Kurtlar Vadisi Müzik Konusunda Uçtu Gidiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,236
Puanı
1,059
Ekranların 10 yıllık efsanevi rekortmen dizisi kurtlar vadisi her dalda olduğu gibi müzik konusunda da çok farklı bi yerde ilerliyor.
Dizinin müziklerini yapan Gökhan Kırdar işi öyle bi noktaya getirdi ki artık vadi müzikleri başlı başına birer sanat eseri haline geldi.Dizide ki toplam müzik sayısı o kadar fazla ki sayısını net olarak bilemiyoruz.Hemen hemen her bölüm bir ve birden fazla yeni müzik yapan gökhan kırdar adeta kurtlar vadisinin gizli kahramanı konumunda.Müziklerinin coşturucu özelliği farklı bi boyutta olan kırdar eski bestelerini de dizide kullanıyor.

Kırdar yaptığı bir açıklamada kurtlar vadisi bende bağımlılık yarattı her çarşamba bölümü izleyip müzikleri yaparım açıklamasını yapmıştı.Son bölümlerde iyice coşan efsanevi sanatkar vadi severlerinin gönlünde taht kurmuş durumda.

Bugüne kadar efsanevi müzikler yapan müzikleri milli maçlarda dahi söylenen unutulmuş türküleri şaha kaldıran ve müthiş mixlere imza atan kırdar bu başarısıyla adeta parmak ısırtıyor.
Dizinin en az başrolü necati şaşmaz kadar diziyi sırtlayan isim bakalım bu inanılmaz müziklerini daha ne kadar devam ettirecek.

Kurtlar vadisinin müzikleri o kadar fazla ki sayısını net olarak çıkarabilen yok.

Son düzenleme:
adam destan yazıyo resmen yok böyle bi adam :D

yok işte aga @XanTier yapmaya çalışıyo ama net sayıyı o da bulamaz o kadar ki çok :D

aynen bi de bilmedikleri de var düşün gökhan kırdar keşke tüm müzik fon ne varsa paylaşsa :D

Yav helal adama ya bence TÜRKİYEnin en başarılı dizi müziği yapan adamı.Dinlemeden duramıyorum müzikleri:D 250 tane müziğin ismini ezberledim dinliye dinliye:D Adamın dibi adamın dibi:D

telefonumdaki 200 müziğin 150 si vadi müzikleri dehşet bişey her gün dinlerim harika bişey

bizim sınıfın %95 i vadi izliyo zaten gerek yok öyle bişeye :D

Son 2 yılda pek bi iş yapmasa da bu yıl coştukça coştu. Bu yıl çıkardığı müzik sayısı çok fazla. Ki her müziği 3-4 farklı versiyonda çıkardığını düşünürsek ...

Ben bütün müziklerini topluyorum ama benim topladığım müziklerin hiç biri resmi değil.

Gökhan Kırdar müziklerinin %90'ını paylaşmıyor bile. Hepsi hayran çalışması. Dizinin bölümünden konuşmaları ve gürültüleri temizleyip bölüm bittikten 1 saat sonra hazırlayan hayranları var bu dizinin.

Son 2 yılda pek bi iş yapmasa da bu yıl coştukça coştu. Bu yıl çıkardığı müzik sayısı çok fazla. Ki her müziği 3-4 farklı versiyonda çıkardığını düşünürsek ...

Ben bütün müziklerini topluyorum ama benim topladığım müziklerin hiç biri resmi değil.

Gökhan Kırdar müziklerinin %90'ını paylaşmıyor bile. Hepsi hayran çalışması. Dizinin bölümünden konuşmaları ve gürültüleri temizleyip bölüm bittikten 1 saat sonra hazırlayan hayranları var bu dizinin.

vadiciler çok özel adamlar gerçekten yok böyle bi emek yok...
nasıl iş yapmıyo aga şaka mı yapıyon geçen sene tnt de dünya kadar müzik çıkardı adam :D

nasıl iş yapmıyo aga şaka mı yapıyon geçen sene tnt de dünya kadar müzik çıkardı adam :D

TNT'de çıkardığı müzikler:
Kara
Aşkın Olmasa
Şüphe
Cendere Elektro Mix

(Vadi forumundan aldım bu müzik isimlerini)

Bu sezon:
Heyet
Mete Aymar
Jenerik Mix
Cendere Rock
Jenerik Elektro
Poyraz
188'de çalan müzik.

Hatırladıklarım şu anda.

aga intikam müziği falan baya çıkarmıştı geçen sne gökhan reyiz 10 senedir esiyo fırtına gibi :D bu sene yeni çıkan müzikleri yazmışsın ama çok eksik var be aga :D ateşle dans yağmur cami mixler ak saçlı falan filan onun 3 katı daha var :D

aga intikam müziği falan baya çıkarmıştı geçen sne gökhan reyiz 10 senedir esiyo fırtına gibi :D bu sene yeni çıkan müzikleri yazmışsın ama çok eksik var be aga :D ateşle dans yağmur cami mixler ak saçlı falan filan onun 3 katı daha var :D

Bu sene coştu dedim ya :bağır: Hatırladıklarım o anda.

TNT'de ve ATV'de bomba müzik denecek bi müzik çıkmadı. Kara müziği güzeldi. Ama bomba değil.

Bu sezon Jenerik Mix bomba. Cendere Rock bomba. Heyet bomba. Jenerik Elektro bomba...

bomba oğlu bomba son çıkan sencer yakalama süper :D