Kurtlar Vadisi Filistin Perşembe Akşamı Atv'de

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,769
Puanı
1,060
space.gif
484697756036.jpg

Efsaneler Efsanesi Kurtlar Vadisinin Efsane sinema filmlerinden Kurtlar Vadisi Filistin 20 Haziran 2013 Perşembe Akşamı Saat 20.00 de Atv ekranlarında yayınlanacak.Kurtlar Vadisi Filistin filminin yönetmenliğini Zübeyr Şaşmaz üstlenirken Senaristliğini Raci Şaşmaz,Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan üstleniyor.Başrol Oyuncuları ise Necati Şaşmaz,Gürkan Uygun ve Kenan Çoban.

İşte bu efsane filmin konusu:

Gazze'ye insani yardım malzemeleri götürmeye çalışan gemilere yapılan kanlı baskın üzerine Polat Alemdar ve arkadaşları Filistin'e gitmiştir. Yapılacaklar bellidir: Bu baskının askeri planlayıcısı ve yürütücüsü olan İsrailli komutan ele geçirilmelidir.

Filistinlilerle kurulan ilk temaslar sayesinde hedefine adım adım yaklaşmaya çalışan Polat Alemdar'ı bazı sürprizler beklemektedir. Hedeflerindeki kişi olan Moşe Ben Eliezer'in kural tanımaz gaddarlığı ve teknolojik imkânları işleri zorlaştırmaktadır. Polat, Moşe'ye ulaşmaya çalışırken, Filistin'de masum insanların nasıl öldürüldüklerini görür. Moşe, köyleri yıkmakta, çocukları öldürmekte ve Polat'a yardım eden herkesi hapse atmaktadır.

Son düzenleme:
Bir kere aldılar ya yayın haklarını, Fox gibi, yayınla babam yayınla :D

4-5 civarı alır bence Kışın 7 almıştı.

2.5-3 reyting alır bence. :)

Yaz olduğundan ve daha önce birçok kez yayınlanmasından dolayı vasat gider. :)

Kurtlar Vadisi Filistin Perşembe Atv'de

Perşembe günlerine anlam katan efsanevi dizi kurtlar vadisi atv de mükemmel bir sezon finali yapmış ve zirvede başladığı sezonu zirvede kapatmıştı.
Sezon finalinin ardından geçen hafta özel bölüm yayınlayan atv bu haftada yine vadiden devam ediyor.
Kurtlar vadisi filistin perşembe akşamı 20.00 de atv de.
Benim şahsi fikrim bu sezon defalarca yayıladığı filmi neden yine yayınlıyolar anlamış değilim gerçi en son yayınlandığında 8 reytingle 1.olmuştu o kadar tekrara rağmen ama hem çok erken başlaması hem de yazın gelmesiyle fazla iyi oran alacağını sanmıyorum.

Bir kere aldılar ya yayın haklarını, Fox gibi, yayınla babam yayınla :D

4-5 civarı alır bence Kışın 7 almıştı.

aynen kaç oldu fazla bi reyting beklemesinler yaz geldi zaten :D 8 almıştı nerdeyse süper gitmişti :D
yav şu gladio yu neden yayınlamıyolar anlamadım gitti yayınlansa kesin izlerim :d