusat, güç kazanmak için nasıl bir yol izleyecek? Polat Alemdar, bu durum karşısında ne yapacak? Nesrin'le görüşen Polat, ne yanıt alacak?

Kara, oğlunun yerini nasıl öğrenecek? Ferman'ı zarar görmeden kurtarmayı başarabilecek mi?

Dicle'nin peşine düşen İzzet'in hastaneye gönderdiği adamı ne yapacak?

Polat Alemdar, Shamir için yeni planlar yaparken onu bekleyen büyük sürpriz ne olacak?

Bide sitelerindeki Media Player Flashı değişseler videoyu 2 saate izliyebiliyorum ben. çokmu zor değişmek ya :(

iyi oldu uzun zamandir millet matrix izlemiyordu :)))) kurtlar bosuna okadar para harcamis. matrixteki sahneleri koysaymis bayagi bir kara gecermis :))))))))) helikopter ve bina giris sahneleri bire bir mstrixten alinma...

taklitler her zaman asillarini yasatir

iyi oldu uzun zamandir millet matrix izlemiyordu :)))) kurtlar bosuna okadar para harcamis. matrixteki sahneleri koysaymis bayagi bir kara gecermis :))))))))) helikopter ve bina giris sahneleri bire bir mstrixten alinma...

biraz emege saygi göster ama haklisin sende o kapasite yok

Her fragmanı rekor kırmaya başladı KVP'nin, bu efsane ne kadar sürecek acaba? Ne zaman 10 hafta önceki "diziye biraz heyecan lazım" söylentileri baş gösterecek? Tabi bu heyecanı hep yüksek tutabileceklerse helal olsun.

,
,Sen bu yorumu 147.Bölüm fragmanda yazdın şimdi buraya niye kopyala yapıştır yapıyorsun !

Bu ne ya her fragmanıda rekor kırmaz ki büyük ihtimal kvp hayranları bastırıyor.

Bu ne ya her fragmanıda rekor kırmaz ki büyük ihtimal kvp hayranları bastırıyor.

hee kimsenin işi gücü yok fragman rekor kırsın diye bastırıyo vadinin ve vadi izleyicisinin böyle işlerle işi olmaz.ayrıca sen gir bakim kvp.com a fragmanı izleyebilecekmisin site çöküyo çöküyo fragmanları izleyemiyoruz herkes şikayetçi bundan 1 kere izlemek bile çok güç ben youtube dan izledim fragmanı düşün artık 15 dk uğraştım açılmadı yani rahat ol kimsenin bastırdığı falan yok bastırırlarsa 5 milyon bile olur rahatlıkla. pana şu siteyi düzeltse videoları düzeltse her bölüm fragmanımız 2 milyonu rahatlıkla geçecektir.

Her fragmanı rekor kırmaya başladı KVP'nin, bu efsane ne kadar sürecek acaba? Ne zaman 10 hafta önceki "diziye biraz heyecan lazım" söylentileri baş gösterecek? Tabi bu heyecanı hep yüksek tutabileceklerse helal olsun.

bizler oldukça bitmeyecek 50 yılda sürse bırakmayız. vadi gibi bi dizi gelmez bi daha

1.400.000 olmus helal olsun PANA varsa türkiye de bu rekoru kiracak bir Dizi yazin ismini :D

Tabikide Yok Fatmagülle Kıyaslıyorlar bide toplasan 100 bin anca izler Fatmagülün fragmanı :D

Kurtlar Vadisi REKOR kirdi.. HELAL OLSUN gercekten! 48 saate 1.5 Milyonu tamamladi...

48 saate

1.543.000

hele şükür perşembe geldi vadi günü geldi akşamı bekliyoruz :D

son izlenme sayısı bu adeta uçuyor nerdeyse 2 milyonu devirecek :D 1.596.146

Moderatörün son düzenlenenleri: