'Kurtlar Vadisi' Geri mi Dönüyor? Pana Film Açıkladı!

Beyaz Show bu sene gerçekten başlayacak gibi ama
Sence olur mu ?
Pek sanmıyorum. Yılbaşı için çok heveslenmiştim ama yine olmadı. Beyazıt ve Acun çok olumlu açıklamalar yapmıştı ama bir türlü o şahane vaatlerle programı başlatamadılar.
Sadece yapılan açıklamaları takip ediyoruz. Fotoroman okuyoruz sanki

Reactions: 12.Adam

Yahu ne yalanı dizinin oyuncusu söyledi senaryo elimize geldi çekimlere başlıcaz diye senin haberin olmamış galiba hatta haberler bile çıktı ortağı yüzünden TRT ile anlaşma bozuldu diye sen araştır bunu bak

Abla kanıtlim sana hepsini özelden dur bekle

Reactions: Angelica
En son Show TV’de olacak ama Necati Şaşmaz'ın tarikat görüntülerinden dolayı da vazgeçildi denilmişti, onun dışında bir gelişme olmadı hiç. Yalan haberlerden biri aklında kalmış gibi.

En son Show TV’de olacak ama Necati Şaşmaz'ın tarikat görüntülerinden dolayı da vazgeçildi denilmişti, onun dışında bir gelişme olmadı hiç. Yalan haberlerden biri aklında kalmış gibi.
Biliyorum benim dediğim daha önceki durumdu canım

Dizinin dönmemesi daha iyi. Efsane olarak hatırlanacaktır. Eskiyen şeylerin yenilenmiş gibi piyasaya sürülmesi tamamen para kaygısı güdecegi için çok saçma işler ortaya çıkıyor. Bir sürü film var buna örnek.

Senin dediğin gibi Beyaz’dan açıklama gelmiş nisanda başlıyor diye. Hadi bakalım yine boşuna heveslenmeyiz umarım
Yok bu sefer reel tarih vermiş

Darısı Kurtlar Vadisi'ne ya da Necati Şaşmaz'ı başka bir dizide görmek dileği ile

Reactions: Gizmen
Yok bu sefer reel tarih vermiş

Darısı Kurtlar Vadisi'ne ya da Necati Şaşmaz'ı başka bir dizide görmek dileği ile
bence bir gün eminim o dizi de başlayacaktır. Çünkü dedikodusu başlayacak diye sektörde dolanan projeler er ya da geç yeniden başlıyor. Behzat Ç, leyla ile mecnun, çok güzel hareketler gibi. Havasını bozmayacaksa gelsin bekleriz

KV istemem artık bazı çeneleri kapatmak adına, yeni bir proje lazım

KV istemem artık bazı çeneleri kapatmak adına, yeni bir proje lazım
Yeni bir dizi çekerlerse temelini çok güzel hazırlamaları lazım. İsmi farklı olup Kurtlar Vadisi devamı gibi olmaması lazım bence. Yeni bir hikayeye geçilse daha güzel olur, ilk kv etkisini yaratabilir o zaman belki.

İlk Vadi'den sonra Raci Şaşmaz, Kanal D için Necati Şaşmaz'ın başrolde olduğu amerikan dizi "24" tarzı bir dizi yapmak istemişti ama onlar yeniden Vadi'yi çektiler
Acaba nasıl olurdu ? @Emre Ozansoy @ömer karataş

Söylediğin diziye şimdi sen deyince baktım da keşke çekselermiş. Çok güzel bir iş ortaya çıkardı bence. Aslında dönem değişti, artık dijital platformlar var. İyi bir kadro ile o tarzda bir dizi çekseler iyi bir başarı yakalarlar bence.

Reactions: Alemdar
bu dizi şuanki yönetim değişmez ise başlamaz başlayamaz.

Reactions: Angelica
Zamanında şuanki yönetim ile başlamıştı. 12 sene boyunca yine bu yönetim vardı.
şuan ki yönetimde kimi canlandırıyordu vadide? ne yazıldıysa çıkmadı mı nasıl devam edecekler.
darbeden 2 ay önce kurtarvadisidarbe nin internet sitesini satın alanlar nasıl çekecek bu diziyi sorarım sana

Reactions: Hobbit