2 gün sonra @buckhingham sarayı
(destere-polat ve memati buckhingham sarayına gelmiştir.Almila ve Primavera da Fok balığına peçe takarak içeri girmişlerdir.Ozan ise VİP konuktur.)
destere:hi I'm your big fan very very big fan.
2.elizabeth:popodan belli oluyor büyüklüğün maşallah yarım dünya.
destere:Sen dilimizi biliyor musun?
2.elizabeth:sizin ülkeden çok fanım vardı ben de hayranlarıma layık olmak için öğrendim.Sen en büyük fanlarımdan birisin birazdan kürsüye davet edileceksin.(elizabeth ayrılır)
memati:usta bak ne büyük adam sarayda konuşma yapıyor
polat:ah gençliğimde olacaktı bu ödülü sana kaptırmazdım destere
(beyazsoy ve haluk ise kapıda kalmıştır içeri alınmamaktadır)
guardıan 1:show your hands.(beyazsoy ellerini gösterir.)
guardıan 2:you are not guest.(davetli değilsiniz)
beyazsoy:benim gibi önemli bir insanı nasıl içeri almazlar,bak şuna david beckham bile giriyor ben giremiyorm.
haluk792:ellerinize bakabilirmiyim?(beyazsoy ellerini gösterir)
beyazsoy:buyur!
haluk792:bu ellerle tabi almazlar içeri.benim bir fikrim var önce şu çalılıkların arkasına geçelim.
@saray
primavera:unutmayın amacımız destoş'umu kurtarmak.
almila:nereden senin destoşunmuş o benim bir kere.
fok balığı:ağğk ahhhkkk (tartışmayın hedefe odaklanın)
almila:haklısın.aa destoş değil mi o sahneye çıkıyor.
primavera:ah destoş'um ne kadar da yakışmış sahneye.
fok balığı:aağğkk ağğllll ağğgggkk(koca poposundan sahne gözükmüyor)
almila:işimize lazım olmasan kafana vururdum o peçen düşer arap prensesi olmadığın açığa çıkardı,dua et sen.
(destere sahneye çıkmıştır ve konuşma yapmaya başlar,polat ise çevirir cümleleri)
destere:öncelikle yılın elizabeth'i seçilmekten büyük onur ve gurur duydum.
polat:ladies and gentilmen and dear queen first of all I'm happy to chose elizbeth of the year.
destere:polat yıkama yağlama kısımlarını geçelim direk çevir. neyse ne diyordum beni bu günlere taşıyan bihter,fatmagül ve dila olmak üzere üzerimde emeği olan herkese teşekkür ediyorum.
polat:thanks to bihter,fatmarose and dila.
destere:bu kadar mı yani?
polat:oğlum karıştırma devam et.
destere:bir elizabethçinin en büyük özelliği nasırlı elleridir.ayrıca gözleri de kararmış ve içe çökmüştür.şu gözlerime bakın göz kalmamış Samet Aybaba'ya dönmüşüm resmen.Hele ellerim ben bu elleri tarlada orak sallayarak değil elimle başka bir şeyi sallayarak yaptım.
polat:oha yani nasıl çevireceğim ben bunu. An elizabeth should has hand with collasity .Look at my eyes.Bitti..
destere:ne bitti?
polat:ingilizce benim ingilizce bitti.
destere:oğlum hani sen 7 dil biliyordun şakır şakır
polat:oğlum o dizideydi.
destere:tüh rezil olduk.bari konuşmamı bitireyim.Thanks for listening.Elizabeth Ilove you Elizabeth!
(sahneden inerler.)
@sarayın dışı
haluk792:efendim nerede kaldınız?
beyazsoy:benim gibi hayatının 21 yılını elizabeth olmadan geçiren birinin bir anda bu elizabeth davetine girecek kadar elizabeth olması ne kadar zor biliyor musun sen?umarım içeride Avrupa jet sosyetesinden ya da PEN(dünya yazarlar birliği) den kimse yoktur yoksa rezil odlum.
haluk792:neyse ellerinize bakayım efendim?
beyazsoy:bu işleri de pek bilmem ama bak bakayım olmuş muyum?(ellerini gösterir)
haluk792:maşallah derinin üzerine 7 kat çıkmışsınız kaç kere yaptınız?
beyazsoy:ne yalan söyleyeyim 40 oldu herhalde.
haluk792:2 saatte mi? maşallah 43 kere yapan çocuk ölmüştü.
beyazsoy:bundan ölünür mü be işemek gibi bir şeymiş bu.neyse aramızda kalsın.
halu792:tamam içeriye girelim.
beyazsoy:ya biraz daha izleseydim kaybettiğim beni,maddi huzuru buldum sanki.
haluk792:neyse ben size sonra koleksiyonu atarım izlersiniz hepsini.(haluk önden gider.)
beyazsoy:ama sekmeler açık kaldı....
