Kurtlar Vadisi Her Yerde 1 Numara!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Türkiye'nin en fazla izlenen efsanevi dizisi Kurtlar Vadisi Pusu dün akşam sezonun 2.bölümü olan 197.bölümüyle ekranlara geldi.

Her hafta olduğu gibi reytingleri süpüren dizi inanılmaz bi farkla zirvede yer almasına karşın kendisinden beklenen çok daha yüksek reytingleri alamadı.Buna rağmen özeti bile rakiplerini geçmeye yetti.

Bunun dışında sosyal medyada da inanılmaz bi yoğunluk vardı.Twitterda #Polatalemdarolsam etiketiyle başladığı andan itibaren tüm gece boyu tt listesinde 1 numaraya yerleşti.
Facebook,twitter sayfaları dışında forum siteleri,internet siteleri ve hayran sayfalarında da büyük bi yoğunluk vardı.Türkiye'nin birçok forum sitelerinde bölüm konuşuldu, tartışıldı, analizler yapıldı.

Kurtlar Vadisi 11.yılında da uzak ara 1 numara olduğunu her daim kanıtlamaya devam ediyor.Zaten Kurtlar Vadisinin bir diğer yakıştırması da rekorlar vadisi olarak biliniyor..

Dipnot; Dün akşamki bölüm üzerinden henüz bikaç saat geçmesine rağmen internetten yoğun bi şekilde izlenmeye başladı.Yazetede bölüm 400 bini aşmış durumda..

acdn.yazete.com_store_img_polat_alemdar_1348844_280x143.jpg

Ekli dosyalar

• acdn.yazete.com_store_img_polat_alemdar_1348844_280x143.jpg
    acdn.yazete.com_store_img_polat_alemdar_1348844_280x143.jpg
    6.1 KB · Hit: 56
aynen aga alıştık artık bunlar vadi için sıradan şeyler :D

Herkesin konuştuğu bölümü zamanında izleyemediğim için üzgünüm :(
Çok merak ediyorum, dün gece işkence gibiydi ya :D

Herkesin konuştuğu bölümü zamanında izleyemediğim için üzgünüm :(
Çok merak ediyorum, dün gece işkence gibiydi ya :D
çok kötü bi durum ya :d en son ne zaman başıma geldi diye düşündüm tnt sezonu elektirkler gitmişti tam halamlara gidiyoduk izlemek için dışarı çıktık ki elektrikler geldi babamlar gitti orda izledi ben eve döndüm tek başıma son ses keyiff yaptım süperdi :D

çok kötü bi durum ya :D en son ne zaman başıma geldi diye düşündüm tnt sezonu elektirkler gitmişti tam halamlara gidiyoduk izlemek için dışarı çıktık ki elektrikler geldi babamlar gitti orda izledi ben eve döndüm tek başıma son ses keyiff yaptım süperdi :D
Babama ben gelmeyim dedim, geleceksin dedi. Zorla götürdü. Yoksa ben de son ses yapacaktım TV'de :(

6 bin twit atılmıs vadi seyircisi erkek ve yas aralıgı büyük olmasına ragmen twit sayisi çok iyi

twitter tt oldu ayrıca facebooktaki hesap 13 Bin Beğeni Aldı Polat Alamdarın Fotografı

napolyon demişki para.para.para......polatda demişki rekor rekor rekorrrr................offffffffffffffff tarihe geçiyoz ha dalga dalgaaaaaaaaaaaaa.....fransız ihtilalinde bile yok böyle rekorlarrrrrrrrrrrrrrr....offfffff abovvvvvvvvvvvvvvvv....:oley::hosgeldin::T:Z:Z:Z:Z:Z:A :bilmem:sondakinin şirazesi aşırı rekordan kaymış...(b)