Kurtlar vadisi gladıo şimdi de dvd’de

KrAlemci

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
10 Ağustos 2008
Mesajlar
1,484
Reaksiyon puanı
48
Puanı
169
Konum
İNÖNÜ'den
Web Sitesi
www.eacakici.com
kvgladiodvd.jpg


Kurtlar Vadisi Gladio’nun DVD ve VCD’leri satışta…

Sezonun en çok konuşulan ve en çok izlenen filmlerinden olan Kurtlar Vadisi Gladio, şimdi de DVD ve VCD olarak piyasaya çıktı. 90’lı yılların başından bugüne, Türkiye yakın tarihinin önemli olaylarına ışık tutan Kurtlar Vadisi Gladio’nun DVD ve VCD’lerini tüm seçkin müzik marketlerde bulabilirsiniz…


Film Hakkında:


Kurtlar Vadisi Gladio…


Bir derin devlet ajanının yıllar boyu hizmet ettiği Gladio ile hesaplaşma hikâyesi.


İskender Büyük, derin devlet adına sayısız eylemde bulunmuş emekli bir istihbaratçıdır.


Karanlık geçmişi nedeniyle sanık sandalyesine oturtulduğunda, yanına baronun gönderdiği genç ve tecrübesiz avukat Ayşe’den başka kimse yoktur. Yargılanmasına göz yumanlarla hesaplaşmaya karar veren İskender Büyük, tüm bildiklerini bir bir anlatmaya başlar.


İskender’in karanlık geçmişinin sayfaları arasında, ülkeyi yerinden oynatacak gerçekler gizlidir. Bu şok gerçeklerin işaret ettiği tek yer ise Gladio’dur.


İfadeleri ülkede her gün yeni bir gündem yaratırken, içindeki intikam duygusu da giderek büyümektedir. Elinde kalan son kartı oynamaktan başka şansı yoktur: Anlattıklarıyla, Gladio’nun ikinci adamı Fuat Aras’ı saklandığı yerden ortaya çıkarmak!


Ancak bu yolun sonunda İskender Büyük’ü hiç tahmin etmediği bir sürpriz beklemektedir: Yine bir oyunun parçası olmuştur…


Üstelik bu kez oturtulduğu yer, konuşma şansı olduğu bir sanık sandalyesi dahi değildir…