Kurtlar Vadisi Pusu 11.Sezon Finali Tahminleri

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,595
Puanı
1,061
Kurtlar Vadisi Pusu efsanesi bu hafta 11.sezon finaliyle karsimiza cikacak.Bu konu altindan sezon finali yorumlarinizi yapabilirsiniz.

İnşallah konu kilitlenmez ama kilitlenme ihtimali de var

Kurtlukta Düşeni Yemek Kanundur !
Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir !

ben herşeye rağman abdülhey in öleceğine pek inanamıyorum, onun dışında kgt den birkaç kişi ve mete nin ölme ihtimalleri yüksek

Kurtlar Vadisi Pusu efsanesi bu hafta 11.sezon finaliyle karsimiza cikacak.Bu konu altindan sezon finali yorumlarinizi yapabilirsiniz.

Yorumları değil de tahminleri yapılabilir.

Şamil olmeyecek kardeşi kurtaracak kardeşi de İvan da kurtarirken olecek

polat gelecek sezon kgt koltuğunu tekrar alıcak akiften

polatcığım yanında 2-3 tane sağlam adam tutar sadece çocuk çoluk yanında tutmaz oyüzden kgt ekibinden ölenler olucak bu bölümde şamir kesinlikle ölüyor,ivanda ölür onun yanında alptekin ve fatmada ölücek bence ben lgt ekibinden sadece akif aynura ve talha üçlüsünün kalıcağını düşünüyorum keşke sadece talha kalsa ama akifle aynuradan kurtuluş yok

hocada ölücek kesinlikle yeni sezonda aksaçlı yeni birisi olucak yeni bir karakter katılması lazım onun içinde hocanın ölüceğine kesin gözüyle bakıyorum 🙂🙂

ayrıdan mete aymar ve büyük ustatda ölebilirler

baltazar yine kesin ölür dediğim kişilerin başında geliyor 🙂🙂

Fatma öldü ya zaten Poyrazin helikopterlerle saldiri yaptigi sahnede 201.bolümde

Ölüm listesinin altIna imzamI atarIm bu bölüm tam kIyIm olacak bölüm ölümlerle tarihe gececek

Cahit Abdülhey'i vurabilir,bunların hepsi hayalde olabilir.

polat sahalara kesin dönüş yapıyor haberiniz olsun

Ya yemin ediyorum artık şu sezon finali bölümü gelsin artık ya sanki kalbimin şu alt köşesinde bir eksiklik var ben Perşembeyi bekleyemicem ya acayip merak ediyorum.

Abdülhey ölecek mi?
Polat ne yapacak?
Cahit ne yapacak ?
Toplantı da neler olacak ?
Bu bölümde kimler ölecek ?

Hepsi de ne diyim acayip merak ettiriyor insanı acayip bölüm geliyor eminim hemde adım kadar