Kurtlar Vadisi Futbola'da El Attı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Ekranların reyting rekortmeni efsanevi dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 200.bölümüyle yine çok konuşuldu tartışıldı.

Aksiyon dolu bir bölümün yanı sıra sarp karakteri(Ali Koç'u canlandırdığı söyleniyor) ile Murat Argun karakteri arasında geçen diyaloglar futbolda ne işlerin döndüğünü anlatır nitelikteydi.
Efsanevi karakter süleyman çakırın dizide alaatin çakıcıyı canlandırdığı bilinen bi gerçek.İşte çakırın bir taraftar grubunu yönettiği belirtilirken nizamettin karakterininde bir kulübü yönettiği söylendi.Murat Argun sarp a sende bir kulübü yönetmelisin dedi.Yani büyük ihtimalle kongreye gidecek fenerbahçeye ali koçun başkan olmas teorisi.
Bu konuyla ilgili çeşitli forumlarda ve sitelerde ki yorumlar bir hayli dikkatimi çekti paylaşayım dedim;

Benim Görüşüm Bu

Nizamettin veya Alp - Aziz Yıldırım

Süleyman Çakırın Yönettigi Taraftar Grubu - çArşı (Bu %100 Dogru)

Şimdi Açıklamasını Yapıyım

2003 - 2004 Yılında Beşiktaşın Başkanı Serdar bilgili Adını Hatırlamıyorum Bi Adama Baya yüklü Bir Borcu Var Bu Adamda Parasını Alamayınca Durumu Aziz yıldırıma Anlatıyo Aziz Yıldırımda Serdar bilgiliyi Arayarak Ya şirketini Bana Ver Yada Şampiyonluktan Çekilin Borcunu Ben Ödüyeyim diye Tehtit Ediyo Serdar Bilgilide Ligin 2.Yarısında Takımı Şampiyonluktan Koparıyor İnanmayanlara Kanıt olarak Bu Resimleri Sunuyorum.

Ligin 1.Yarısında Beşiktaş 2.Sıradaki Fenerbahçeye 8 Puan Fark Atıyor Buyrun Resim

thdv6.jpg

Ligin 2.Yarısında Fenerbahçe Şampiyon Oluyor Ve Beşiktaş İle Puan Farkı 14 Buyrun Resim
thdvs.jpg

Bu Resimleri Tff'nin Sitesinden Aldım Bakabilirsiniz

Şimdi Gelelim Taraftar Meselesine

Süleyman Çakırın Yönettigi Taraftar Grubu çArşı

çArşı Grubundan Tanıdıgım Bir Abiyle Uzun Zaman Önce Sohbet Ederken Bu konuyu oda Anlatmıştı Alaattin Çakıcı Bir Zamanlar çArşı Grubunu Çok İşinde Kullanmış Çok Para Yedirmiş Hatta çArşı Bir ara Grubu Kapatıyoruz Demişti O Gün Alaattin Çakıcıdan kurtulmuşlardı Şimdi Varmı öyle Birşey Bilmiyorum İnanmıyanlar Varsa çArşının Önde Gelen İsimlerinin Ne İşle Ugraştıklarını Araştırsınlar

Not : Fanatik Beşiktaşlıyım Her Maçıda çArşı İle birlikte İzlerim çArşıyı Karalamaya felanda Çalışmıyorum Dogrular Bunlar Malesef.

Vadi Senaristleri Geçte Olsa Bu Konuyada Deginmeleri Güzel Olmuş

Çarşının geziye destek vermesi tesadüf olamaz zaten bu kadar büyük bir grupda herkesmi hükümet düşmanı olur hiçmi hükümeti destekleyen yok demekki içinde bir çıkarları var olaylara destek vermek için 200 er lira para dağıtıldığı söyleniyor muhtemelen doğrudur çünkü ülkeyi karıştırmak isteyenler kesenin ağzını açıyor bende bir beşiktaşlıyım ama çarşıdan utanıyorum.

çakır =alaattin çakıcı

okuduğum bi yazıya göre sinan engin çakıcıdan destek almış yada onun adamı olabilir orasını bilmiyorum.beşiktaşın hem şampiyon hem de türkiye kupasını kazandığı yıl sinan engin çakıcıyla çok işler karıştırmış.

@Leo.Runle @sürgünüm @nberkayozer @Master.1000 @batuhankaralar @gundix123 @GreatOttoman @china_shangai @34rcp44 @eskici @ABAY_06 @hızlı gonzales @@Yasin93 @kvp @yatutarsa @legolas9900 @@Onur_35 @@RüzgarGülü @mrt-06 @@AlemTo @Billy Kane @XanTier @WesTxCoasT @Yakamoz-Asi @ @Arslan Bey @Μαнoni
@darksaal @çocuklarduymasın

konuya koyduğum ilk yorum çok dikkatimi çekti harbiden

aga bırakın klişe yorumları da konuyla ilgili konuşalım :D

Bence de geç kalınmış bir konu, inşallah yüzeysel geçilmez.

nizamettini bence zorlamayla koymuşlar orada anlatılmak istenen olay camianın önde gelen ismi denilenerek inan kıraç ı kasdettiler

Tamam grup liderleri falan vardır fakat o şampiyonluktan çekilme falan öyle şeyler olmaz futbolda. :)

Tamam grup liderleri falan vardır fakat o şampiyonluktan çekilme falan öyle şeyler olmaz futbolda. :)
olmaz mı valla futbolda var ya herşey olur o sene zaten çok ilginç ilk yarı 8 paun fark kapanıyo ikinci yarı 14 puan fark atılıyo bu mucize gibi bişey konuya koyduğum yorumu yapan kişi doğru tespitler yapmış

olmaz mı valla futbolda var ya herşey olur o sene zaten çok ilginç ilk yarı 8 paun fark kapanıyo ikinci yarı 14 puan fark atılıyo bu mucize gibi bişey konuya koyduğum yorumu yapan kişi doğru tespitler yapmış
Yok ben o kısma pek katılmıyorum puan falan verilmez bence bilerek ama kara para olur ona bişey diyemem.

Yok ben o kısma pek katılmıyorum puan falan verilmez bence bilerek ama kara para olur ona bişey diyemem.

Forum İstatistikleri

Konular
176,566
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy