'Kurtlar Vadisi:Labirent' yakında Favoriforumum'da!

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
16,935
Puanı
1,061
Uzun bir süredir dinlenen senaryo ekibimiz çalışmalara başladı. 'Tetikçi' dizisinin yeni bir senaryo ile kaldığı yerden devam edeceğini söyleyen ekibimiz, yeni dizi için hazırlıklara başladığını bildirdi.
Yeni dizinin adının Kurtlar Vadisi:Labirent olacağını belirten batuhankaralar dizinin konusunu şöyle açıkladı:
'Ardı ardına yapılan gazeteci tutuklamaları halkın tepkisini çekmektedir. Halk birlik olmuş, her kesimden yapılan bu tutuklamaları protesto etmektedir. Durumu gören Polat Alemdar gerçekleri görmüştür ve tüm görevlerini bırakarak halkın yanında olmuştur. Bu durumdan rahatsız olan derin devlet, emirlerinden çıkan Polat Alemdar'ın ve ekibinin ölüm fermanını imzalamıştır. Artık Polat için herşey değişmiştir. Eski dostlar düşmanları olmuştur. Bakalım Polat ve ekibi bu zorlu yolculukta büyük oyunu bozabilecek mi?'

Kurtlar Vadisi:Labirent çok yakında Favoriforumum.net'te!

ikoncan ile Tapatalk'tan gönderildi.

Sen chplimisin muhalefeti severim
@batuhankaralar kurtlar vadisi sevmem ama bu konu iyi olmuş
Bunu bodrum TV'de yayinliya bilirsin
Günude Pazartesi olsa olurmu

başarılar aga merakla bekliyoruz konusu çok iyi

Başarılar Kardeş Bekliyoruz

@pompy teşekkürler ama ben benim kanalım var 🙂
Ayrıca muhalefetim ama parti tutmuyorum 🙂

Aynen.Muhalefetiz yanlış hırsızlık kim yaparsa karşısında oluruz,hiçbir partinin adamı değiliz.

Labirent'i merakla bekliyoruz.Hayırlı olsun.

ayyy bendemi senaryo işine girsem acaba mafya'yada kadın eli deymesi lazım braz kurşunlar yerine parfümler sıkılsın
(kurtlar vadisi çiğdem baron) süper bir senaryo olur

Herkese teşekkürler..

ayyy bendemi senaryo işine girsem acaba mafya'yada kadın eli deymesi lazım braz kurşunlar yerine parfümler sıkılsın
(kurtlar vadisi çiğdem baron) süper bir senaryo olur

Sen de gir pompy yüzünden herkes gitti sen de gel 🙂

Bir günde dört beş bölüm yayınlıyor 🙂 sıkıldı herkes 🙂

Bir günde iki dizi yayınlıyorum
Polat şaşmaz fişledi kanal bodrum tv yi sebeb sihirli annem gezi parkı eyleminde sgat o zaman Yayın akışını iptal etmezdi ve sırı bitirmem sebep oldu