@saray
(dans başlamıştır.elizabeth ilk dansı destere ile yapar)
elizabeth:beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum.
destere:aslında sevgi demeyelim de bağımlılık diyelim.
elizabeth:olsun ben tutkuyu bağımlılığı severim.
destere:kusura bakma da teyze gelmişsin 85 yaşına 62 yaşında oğlun tahta geçmek için bekliyor sen hala erkek derdindesin.
elizabeth:aa ne kadar ayıp(destere'ye tokat atar ve onu itekler.memati ile dansa başlar)
elizabeth:bir destere olmasan da idare edersin.
memati:sana saygım sonsuz yenge de biraz mesafeli dans etsek.
destere:merhaba bayan.
fok balığı:ağğkk ajjnn allmkk (ben fok balığı tanımadın mı dingil)
destere:aa sen nasıl geldin?
fok balığı:ooggkk pooffkkk ııghkk(boşver orasını birazdan karışıklık çıkarıp alt kattaki tuvalete git oradaki camdan çık dışarı)
destere:tamam seni seviyorum panpa.
fok balığı:fgfdkkk ggkkkjjk (lütfen ne panpası ben incici p.çlerden miyim?)
destere:Sen ben yokken beyazsoy ile mi takıldın?
almila:fok anlatmıştır planı ben dışarı çıkıyorum.
pimavera:tamam dikaktli ol.
(destere elizabeth'in yanna gider)
destere:çok sorry beni affet.
elizbeth:başkası yapsa affetmem ama en büyük fanımsın.
destere:ay canım gel dansa devam edelim.Çekil memati.
memati:al çok da meraklı değiliz.
(dansa başlarlar)
destere:senin benim kadar büyük bir fanın daha var.
elizabeth.kimmiş o?
destere:bak şu köşedeki zayıf çocuk adı polat.
@yan salon
ozan:of ne sıkıcı bir atmosfer ne işim var burada evimde dexter izlemek varken.(onu revan görür)
revan:aa ozan admin ne işin var elizabeth ödül töreninde bunun fotoğrafını çekmeliyim itiraflara koyarım(beyazsoy gelir)
beyazsoy:aaa ne işiniz var burada yoksa siz hala...(xemrexxx gelir)
xemrexxx:üçünüzü de yakaladım durun fotoğraf çekiyorum.(fotoğrafı çeker bunu gören fok balığı kuyruğu ile xemrexxx'in kafasına vurarak bayıltır.)
fok balığı:gkkkk fhhkkk (nasıl da yakaladım.gülerken peçesi düşer fok balığı olduğu ortaya çıkar,muhafızlar peşine düşer yan salona kadar koşar elizabeth ve desterenin yanına doğru koşar)
destere:işte bu polat elizabethciğim
elizabeth:çok memnun oldum.
polat:ben de tey...(fok balığı elizabeth'e çarpar ve elizabeth poaltın üstüne düşer bu sırada destere kaçar)
polat:kalk be kadın üzerimden.
elizbeth:öpmeden bırakmam.
(bu sırada memati destere'nin kaçtığını görmüştür.peşinden koşar bunu gören primavera topuklu ayakkabısını çıkarır ve mematiye nişan alır ıskalayan primavera tek topukla dengesini sağlayamayıp poposunun üzerine düşer.Destere ise tuvalete ulaşmıştır.Cama çıkar çıkmaya çalışır.)
destere:ah totom sıkıştı...
almila:(camın önünde beklemektedir.) ha gayret destoş'um bana gel bana gel.
destere:seni gördükçe polat'a gidesim var ama ...
almila:şakanın sırası değil it kendini
destere:olmuyor totom sığmadı biraz daha zorlarsam ön taraf zarar görecek.(memati girer içeri ve destereyi çekmeye başlar ,almila da camdan dışarı doğru çekmeye başlar)
almila:destoşum seni bir kez daha kaybedemem
memati:bırak be kadın sıktırtma kafana
destere:esas ikiniz bırakın ağır hasar gördüm.hasar puanı artmadan şuradan sağ salim çıkayım.
