Kurtlar Vadisi Favori Oyuncusu Seçiliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Çiğdem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,444
Puanı
1,060
vadici arkadaşları ilgilendiren büyük bir etkinliğe imza atıyorum favori 2014 etkinliği gibi kurtlar vadisi favori oyuncu etkinliği yapıcam tam 192 oyuncuya yer vericem etkinliğe yarın başlayacaz

önemli kural kimse kimsenin kullandığı oyla ilgili cevap verip söz söylemicek kimse kimseden hiçbir şekilde oy isteyip şu oyuncuya atalım demiyecek herkes sevdiği oyuncuyu seçecek

12 gruplu ön elemeyle başlayacaz önce 6 grup vericem 2 gün sonra diğer 6 grup verip ön eleme biticek
1.tur 9 gruplu olucak önce 5 grubu vericem 2 gün sonra 4 grubu verip tamamlıcaz
2. ve 3.turlara 13 er gruplu hazırlıcam önce 7 grup verip 2 gün sonrada 6 grubu verip tamamlıcaz
4.tur 5 grup olucak 5 gurubuda ilk gün verip 2 gün sonra tamamlanmış olucak
5.tur 4 grup olucak 4 gurubuda ilk gün verip 2 gün sonraya tamamlanmış olucak
sonra çeyrek ve yarı final şeklinde ilerleyip büyük finalle kurtlar vadisinin favori oyuncusu belli olucak

etkinliğe zaman zaman pusu izleyen karakterlerden haberi olan @mrt-06 @eros katılmalarını bekliyorum
eski vadicilerden @xemrexxx @kerim yavuz @Tolstoyevski katılımlarınızı bekliyorum
vadi karakterlerinden haberi olan herkes katılabilir
siz vadiciler size sormuyorum bile sizler kesinlikle katılıyorsunuz @Polat Şaşmaz @takas @vadikızı @china_shangai @kvp-medya
@Maskeli Fedai @34rcp44 @-KADİR- @batuhankaralar @Master.1000 @sürgünüm @papuleoo @XanTier
@ABAY_06 @legolas9900 @AlemTo @WesTxCoasT @Yasin93 @nberkayozer
ve başka vadi izleyen forumda varsa konuda belirtin lütfen arkadaşlar oylar zaten herkese açık olucak
@Arslan Bey @Fks14 @S.G.A.T. sizlere izledinizmi vadi bilmiyorum ama sizde katılabilirsiniz
forumda başka izleyen varsa konuda belirtirsiniz arkadaşlar 🙂🙂🙂

esk vadi karaktrleri olursa oy kullanırım
bu arada etkinliğimi çalmışsın ben bunu my için yapmıştım geçen mayıs ayında kız @Çiğdem-

Cok guzel bir etkinlik emegine saglik ablacim
)))) ne zaman start alacak bu guzel etkinligin😉

esk vadi karaktrleri olursa oy kullanırım
bu arada etkinliğimi çalmışsın ben bunu my için yapmıştım geçen mayıs ayında kız @Çiğdem-
o my ile ilgiliydi bu kurtlar vadisi

eski yeni diye ayrım yok 12 yılda olan tüm karakterlerden 192 kişiden oluşturdum senin karakterlerden haberin var oyüzden katılmanı beklerim
🙂🙂🙂

hayırlı olsun güzel bişey olur umarım aman oyuncu atlamayasın çiğdem

Cok guzel bir etkinlik emegine saglik ablacim
)))) ne zaman start alacak bu guzel etkinligin😉
yarın başlayacak abicim ön eleme gruplarını yaptım şuan ben grupları biliyorum ama şuan yeni duyurduğum için yarın başlatırım
ayyy ayarlayana kadarda canım çıktı🙂🙂🙂

hayırlı olsun güzel bişey olur umarım aman oyuncu atlamayasın çiğdem
cnm ufak tefek almadığım oyuncular var 192 oyuncuyu ayarlamak gerçekten çok zordu canım çıktı kaç gündür 192 fazla olmasına rağmen hala ufak tefek oyuncular var hepsini almaya kalkışsam 250 kadar gider

oyüzden bir kaç oyuncuyu yarışma başlamadan eledim ama figuran denebilicek kişiler kaldı geride olması gerekenleri oluşturdum🙂

yarın başlayacak abicim ön eleme gruplarını yaptım şuan ben grupları biliyorum ama şuan yeni duyurduğum için yarın başlatırım
ayyy ayarlayana kadarda canım çıktı🙂🙂🙂
Vadideki karakterler o kadar ağır babalar abiler ki adamin canini cikarir
))))) agırliklari tepene cokmus anlasilan 😉))))) allah tependen baksin ablacim
)))))

Vadideki karakterler o kadar ağır babalar abiler ki adamin canini cikarir
))))) agırliklari tepene cokmus anlasilan 😉))))) allah tependen baksin ablacim
)))))
hahaha tabi siz birsüre o ağır babaları göremiceksiniz sizi kimlerle uğraştırıcam bakında görün

Etkinlik güzel izlemiş olsaydım oylardım mutlaka )))

Güzel bir çalışma olmuş
şahsen ben çakırın finale çıkacağına inaniyorum ve büyük ihtimalle birinci olur.

Ayrıca iki şekilde yapilabilir mesela eski vadi oyuncuları ve kvp oyuncuları diye

Güzel bir çalışma olmuş
şahsen ben çakırın finale çıkacağına inaniyorum ve büyük ihtimalle birinci olur.

Ayrıca iki şekilde yapilabilir mesela eski vadi oyuncuları ve kvp oyuncuları diye
hiç ayrım yapmadım cnm 12 yılda oynayan oyunculardan değerlendirdim 192 kişiyi gruplar nasıl şekillenicek bende bilmiyorum kurayla ayarlıyorum çok büyük kişiler çeyrek finale bile kalamayabilirler 🙂🙂🙂