Kurtlar Vadisi Filmi Çıkar Mı ?

Maskeli Fedai

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
39,628
Puanı
1,060
Sizce bu yıl kurtlar vadisinin yeni bir filmi çıkar mı düşünceleriniz?

bence çıkacak suriye filmi çıkarsa süper olur

bence çıkmaz suriye hiç çıkmaz sansürsüz programında o soruyu bahadır özdener e sordular zaten dizide anlatıyoruz demişti

filistin filiminden epey bir zarar ettiklerini söylemişlerdi

Fiilistin'in çıktığı zamanda Vadi ATV'deydi. Vasattı bölümler. Popülaritesi kaybolmuştu. Ama bu sezon o eski popülaritesini yakaladığı için Filistin'den çok daha başarılı gider.

Ama bence bu yıl film fln olmaz.

filistin çıktığında vadi düşüşteydi şimdi tavan yapıyo en az 4 milyon izlenir ne yaparsa yapsın

zaten ben diziyle filmin doğru orantılı olduğunu düşünüyorum dizi iyi olursa otomatik olarak bu filime yansır misal filistin filimi beklentilerin çok altında kaldı

Filistin 10 milyona mal olmuş 12,5 milyon kazzanmışlar. 2,5 milyon kar etmişler Çok düşük.

Şu anda bir film çıksa çok iyi izlenir.

Filistin filmin büyük zarar yapmasi dizi ile paralel olmasiydi.. Irak filmininde Kurtlar Vadisi dizisi bitmisti.. Kurtlar Vadisi özlemi vardi.. Bu özlemi 4 milyon ile aldik.. Avrupa dada büyük bir yanki uyandirmisti.. Fakat filme verilen 18+ yas siniri bunu engellemisti.. Yeni Kurtlar Vadisi filmi kesinlikle isterim.. Bu sezon ki firtina ile Filistin filmin iki kattini alir insallah.. Fakat zamanlama cok önemli.. Film dizi ile paralel yayinda olmamasi lazim, yoksa ayni zarari görecektir.

bence bu seneyi boş geçiricekler hemnecati şaşmaz yeni evlendi adam doya doya tatil yapmak isticek bu sene film olmaz

Filistin 10 milyona mal olmuş 12,5 milyon kazzanmışlar. 2,5 milyon kar etmişler Çok düşük.

Şu anda bir film çıksa çok iyi izlenir.

yanlışın olsa gerek o elde ettikleri hasılat oradan sinemacılar reklamlar oyuncuların aldıkları paraları düşersen çok az kalır küllüm zarar ettiler zaten saba tümerin programında necati şaşmaz zarar ettiklerini beyan etmişti

çıkarsa daha iyi olur....sinemaya çok gitmiyoz bu aralar...aynı filme bi üçleme yapmayalı çok olmuştu...:jump2::bilmem::H ortadaki beni temsil ediyo...