Kurtlar Vadisi Pusu İzleyici Kitle Sayısı 500 Milyon !

Since2011

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,167
Puanı
860
Yalçın Doğan'ın açıkladığı rakamlara, Ortadoğu ve Türk cumhuriyetleri eklenince ortaya müthiş bir tablo çıkıyor.

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Fenomen dizi Kurtlar Vadisi'ni kaç kişi izliyor. Hürriyet gazetesi yazarlarından Yalçın Doğan bu konuyla ilgili elindeki bilgileri köşesine aktardı, kamuoyuyla paylaştı. Doğan, 'Kurtlar Vadisi son yıllarda Türkiye'de ve dışarıda en çok izlenen dizilerin başında geliyor' dedi, ekledi: 'Avrupa'da iki yüz milyon kişi izliyor. Çin'de 100 milyon kişi, Afrika ve Balkanlar'da yine milyonlarca kişi izliyor…'[/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Yalçın Doğan'ın verdiği bu rakamlar alt alta gelince ortaya en azından 350 milyonluk bir izleyici tablosu çıkıyor. Buna bir de Ortadoğu, Kafkaslar, Azerbaycan'dan Kazakistan'a Türk dünyası eklendiği zaman da bu rakam 400 milyonu aşıp, 500 milyonluk bir izleyici kitlesine yaklaşıyor. Geriye sadece kırılması çok zor bir rekor kalıyor.

Sözün Bittiqi An

Edit: Çekemeyenler uzaklaşsın konudan
[/FONT]

Rakamlar uydurmaca Çin'de 100milyon kişinin izlediğine cidden inanan var mı aramızda? :):)

1,5 Milyar Nüfusu var sen türkiye mi sanıyorsun Çini :F

Biriside böyle mesaj yazmış senin gibi bilip bilmeden ve o birine gerekli cevaplı vermişler alıntıdır

Buyur Burdan Yak Çin lilerin Çogu Bu Sitedende Takip Ediyor Kv Yi

ÒÁÀ­¿Ë¶ñÀǹÈ_ÔÚÏßÊÓÆµ¹Û¿´_ÍÁ¶¹ÍøÊÓÆµ µçÓ° ÒÁÀ­¿Ë ÃÀ¾ü

Türkiyede 20Milyona Yaklaşık o Kesinde Diğerlerini Bilmem Ama Çindede Baya İzleniyor Nerdeyse 2Milyar Nufùs`u War Çin in Olabilir Youtube vb Sitelerde Görmüştüm Çinliler Paylaşıyordu Kurtlar Vadisini

Ben Bundan Kaç yıl önce Tam Hatırlamıyorum Kurtlar Vadisinin 500Milyon Hayranı War Fenomen Bir Dizi Olucak.

Bu Sabah 6.Şubat Pazartesi CNNTURK Radyosunda İlginç Bir şey Dikkatimi Çekti İşe Giderken Araçla Bir Kadın Çumhur Başkanı`nın Oldugu Bir Ülke Litya Libya Kenya mıydı Neydi İşte Ahmet DavutOğlu Gitti Oraları Dolaşırken Murat Alemdar Diye Birisi Çıkıp Türkiyeyi Çok Seviyoruz Kurtlar Vadisinide Beyenerek İzliyoruz Bütün Ülke Benim Soy Adımı Duyan Benimle Sohbete Başlıyor Polat Alemdarın Akrabası Falan Filan Bunları Anlatıyordu İlgimi Çekti Dogrusu..

Espri anlayışı iyidir L&m'nin. Ama herkesin kendi görüşü. Ben KVP sende L&M'yi kalitesiz görebilirsin bunda bir şey yok.

1,5 Milyar Nüfusu var sen türkiye mi sanıyorsun Çini :F

Biriside böyle mesaj yazmış senin gibi bilip bilmeden ve o birine gerekli cevaplı vermişler alıntıdır

Buyur Burdan Yak Çin lilerin Çogu Bu Sitedende Takip Ediyor Kv Yi

ÒÁÀ'¿Ë¶ñÀǹÈ_ÔÚÏßÊÓÆµ¹Û¿´_ÍÁ¶¹ÍøÊÓÆµ µçÓ° ÒÁÀ'¿Ë ÃÀ¾ü

Türkiyede 20Milyona Yaklaşık o Kesinde Diğerlerini Bilmem Ama Çindede Baya İzleniyor Nerdeyse 2Milyar Nufùs`u War Çin in Olabilir Youtube vb Sitelerde Görmüştüm Çinliler Paylaşıyordu Kurtlar Vadisini

Ben Bundan Kaç yıl önce Tam Hatırlamıyorum Kurtlar Vadisinin 500Milyon Hayranı War Fenomen Bir Dizi Olucak.

Bu Sabah 6.Şubat Pazartesi CNNTURK Radyosunda İlginç Bir şey Dikkatimi Çekti İşe Giderken Araçla Bir Kadın Çumhur Başkanı`nın Oldugu Bir Ülke Litya Libya Kenya mıydı Neydi İşte Ahmet DavutOğlu Gitti Oraları Dolaşırken Murat Alemdar Diye Birisi Çıkıp Türkiyeyi Çok Seviyoruz Kurtlar Vadisinide Beyenerek İzliyoruz Bütün Ülke Benim Soy Adımı Duyan Benimle Sohbete Başlıyor Polat Alemdarın Akrabası Falan Filan Bunları Anlatıyordu İlgimi Çekti Dogrusu..

