Kurtlar Vadisi Pusu 10. Yıl Değişiklikleri!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,827
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

10. yılına Perşembe akşamı merhaba diyen Kurtlar Vadisi Pusu'da 10. yılda bir sürü şey değişti.

Dizinin jeneriğine baktığımızda değiştiğini görmekteyiz. 9 yıldır hiç değişmeyen jenerik 10. yıla özel olarak değiştirildi.

Yeni jeneriği izlemek için : https://fav10.net/f220/kurtlar-vadisi-pusu-jenerik-yeni-10-yil-157131/

Dizinin yönetmenine baktığımızda da değiştiğini görmekteyiz. 9. sezonda dizinin yönetmenliğini Onur Tan yapıyordu fakat 10. yılda Onur Tan yönetmen koltuğundan kalktı ve yerine Alican Güneşi Beklerken geçti. Artık dizinin yönetmen koltuğuna Alican Güneşi Beklerken oturacak.

Son olarak dizinin uzun süredir kurgusunu yapan Kemalettin Osmanlı'da Kurtlar Vadisi Pusu'ya veda eden isim oldu. Yıllarca görev yapan Kemalettin Osmanlı'nın yerine ise Cengiz Karadağ yeni kurgucu oldu.

b_kurtlarvadisi_02.JPG

En çok Kemalettin Osmanlı'nın bırakmasına şaşırdım ben. :)

Jeneriğin değişmesi lazımdı bence. İyi yaptılar değiştirerek. :)

Kemalettin osmanlının bırakması kötü oldu jenerik süper yönetmen değişmesi iyi oldu Allah tan gökhan kırdar bırakmadı öyle bi söylenti vardı asılsızmış g.kırdar en az polat kadar önemli vadiyi vadi yapan en önemli kişilerin başında gelir yeni müzikler olağanüstü özellikle mete aymar ın müziğine hasta oldum k.osmanlı bırakmasaydı keşke