Kurtlar Vadisi Dizi Serilerinin En Begendiniz Dizisi Hangisi?

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,921
Puanı
1,061
Efsane Kurtlar Vadisi Mi?Simdiki Kurtlar Vadisi Pusu Mu?Yoksa Sadece 1 Bolum Yayinlanan Kurtlar Vadisi Teror Mu?

hepsi muhteşem ama kurtlar vadisi diyorum

yazdığımı nasıl okuyosan hepsi muhteşem ama en güzeli kurtlar vadisidir.

kurtlar vadisi terör olacakti ama rtük kapattı ..

kurtlar vadisi pusu diyorum

bnce kurtlar vadisi.. gerçi diğerlerini hiç izlemedim ama kurtlar vadisi daha gerçekçi ve daha böyle bi şeydi.. yani ben bile izliyosam herkez izliyodur o zamnlar.. ama şu anki kurtlar vadisi pusu bnce en berbat...

Anladigim Kadariyla PUSU mukemmel Bir Dizi Degil.Sevenleri bile bunu itiraf ediyor.

Anladigim Kadariyla PUSU mukemmel Bir Dizi Degil.Sevenleri bile bunu itiraf ediyor.

sen nasıl anlıyosan artık yazdığımı nasıl okuyon S.G.A.T.
diyorum ki hepsi muhteşem ama eski kurtlar vadisi 1 numaradır izlemeyen türk vatandaşı yoktur

ben sevmiyorum mesela hatta kurtlar vadisiyi bile sevmiyorum ama o serilerin arasında en iyisi olarak onu görüyorum.. çnkü çok değişik ve iyi bi tarzı vardı.. o tarz artık yok.. bu yzden 4 senedir yayınlanan bu pusu saçmalığı kalkmalı artık diye düşünüyorum

vallaha kurtlar vadisi pusu hala türkiye nin en kaliteli dizisi show dizilerinden çok daha kaliteli olduğu kesin

Takas illa tartisacaksin degil mi?SHOWun Dizilerini ne katiyosun ise?

çünkü arkadaş show hayranı
bu arada dizikolik sen ve senin gibilere inat vadi bitmeyecek

takas yorum yapmak için konuşma... bazı meseleleri büyütmekte üstüne yok.. sen bana karşılık verince bnm vadi hakkında yada show hakkında düşüncelerim asla değişmeyecek. nokta

takas yorum yapmak için konuşma... bazı meseleleri büyütmekte üstüne yok.. sen bana karşılık verince bnm vadi hakkında yada show hakkında düşüncelerim asla değişmeyecek. nokta

vadiye saçma diyosun ama izlediğin dizilere bakmanı bi tavsiye ediyorum
bir daha vadiye saçmalık vs. demezsen sevinirim

Takas Ben en azindan icinde Turkler Olan Bir Diziye hic bir zaman dusman olmam ama sen olursun
.@dizi kolik Yorum yapmak icin konusma derken?anlamsiz bir msj olmus.

vadiye saçma diyosun ama izlediğin dizilere bakmanı bi tavsiye ediyorum
bir daha vadiye saçmalık vs. demezsen sevinirim
bende onu anlamıyorum... sen heryerde her diziye saçmalık diyosun vadi hariç ama biz yorum yapınca suç oluyor... valla şu an bu forumdaki bütün yöneticilere alkış çalıyorum... burada resmen haksızlık ve adaletsizlik var.. belki şu an bu mesajdanda bi ceza gelebilr... ama ben herkese helal olsun diyorum... herkes bi taraf tutuyo.. o tarafta bu cezadan sonra belli oldu. nokta

Takas Ben en azindan icinde Turkler Olan Bir Diziye hic bir zaman dusman olmam ama sen olursun
.@dizi kolik Yorum yapmak icin konusma derken?anlamsiz bir msj olmus.

ne alaka lan
(lan kelimesi şaka amaçlı yazılmıştır ceza falan verim demeyin sakın
)

guzel Yorum Dizikolik Hakkaten ha Takas Baska Dizilere Sacmalik diyor.biz neye demeyelim?@takas sana hicbisey demiyorum.cunki dersem...