Kurtlar Vadisi Favori Oyuncu/Ön Eleme F Grubu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Çiğdem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 4 Oyuncu 1.Tura Yükselsin

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
ön eleme heyecanı başlıyor 12 gruptan oluşucak her gruptan 4 kişiye oy vericeksiniz ne eksik ne yüksek oy sayılmaz anket süreli 2 gün sürücek 6 grubu bugün paylaşıyorum geriye kalan 6 grupta 2 gün sonra paylaşıcam
96 kişi ön elemeye batılıcak 48 kişi elenirken 48 kişi ise 1.tura yükselicek
oy değiştirmek yoktur kimsenin verdiği oy için eleştiri yazısı otür cevap vermek ve diğer üyelerden şu oyuncuya atalım diye oy istemek yasaktır herkes özgürce sevdiği oyunculara kullansınlar

@Polat Şaşmaz @takas @vadikızı @china_shangai @kvp-medya @Maskeli Fedai @34rcp44 @-KADİR-
@batuhankaralar @Master.1000 @sürgünüm @papuleoo @XanTier @ABAY_06 @legolas9900
@AlemTo @WesTxCoasT @Yasin93 @nberkayozer @Arslan Bey @Fks14 @S.G.A.T. @mrt-06 @eros
@kerim yavuz @Tolstoyevsi @xemrexxx

yo bende görüyorum xemrexxx nickli vatandaş izlemediğini kastettiği Vadiye oy atıyor
@xemrexxx çok sıkı eski vadicilerden cnm sen onun konuştuğuna bakma
yani bu etkinliğe katılmak için oyuncuları bilmek yetiyor oyüzden eski vadicilerinde katılmaya açık bir etkinlik daha doğrusu nekadar çok kişi katılırsa okadar iyi 🙂🙂🙂

Ne demek ablacim sen yaparsin da biz istirak etmez miyiz hic? Cok begendim emegine aklina saglik😉)))
çok tşşk:bhr::bhr::bhr:
ahhh çok zahmetli gerçekten eski vadiden başlayıp şuankı yeni bölüm olan sezona kadar tüm sezonları tek tek gözden geçirip 192 kişi ayarladım onları nasıl eleme şekillerinde ayarlıcam 1 günümü bulu vlla ayarlamak 12 grubu 96 kişiyi kırayla çekmekte ayrı bir işkenceydi:F
diğer turlarda yine o işkenceye maruz kalıcam :F:F:F
ama güzel bir ayarlama çektiğimi düşünüyorum işin sonunuda getiriz umarım 🙂🙂🙂