Kurtlar Vadisi Dizisi atv'de Bomba Gibi Bir Sezon Yaşatacak!

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Kurtlar Vadisi dizisi bu yıl atv ekranlarında izleyici ile buluşacak. Dizinin yeni bölümlerinin çekimleri başladı.

Geçen sezon dizideki aksiyon sahnelerinden memnun kalmayan izleyiciler ise bu sezon ekran başında zamanın nasıl geçtiğini anlamayacak.

Sabah gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ, dizinin yeni bölümlerinden parçalar izledi ve izleniminllerini şöyle yazdı:

"Dizinin yeni bölümlerinden bazı parçalar izledim. Geçen yıl dizide beklediği aksiyon sahnelerinden pek tatmin olamayan izleyiciyi, atv ekranlarında doyuracak müthiş sahneler var. Benim gibi hangi kanala giderse gitsin, perşembe geceleri Kurtlar Vadisi izlemekten kendini alamayan tutkunlar için tatmin edici bir sezon geliyor; haberiniz olsun."

kurtlar-vadisi-pusu-atv-izle.jpg

of süper süper tnt de süperdi ondan iyiyse inanılmaz olacak adamım yüksel :D

Uf be Altuğa güvenim tam :D o beğendise bizde beğeniriz çünkü bu adam tarafsız şekilde vadiye yazı yazıyor :D

Kurtlar Vadisi'nin 10. yıla gireceği için ve son sezon olacağı için çok iyi olmasını bekliyorum. :)

yüksel aytuğ bunu dediyse süper ötesi bir sezon bizi bekliyo zaten pana belli ediyo bu yılın bomba olacağını 10.yıla süper hazırlık yapıyolar helal

vallahi hiç abartmıyorum ben vadiyi hiç bu kadar merak etmemiştim inanılmaz merak ediyorum bu yılı