Kurtlar Vadisi Müzikleri Çalışması Gelişim Süreci

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XanTier
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cidden benim telefonumda bile gerekli programlar var, MY'ninkini yapıcam mesela. Görürsün o zaman. :D
Gerekli programlar derken?

MY'nin kaç müziği varki? Ben daha Vadi'nin 1. bölümünden itibaren bütün bölümlerin müziklerini ayırıp yapacaktım - @takas bilir :D - 1. bölüm yaptım, gerisi yok :D
Onları yapsam çoktan 1000 olmuştu. Şu anda 900 civarı.

Gerekli programlar derken?

MY'nin kaç müziği varki? Ben daha Vadi'nin 1. bölümünden itibaren bütün bölümlerin müziklerini ayırıp yapacaktım - @takas bilir :D - 1. bölüm yaptım, gerisi yok :D
Onları yapsam çoktan 1000 olmuştu. Şu anda 900 civarı.
Baya gerekli program işte. :X

MY'de o kadar müzik yok yahu 50 falan herhalde ama yani sen de şimdiye bitirmen lazımdı. Müzik çok ama baya zaman geçmiş. :A

Baya gerekli program işte. :X

MY'de o kadar müzik yok yahu 50 falan herhalde ama yani sen de şimdiye bitirmen lazımdı. Müzik çok ama baya zaman geçmiş. :A
aga my nin müziklerini babamda yapar kaç tane var sanki kolaysa vadiyi yapta görelim 11 yıllık bi birikim ve 1000 e yakın belki de fazla müzik yürek ister zor iş :D senin yapman zor hatta imkansız @XanTier istese yapar ama istemesi lazım :D

aga my nin müziklerini babamda yapar kaç tane var sanki kolaysa vadiyi yapta görelim 11 yıllık bi birikim ve 1000 e yakın belki de fazla müzik yürek ister zor iş :D senin yapman zor hatta imkansız @XanTier istese yapar ama istemesi lazım :D
Bu kadar zaman aralığında yapardım be aga. :D

MY'nin 50 müziğinden 45'i zaten Youtube'da vardır. Vadi'de öyle bi imkan yok :D