'Kurtlar Vadisi Kaos' Şubat'ta Başlıyor!

yanlış yapıyorsun senin salladığın o vadi izleyici kitlesi sayesinde izleniyor edho onlarıda soğutma diziden böyle yaparak sevmiyorsan yorum yapma

Çünkü Kurtlar Vadisi kitlesinin oluşmasını sağlayanlar Edho’yu yapıyorlar şuan. Ayrıca isteyen istediği konu hakkında istediği yorumu yapabilir diye düşünüyorum. “Sevmiyorsan yorum yapma” çok saçma bir cümle.

Son işlerde biz Vadi severleri üzdüler. Ama merak etmiyor değilim. Gerçekten sağlam bir şeyler yaparsalar tadından yenmez. Kaliteli ve iyi senaryolu Kurtlar Vadisi içeriği görmeyeli geçen süre çok fazla. Umarım beklediğimize değer de hüsrana uğramayız. Gerçekten istiyorum iyi olmasını, özlem büyük.

Başlarda mutlaka reyting alır, senaryo sağlam olursa tekrardan uzak dururlarsa gerisi de gelir. Cahit falan yoktur umarım. Köklü aileler gelse keşke diziye Pusu'nun ilk sezonlarında olduğu gibi. Eskilerden bir kaç isim diziye döndürülebilir. Kanal da çok önemli. İyi hazırlanmış bir projeyle her hangi bir kanalın karşısına çıkarlarsa ben kabul göreceklerini düşünüyorum.

Ben ilgi göreceğini düşünüyorum, Arka Sokaklar bile aradan sonra 10 reytingle başlamıştı insanlar alışkanlıklarından bir süre kopunca özlüyor, Vadi de büyük bir kitlenin televizyon alışkanlığıydı, özlendi bence senaryo iyi olursa 10'lu reytingleri görür. :)

Show TV'de olsa keşke erkek işleri olarak son yıllarda en dikkat çeken diziler Show TV'den çıkıyor; İçerde, Çukur, Cesur Yürek gibi..

Çünkü Kurtlar Vadisi kitlesinin oluşmasını sağlayanlar Edho’yu yapıyorlar şuan. Ayrıca isteyen istediği konu hakkında istediği yorumu yapabilir diye düşünüyorum. “Sevmiyorsan yorum yapma” çok saçma bir cümle.
Boş versene bu arkadaşlar Cahit'i çok seviyorlarmış alıp tepe tepe kullansınlar :A :A

EDHO'nun yan rollerinde Olgun Şimşek, Mesut Akusta, Kenan Çoban, Turgay Tanülkü, Tarık Ünlüoğlu ve daha nice efsane oyuncu oynarken bir dönem efsane olan dizide Defne Samyeli falan başrol oynuyor işte fark bu :D

Son düzenleme:
Eğer ilk Vadi gibi olacaksa izlenir ancak Pusu gibi yaparsa tutmaz yine. Kanalı büyük ihtimalle TRT olur çünkü diğerleri bu işin altına girmez. İlk bölüm yüksek alır ancak devamı konusunda ne olur bilemiyorum.

Mümkünse asker dizisi yapmasın çünkü Şubat't Börü gelecek. Ondan sonra hiç bir asker dizisini kimse sevemez.

TRT 1’de perşembeleri Kut’ül Amare yayınlanacağına göre bu diziyi yayınlayacak hiçbir kanal bulamazlar. Şaşmaz, Şubat 2028 demiştir de muhabir yanlış anlamıştır. :D

TRT 1’de perşembeleri Kut’ül Amare yayınlanacağına göre bu diziyi yayınlayacak hiçbir kanal bulamazlar. Şaşmaz, Şubat 2028 demiştir de muhabir yanlış anlamıştır. :D

Bir kere TRT 1 olacağı kesin değildi görüşmeler var denildi o kadar şubat ayında diyor böyle dediğine göre bir bildiği var ki böyle konuşuyor ki Necati Şaşmaz

Boş versene bu arkadaşlar Cahit'i çok seviyorlarmış alıp tepe tepe kullansınlar :A :A

EDHO'nun yan rollerinde Olgun Şimşek, Mesut Akusta, Kenan Çoban, Turgay Tanülkü, Tarık Ünlüoğlu ve daha nice efsane oyuncu oynarken bir dönem efsane olan dizide Defne Samyeli falan başrol oynuyor işte fark bu :D

Arada bariz bir kalite farkı var zaten ve dizinin fanatiği olmayan her insan bunu görür, bunu söyler. Bu arkadaşların gözünü fanatiklik kör etmiş. :A

Bir kere TRT 1 olacağı kesin değildi görüşmeler var denildi o kadar şubat ayında diyor böyle dediğine göre bir bildiği var ki böyle konuşuyor ki Necati Şaşmaz
Abla, sen de haklısın da, TRT’den başka yayınlanacak kanal bulamaz bu dizi. Diyelim buldu, yayınlanacağı maksimum 13 bölüm. Çünkü Vatan filmiyle birlikte bundan sonraki izlenebilirlik oranını belli etti dizi. O kadar hafta vizyonda kaldı, 1.000.000’a gelemedi bile. Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun vs. lerin oynamadığı -yani ana karakterlerinden yoksun- Gladio bile Vatan’ı geçmişti hatırlarsan. Sözün özü, bu dizi sizlere ömür.

