Kurtlar Vadisi Ekibinden Örnek Davranış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
İç savaş yaşayan ve bundan dolayı ülkemize yoğun göç içinde olan Suriye'li sığınmacılara Kurtlar Vadisi'nden büyük bi jest yapıldı.
Dizide giyilen giysiler,takım elbiseleri,gömlekler,çoraplar olmak üzere dizide kullanılan birçok kıyafet konteyner kentte kalan Suriye'li sığınmacılara gönderildi.
Konteyner kentin sorumlu yöneticisi Nihat Yazıcıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk Kızılayı vasıtasıyla kendilerine Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizinin setinden 110 erkek takım elbisesi, 142 ceket, 30 pantolon, 480 gömlek ve 938 erkek çorabının geldiğini söyledi.
Konteyner kentte bulunan giyim markette muhafaza ettikleri kıyafetleri öncelikle okulda gönüllü çalışan Suriyeli öğretmenlere ve damat adaylarına verdiklerini belirten Yazıcıoğlu, diğerlerini de sığınmacılara dağıtacaklarını ifade etti.

Dizide başrol Necati Şaşmaz ve Kenan Çoban'ın da giydiği takım elbiselerin yer aldığı kıyafetleri bağışlayan dizi ekibine konteyner kentin sorumlu yöneticisi Nihat Yazıcıoğlu teşekkür ederken buna aracı olan Türk kızılayına da teşekkürlerini iletti.
Yazıcıoğlu Necati Şaşmaz'ın giydiği takımların etiketinde ismi yazıyor bunlar satışa çıkarsalar buradaki hiçkimsenin almaya gücü yetmezdi hepsinden Allah razı olsun dedi.
Konteyner kentte gönüllü fizik öğretmenliği yapan Suriyeli Hüseyin El-Hatim (25) de Türk halkına ve devletine kendilerine gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.
Giyim markette Necati Şaşmaz'a ait bir takım elbiseyi aldığını ifade eden El-Hatim, "Suriye'de Kurtlar Vadisi Pusu dizisini izlemeyi beklerdik. Suriye'de herkes o diziyi çok seviyor. Burada televizyon olmadığı için bazen internetten izliyoruz" ifadelerini kullandı.

@Leo.Runle @sürgünüm @nberkayozer @Master.1000 @batuhankaralar @gundix123 @GreatOttoman @china_shangai @34rcp44 @eskici @ABAY_06 @hızlı gonzales @Yasin93 @kvp @yatutarsa @legolas9900 @Onur_35 @RüzgarGülü @mrt-06 @AlemTo @Billy Kane @XanTier @WesTxCoasT @Yakamoz-Asi @Arslan Bey @Μαнoni @darksaal @çocuklarduymasın @FERNANDES 23 @vadikızı @emreemreu @BuraK @xemrexxx @EveN @Bully @sokak sanati @ehsan7000 @beyazsoy @Ahmad @yıldırım kesik @xBUGRAx @dizi kolik @HachiKo

bu dizi her yönüyle örnek her yönüyle helal olsun gerçekten

haberi kim açacak diye bekliyordum sabahtan beri:D bu ğlkede suriyeli sığınmacı olmak varmış üni ye girmek sınavsız kıyafetler vadiden beleşe :D

haberi kim açacak diye bekliyordum sabahtan beri:D bu ğlkede suriyeli sığınmacı olmak varmış üni ye girmek sınavsız kıyafetler vadiden beleşe :D

Olayin bu boyutu da var maalesef. Ama yapimci ne yapsin. Sonuc olarak o da bir vatandas.

Bir dizi yapimcisinin böyle birsey yapabilmesi bence örnek davranis.

valla kim bu ülkenin ihtiyaç sahiplarine elini uzatırsa ondan milyonlarca kez allah razı olsun