Kurtlar Vadisi Lawrence Dizisi Sone Ermiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lawrence

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1
Puanı
147
Oylamaya katılanlar ve okuyanlara teşekkürlerimi iletiyorum

Saygılarımla

dedim sana vadi versiyonuyla yapmazsan daha iyi olur diye adını karakterlerini falan değiştir istersen neyse karar senin

Takas yediği okadar laftan sonra hepinizin mesajını beğenir rahat olun gençler .D

ceza puanımdan ötürü bişey yazamıyom beni bilen bilir seni de biliyolar ya la

Tam isabet olmuş polat alemdarı ağlatan bir diziyi gördüm ya
aslında bende sana senin yaptığın gibi 3 verirdim ödeşirdik ama emeğe haksızlık yapmaya vicdanım el vermedi

msn de gördük korkudan ne yapacağını şaşırdın copyaladın aynı şeyi atıp duruyon ben ise elimi bile yormuyorum program var aklını çalıştır sneinde olur teknolojiden faydalan biraz

Tam isabet olmuş polat alemdarı ağlatan bir diziyi gördüm ya
aslında bende sana senin yaptığın gibi 3 verirdim ödeşirdik ama emeğe haksızlık yapmaya vicdanım el vermedi

aga 8 vererek adamlığını gösterdin ben yanlışlıkla 10 vermiştim buna puanım 1 dir hatta 0 da koyulmalı seçeneklere

- - - Ekleme - - -

msn de gördük korkudan ne yapacağını şaşırdın copyaladın aynı şeyi atıp duruyon ben ise elimi bile yormuyorum program var aklını çalıştır sneinde olur teknolojiden faydalan biraz

kimin korktuğunu gördük :haha::haha::haha::haha::haha:

Konu fazla uzamasın, sonunda kötü şeyler (banlanma gibi ) olabilir.

Kilit

Lawrence takas 1 yıldır burda herkes tanır sen daha dünkü adamsın kendini harcadın

- - - Ekleme - - -

Lawrence takas 1 yıldır burda herkes tanır sen daha dünkü adamsın kendini harcadın

- - - Ekleme - - -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...