Kurtlar Vadisi Mi? Fenerbahçe nin Avrupa Maçı Mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,059
Perşembe akşamı büyük bi reyting kapışması var ekranların açık ara en çok izlenen dizisi kurtlar vadisi mi
yoksa fenerbahçenin grupta oynayacağı son maç mı?

Fenerbahçe gruptan çıkmayı zaten garantiledi formalite maçına ve yedeklerle çıkacak. Fazla reyting alacağını sanmam. Kurtlar Vadisi geçer.

maç maçtır izleneceği kesin ama vadi geçer

vadi geçer. fener maçları zevksiz oluyor. üstüne fener gol atarsa hiç ızlenemez
))))

zevksiz mi
sadece limasol maçı zevksiz oldu diğerleri 2-2 4-2 falan çok gollü oluyo vadi bitince izliyom maçı gayet zevkli
8 de başlayacağı için vadi kesin 1. olur 10 da olduğu zaman vadi bitiyo 2.yarı geçiyo hep 8 de şansı yok maçın

- - - Ekleme - - -

öyle bi seçenek yok

Maç formalite maçı , ben Fanatik Fenerliyim tabi ki maçı izlerim ama ratingde Vadi geçer.
Ama Şubattaki elemeli maçlar baslayınca maç geçer

Fenerbahçe guruptan lider olarak çıkmayı garantiledi.Ama maç maçdır ikinci yarısı birinci olabilir

maç maçtır doğru ama vadiyle karışılaştığı anlarda şansı olmuyo genelde

Tam Reyting patlmasi olacak diyorum karsimiza maclar cikiyor.. Neyse, ne olacak bilmiyorum ama Persembe aksami Kurtlar Vadisi tamamen patlayacak.. Artik kelimlerin sonuna geldik, söylencek hic birsey kalmadi..

aynen aga vadi maçı buldozer gibi ezecek

Maç geçer.
Üstelik Fbnin her maçı olduğunda açılıyor bu konular. Zaten hayret bir şey açıyor tahmin konusunu

bence fb macı zaten formalite gibi kv ızlenır

Maç geçer.
Üstelik Fbnin her maçı olduğunda açılıyor bu konular. Zaten hayret bir şey açıyor tahmin konusunu

vadinin başarısı karşısında ne yapacağını şaşırmışsın
vadi ezecek hazmetmek zor

fenerbahçe yine polatı kevgire çevirecek
)

polat kuzu şiş yapar