Pek sanmıyorum. Yılbaşı için çok heveslenmiştim ama yine olmadı. Beyazıt ve Acun çok olumlu açıklamalar yapmıştı ama bir türlü o şahane vaatlerle programı başlatamadılar.Beyaz Show bu sene gerçekten başlayacak gibi amaSence olur mu ?
Pek sanmıyorum. Yılbaşı için çok heveslenmiştim ama yine olmadı. Beyazıt ve Acun çok olumlu açıklamalar yapmıştı ama bir türlü o şahane vaatlerle programı başlatamadılar.Beyaz Show bu sene gerçekten başlayacak gibi amaSence olur mu ?
Yok abla yalandı o haber, TRT'nin müdürü "şu anda öyle bir durum yok" demişti. Ortak zaten "küçük ortak"tı söyleyecek bir sözü yoktuTek söz sahibi şu an Necati Şaşmaz-Pana Film ve kendisi kanallara gitmiyor diziyi yapmak istiyorum diye, kanalların gelmesini bekliyor o sebepten Vadi olmayacak
Bir gün Necati Şaşmaz gerçekten isterse, inşallah biz de kavuşucaz ama nerede o günler...
Abla kanıtlim sana hepsini özelden dur bekleYahu ne yalanı dizinin oyuncusu söyledi senaryo elimize geldi çekimlere başlıcaz diye senin haberin olmamış galiba hatta haberler bile çıktı ortağı yüzünden TRT ile anlaşma bozuldu diye sen araştır bunu bak
Orada işin içinde Acun var. Olacağına emin olabilirsin bu yüzden. KVP'de bu yok.Beyaz Show bu sene gerçekten başlayacak gibi amaSence olur mu ?
En son Show TV’de olacak ama Necati Şaşmaz'ın tarikat görüntülerinden dolayı da vazgeçildi denilmişti, onun dışında bir gelişme olmadı hiç. Yalan haberlerden biri aklında kalmış gibi.Yahu ne yalanı dizinin oyuncusu söyledi senaryo elimize geldi çekimlere başlıcaz diye senin haberin olmamış galiba hatta haberler bile çıktı ortağı yüzünden TRT ile anlaşma bozuldu diye sen araştır bunu bak
Biliyorum benim dediğim daha önceki durumdu canımEn son Show TV’de olacak ama Necati Şaşmaz'ın tarikat görüntülerinden dolayı da vazgeçildi denilmişti, onun dışında bir gelişme olmadı hiç. Yalan haberlerden biri aklında kalmış gibi.
Senin dediğin gibi Beyaz’dan açıklama gelmiş nisanda başlıyor diye. Hadi bakalım yine boşuna heveslenmeyiz umarımBeyaz Show bu sene gerçekten başlayacak gibi amaSence olur mu ?
Yok bu sefer reel tarih vermişSenin dediğin gibi Beyaz’dan açıklama gelmiş nisanda başlıyor diye. Hadi bakalım yine boşuna heveslenmeyiz umarım
bence bir gün eminim o dizi de başlayacaktır. Çünkü dedikodusu başlayacak diye sektörde dolanan projeler er ya da geç yeniden başlıyor. Behzat Ç, leyla ile mecnun, çok güzel hareketler gibi. Havasını bozmayacaksa gelsin beklerizYok bu sefer reel tarih vermiş
Darısı Kurtlar Vadisi'ne ya da Necati Şaşmaz'ı başka bir dizide görmek dileği ile
KV istemem artık bazı çeneleri kapatmak adına, yeni bir proje lazımbence bir gün eminim o dizi de başlayacaktır. Çünkü dedikodusu başlayacak diye sektörde dolanan projeler er ya da geç yeniden başlıyor. Behzat Ç, leyla ile mecnun, çok güzel hareketler gibi. Havasını bozmayacaksa gelsin bekleriz
Yeni bir dizi çekerlerse temelini çok güzel hazırlamaları lazım. İsmi farklı olup Kurtlar Vadisi devamı gibi olmaması lazım bence. Yeni bir hikayeye geçilse daha güzel olur, ilk kv etkisini yaratabilir o zaman belki.KV istemem artık bazı çeneleri kapatmak adına, yeni bir proje lazım
İlk Vadi'den sonra Raci Şaşmaz, Kanal D için Necati Şaşmaz'ın başrolde olduğu amerikan dizi "24" tarzı bir dizi yapmak istemişti ama onlar yeniden Vadi'yi çektilerYeni bir dizi çekerlerse temelini çok güzel hazırlamaları lazım. İsmi farklı olup Kurtlar Vadisi devamı gibi olmaması lazım bence. Yeni bir hikayeye geçilse daha güzel olur, ilk kv etkisini yaratabilir o zaman belki.
Söylediğin diziye şimdi sen deyince baktım da keşke çekselermiş. Çok güzel bir iş ortaya çıkardı bence. Aslında dönem değişti, artık dijital platformlar var. İyi bir kadro ile o tarzda bir dizi çekseler iyi bir başarı yakalarlar bence.İlk Vadi'den sonra Raci Şaşmaz, Kanal D için Necati Şaşmaz'ın başrolde olduğu amerikan dizi "24" tarzı bir dizi yapmak istemişti ama onlar yeniden Vadi'yi çektilerAcaba nasıl olurdu ? @Emre Ozansoy @ömer karataş
Geniş Aile'mi hemen alayım o zaman.Eski dizilerin hepsi dönsün
Zamanında şuanki yönetim ile başlamıştı. 12 sene boyunca yine bu yönetim vardı.bu dizi şuanki yönetim değişmez ise başlamaz başlayamaz.
şuan ki yönetimde kimi canlandırıyordu vadide? ne yazıldıysa çıkmadı mı nasıl devam edecekler.Zamanında şuanki yönetim ile başlamıştı. 12 sene boyunca yine bu yönetim vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?