Abla, sen de haklısın da, TRT’den başka yayınlanacak kanal bulamaz bu dizi. Diyelim buldu, yayınlanacağı maksimum 13 bölüm. Çünkü Vatan filmiyle birlikte bundan sonraki izlenebilirlik oranını belli etti dizi. O kadar hafta vizyonda kaldı, 1.000.000’a gelemedi bile. Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun vs. lerin oynamadığı -yani ana karakterlerinden yoksun- Gladio bile Vatan’ı geçmişti hatırlarsan. Sözün özü, bu dizi sizlere ömür.

Daha başlamadan yorum yapılmaması gerektiğini düşünüyorum ben evet gişede pek iyi gitmedi ama bir çok arkadaşım filme gidemediler bende gidemedim bu yüzdende dizinin öyle olmayacağını düşünüyorum eğer Necati Şaşmaz kanalla ilgili kesin birşey olmasa şubat demezdi bakalım yakında öğreniriz ne olduğunu

Daha başlamadan yorum yapılmaması gerektiğini düşünüyorum ben evet gişede pek iyi gitmedi ama bir çok arkadaşım filme gidemediler bende gidemedim bu yüzdende dizinin öyle olmayacağını düşünüyorum eğer Necati Şaşmaz kanalla ilgili kesin birşey olmasa şubat demezdi bakalım yakında öğreniriz ne olduğunu
Bak mesela, Gülse Birsel’in Aile Arasında filmi 4 haftada 3.000.000 barajını aşmış. Jet Sosyete bana kalırsa AB Grubunda çift hanekere falan yaklaşır. Ama Vadi için bu saatten sonra aynı şeyleri söylemek zor. Belki ilk birkaç bölüm 4-5 reyting alır.

Bak mesela, Gülse Birsel’in Aile Arasında filmi 4 haftada 3.000.000 barajını aşmış. Jet Sosyete bana kalırsa AB Grubunda çift hanekere falan yaklaşır. Ama Vadi için bu saatten sonra aynı şeyleri söylemek zor. Belki ilk birkaç bölüm 4-5 reyting alır.

Jet sosyete olacak bir iş bende tutacağını düşünüyorum ama bellide olmaz ki benimde dizi ile korkum var bu gişeden sonra ama Necati Şaşmaza güveniyorum Myanmar falan işlicez demiş açıkcası beni heyecanlandırdı eğer bir kadro olursa senaryoda iyi yazılarsa çok iyi olacaktır bence ben umudum yitirmedim sevilecek bence😉

Kanal D Vatanım Sensin var Foc Bizim Hikaye var Atv Kanatsız Kuşlar zaten Raciden dolayı orası kapalı . TRT kanalına yeni dizi geliyor . Star da Siyah İnci idare ediyor

Show perşembe akşamı ne veriyor @Yiğitt :A

Show TV boş şu an ama alır mı bilmiyorum, alır bence. :D
Geçen reytingine baktım Showun Haber falan diyor dizi bulamadım dizi yokmu o akşam ne veriyorsunuz @mrt-06 :A

Şuan TRT de dahil diğer kanalların hepsi dolu Show a dönmesini çok istiyorum ama maliyetten dolayı orasıda sıkıntılı görünüyor Show şuan büyük kanallardan tek aday , eğer olmazsa tv8 de büyük ölçde yayınlanır Yani Show yada tv8 düşünüyorum ama bu ikisininde olmama ihtimalide var tabi :A

Geçen reytingine baktım Showun Haber falan diyor dizi bulamadım dizi yokmu o akşam ne veriyorsunuz @mrt-06 :A

Şuan TRT de dahil diğer kanalların hepsi dolu Show a dönmesini çok istiyorum ama maliyetten dolayı orasıda sıkıntılı görünüyor Show şuan büyük kanallardan tek aday , eğer olmazsa tv8 de büyük ölçde yayınlanır Yani Show yada tv8 düşünüyorum ama bu ikisininde olmama ihtimalide var tabi :A
Güldür Güldür tekrarı veriyor bildiğim kadarıyla. :D

360 TV nasıl olur? :A

Güldür Güldür tekrarı veriyor bildiğim kadarıyla. :D

360 TV nasıl olur? :A
Aaa bilmiyorum ama Show olmazsa farklı bir kanal olmak zorunda Show yeni bölümlü bir şey vermiyor ama Vadinin bu maliyetinin altına giricek gücü yok Show yeni toparlanıyor Vadi kapalı kutu yani 1 yıl bir oynasın eski reytingine kavusursa büyük kanallar ister ama şuan bir kendini göstermeden Show o maliyete girmez zarar edecek gücleri yok :A

Tv8 olur Acun o maliyeti karşılar zarar etsede olur :A Vadiyide istiyordu Acun zaten :A