İsterse 5 milyar olsun elin Çinlisi ne yapsın bizim Türk dizilerini. Tabii ki izleyen takip eden bir kesim vardır ama çok küçük bir kesim. Bizdeki Kore dizilerini izleyen küçük kesim gibi mesela. Senin örnek olarak verdiğin sitede de 13bin izlenme var ve bu 13binin bir kısmı da bizim gibi giren Türklerden oluşuyordur. Çinde binlerce kişi izleyebilir ama 200 milyonlardan bahsetmek büyük bir hayal.

Yazar belki burada yayın kitlesinin tamamını yazmıştır. Yani 500 milyon kişinin izleyebileceği platformlarda, ülkelerde yayınlanıyordur. Örneğin Meltem TV'nin de Türkiye'de 50milyon kişilik bir kitlesi vardır herhalde ama izleyen sayısı milyonların yanından bile geçmez. :)

İsterse 5 milyar olsun elin Çinlisi ne yapsın bizim Türk dizilerini. Tabii ki izleyen takip eden bir kesim vardır ama çok küçük bir kesim. Bizdeki Kore dizilerini izleyen küçük kesim gibi mesela. Senin örnek olarak verdiğin sitede de 13bin izlenme var ve bu 13binin bir kısmı da bizim gibi giren Türklerden oluşuyordur. Çinde binlerce kişi izleyebilir ama 200 milyonlardan bahsetmek büyük bir hayal.

Yazar belki burada yayın kitlesinin tamamını yazmıştır. Yani 500 milyon kişinin izleyebileceği platformlarda, ülkelerde yayınlanıyordur. Örneğin Meltem TV'nin de Türkiye'de 50milyon kişilik bir kitlesi vardır herhalde ama izleyen sayısı milyonların yanından bile geçmez. :)

Admin gerekli cevap yazdım yine güldürecek mesaj yazmışın ! İmdb inanıyorsunda Yalçın Doğanın haberine neden inanmıyorsun?:D

Admin gerekli cevap yazdım yine güldürecek mesaj yazmışın ! İmdb inanıyorsunda Yalçın Doğanın haberine neden inanmıyorsun?:D

Gerekli cevap derken?

Libya'da Kenya'da izleniyor Türk dizileri ona bir şey demiyorum. Arap ülkelerinde pek çok Türk dizisi izleniyor bunda ilginç bir şey yok. Fakat burada geçen 500 milyon gibi rakamlar gerçekçilikten çok çok uzak...

Habere inanmama sebeplerini açıkladım zaten yukarıda. Ayrıca IMDB'ye inanıyorum da IMDB'de oy kullananların Çinli falan olduğunu iddia etmedim ki ben hiçbir zaman. Orada Leyla ile Mecnun'un Dünya çapında derecede olmasının tek sebebi Türk izleyicilerdir. %1 bile yoktur yabancı izleyici. Fakat orada tek bir Türk dizisi zirveyi zorluyorsa her ne olursa olsun başarıdır. Dünyanın neresinde olursa olsun IMDB'nin en iyi diziler listesine bakan birisi ilk 5 içerisinde Leyla ile Mecnun'u görüyor ve gurur verici bence. Konunun bununla bir alakası yok aslında ama madem açtın cevap vermek istedim. :)

Gerekli cevap derken?

Libya'da Kenya'da izleniyor Türk dizileri ona bir şey demiyorum. Arap ülkelerinde pek çok Türk dizisi izleniyor bunda ilginç bir şey yok. Fakat burada geçen 500 milyon gibi rakamlar gerçekçilikten çok çok uzak...

Habere inanmama sebeplerini açıkladım zaten yukarıda. Ayrıca IMDB'ye inanıyorum da IMDB'de oy kullananların Çinli falan olduğunu iddia etmedim ki ben hiçbir zaman. Orada Leyla ile Mecnun'un Dünya çapında derecede olmasının tek sebebi Türk izleyicilerdir. %1 bile yoktur yabancı izleyici. Fakat orada tek bir Türk dizisi zirveyi zorluyorsa her ne olursa olsun başarıdır. Dünyanın neresinde olursa olsun IMDB'nin en iyi diziler listesine bakan birisi ilk 5 içerisinde Leyla ile Mecnun'u görüyor ve gurur verici bence. Konunun bununla bir alakası yok aslında ama madem açtın cevap vermek istedim. :)
İmdb inanıyorsan bunada inanacaksan bu haberde Yalçın Doğan kafasına göre yapmıyor 😉 İmbd oy kullananlar insansa bu araştırmadakiler hayvan mı?
Ayrıca şimdi utanmasan bu vidioyada yalan diyeceksin
İnle cin diyor buda mı yalan!? herşeye yalan diyorsun ama sevdiklerin diziler yüksekse herşeye inanıyorsun.Leyla İle Mecnun sevilen dizi ona birşey demiyorum sen tarafsız yorum yapmıyorsun!

- - - Ekleme - - -

bırakın inansınlar bayramda sevinsinler :D

14 ceza puanım var puanlarım süresi bitince sana söz bu mesajına çok güzel cevap vereceğim

- - - Ekleme - - -

Admin son olarak şu habere bak : http://yenisafak.com.tr/Aktuel/Default.aspx?t=13.01.2009&i=162411
Kurtlar Vadisi Çin yaz böyle haber çok görülsün 😉

Moderatörün son düzenlenenleri: