Kurtlar Vadisi Izleyicileri Tatmin Etti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Sabah gazetesi tv eleştimeni Yüksel Aytuğ, atv ekranlarında yayınlanmaya başlanan Kurtlar Vadisi'nin izleyenleri sürükleyecek kadar heyecan yüklü olduğunu yazdı.

Aytuğ, "Kurtlar Vadisi sezona heyecan ve aksiyon yüklü müthiş bir bölümle döndü.Memati'nin katilinin bulunma sürecinde Polat'a İhtiyarlar Meclisi tarafından biçilen yeni görev tanımı, onunla birlikte biz gedikli Kurtlar Vadisi izleyicilerini de heyecandan heyecana sürükleyecek gibi görünüyor. Tabii bu arada dizi her zaman yaptığı gibi bu kez de Suriye olayı hakkında 'ilk haberleri' vermekten geri durmadı" diyor.

Vadi süper ötesi ilerliyo

kara diziye renk kattı acıkcasi karanın sahneleri artacaktir her fragmanda kara özel olarak görüyoruz

yuh ya bir tv eleştirmeni ki hatta bulmada mahir biri kurtlardakı komik hataları nasıl yazmaz. ben 5 dakika izledim olmadık hata gördüm. ilk bölümdeki helikopter sahnesi evlere senlıktı bu sahnenin bir kurtlar izleyicisini tatmin ettiğini sanmıyorum

Yazdı merak etme

kendi yayın grubunun dizisi olduğundan hgataların adam için önemi yok aynısı mesut yar için de geçerli bunların yazılarını takmamak lazım

Asıl seni takmamak lazım bilip bilmeden konuşuyon bu adam objektiftir geçen hafta vadiye bu yakışmadı diye yazısında herşeyi yazdı xemre senin yorumların bana boş geliyo neden diye sor kendine bakim

Vadi süper adam haklı gerektiği zamanda eleştirmeyi biliyor

yine aytuğ yine sabah = atv ve kurtlar övgüsü geçen senede tnt deyken nerdeydi aytuğ cingözü
) safi reklam kokan hareketler bunlar..

bir adam sırf atv de diye her hafta kurtlarla ilgili haber yapıyorsa aynı adam geçen sene vadiyle ilgili hiç haber yapmamışsa vatandaşın iyiniyetinden şüphelenirim .. verdiğin örnek aslında yine reklam amaçlı verilmiş bir haber reklamın iyisi kötüsü olmaz reklam reklamdır.. ..

günümüzde çoğu şarkıcı daha albümü çıkmadan önce ya frikik verir ya pot kırar yada biriyle yakalanır yada birine laf atar .. amaç burda iyi veya kötü bişey yapması değil amaç reklamdır .. aytuğunda tüm atv dizileriyle ilgili yaptığı iş reklama yönelik ister eksiklerinden bahsetsin isterse övsün ..

ne sallıyon ya yazdığının yarısını okudum gerisini okumaya gerek yok bilip bilmeden konuşuyon hep bu adam yıllardır en sevdiğim dizi vadi der vadi izler vadicidir vadiyi yerden yere vuranda göklere çıkaranda yüksel aytuğ dur biraz araştır bakalım gelip burda sallama

bende yazdığında ne sallıyon kısmından sonra okumadım gereksiz laf kalabalığı olmuş
)

genelde okurum her yazıyı ama başa hakaret içeren yazı koymuşsun devamı anlamsızlaşmış
)

ceza sistemi olmasa hakareti görürdün ama ceza almaya gerek yok hakaretmiş

ceza sistemi olmasa hakareti görürdün ama ceza almaya gerek yok hakaretmiş

beni engelleyen ceza sistemi değil beni engelleyen aldığım terbiye takas sende ise ceza sistemi işe yarıyor demekki herkesin bir çekindiği nokta var
)

evet ceza sistemi olmasa hakaret edecektim ben terbiyeliyim saygı gösterilcek kişiye beni tanıtanlar bilirler merak etme sen
her konuda yanlı yorumlar yapan birine asla ve asla ne saygı gösteririm ne de sevgi var mı ititrazın yok olamaz da

ne itirazım olacak herkes özgürdür kafana göre takıl bende öyle yapıyorum
))

Kvp izlemeyenler kvpyi bi türlü çekemiyor