@salon
(haluk Rupert Murdoch'ı görmüştür.Hemen yanına koşar ve ona sarılır,ellerine tutkal sürmüştür.)
murdoch:get out
haluk792:vallahi bırakmam 16 yıldır bu anı bekledim ben beni fox'a ulaştıracak bir nevi beyaz atlı prenssin sen.
murdoch:help help!
haluk792:boşuna çırpınma bu sahneyi kafamda 77578576596 kez kurguladım kaçamazsın.(korumalar gelir haluk'u ayırmak isterken haluk un omzundaki laptop çantası yere düşer ve ''ah uh'' gibi sesler gelir.Beyazsoy videoları kapamayı unutmuştur.)
elizabeth:omfg!!!!(bayılır ve polat tutar)
polat:teyze uyan teyze...
(destere-polat ve memati buckhingham sarayına gelmiştir.Almila ve Primavera da Fok balığına peçe takarak içeri girmişlerdir.Ozan ise VİP konuktur.)
destere:hi I'm your big fan very very big fan.
2.elizabeth:popodan belli oluyor büyüklüğün maşallah yarım dünya.
destere:Sen dilimizi biliyor musun?
2.elizabeth:sizin ülkeden çok fanım vardı ben de hayranlarıma layık olmak için öğrendim.Sen en büyük fanlarımdan birisin birazdan kürsüye davet edileceksin.(elizabeth ayrılır)
memati:usta bak ne büyük adam sarayda konuşma yapıyor
polat:ah gençliğimde olacaktı bu ödülü sana kaptırmazdım destere
(beyazsoy ve haluk ise kapıda kalmıştır içeri alınmamaktadır)
guardıan 1:show your hands.(beyazsoy ellerini gösterir.)
guardıan 2:you are not guest.(davetli değilsiniz)
beyazsoy:benim gibi önemli bir insanı nasıl içeri almazlar,bak şuna david beckham bile giriyor ben giremiyorm.
haluk792:ellerinize bakabilirmiyim?(beyazsoy ellerini gösterir)
beyazsoy:buyur!
haluk792:bu ellerle tabi almazlar içeri.benim bir fikrim var önce şu çalılıkların arkasına geçelim.
@saray
primavera:unutmayın amacımız destoş'umu kurtarmak.
almila:nereden senin destoşunmuş o benim bir kere.
fok balığı:ağğk ahhhkkk (tartışmayın hedefe odaklanın)
almila:haklısın.aa destoş değil mi o sahneye çıkıyor.
primavera:ah destoş'um ne kadar da yakışmış sahneye.
fok balığı:aağğkk ağğllll ağğgggkk(koca poposundan sahne gözükmüyor)
almila:işimize lazım olmasan kafana vururdum o peçen düşer arap prensesi olmadığın açığa çıkardı,dua et sen.
(destere sahneye çıkmıştır ve konuşma yapmaya başlar,polat ise çevirir cümleleri)
destere:öncelikle yılın elizabeth'i seçilmekten büyük onur ve gurur duydum.
polat:ladies and gentilmen and dear queen first of all I'm happy to chose elizbeth of the year.
destere:polat yıkama yağlama kısımlarını geçelim direk çevir. neyse ne diyordum beni bu günlere taşıyan bihter,fatmagül ve dila olmak üzere üzerimde emeği olan herkese teşekkür ediyorum.
polat:thanks to bihter,fatmarose and dila.
destere:bu kadar mı yani?
polat:oğlum karıştırma devam et.
destere:bir elizabethçinin en büyük özelliği nasırlı elleridir.ayrıca gözleri de kararmış ve içe çökmüştür.şu gözlerime bakın göz kalmamış Samet Aybaba'ya dönmüşüm resmen.Hele ellerim ben bu elleri tarlada orak sallayarak değil elimle başka bir şeyi sallayarak yaptım.
polat:oha yani nasıl çevireceğim ben bunu. An elizabeth should has hand with collasity .Look at my eyes.Bitti..
destere:ne bitti?
polat:ingilizce benim ingilizce bitti.
destere:oğlum hani sen 7 dil biliyordun şakır şakır
polat:oğlum o dizideydi.
destere:tüh rezil olduk.bari konuşmamı bitireyim.Thanks for listening.Elizabeth Ilove you Elizabeth!
(sahneden inerler.)
@sarayın dışı
haluk792:efendim nerede kaldınız?
beyazsoy:benim gibi hayatının 21 yılını elizabeth olmadan geçiren birinin bir anda bu elizabeth davetine girecek kadar elizabeth olması ne kadar zor biliyor musun sen?umarım içeride Avrupa jet sosyetesinden ya da PEN(dünya yazarlar birliği) den kimse yoktur yoksa rezil odlum.
haluk792:neyse ellerinize bakayım efendim?
beyazsoy:bu işleri de pek bilmem ama bak bakayım olmuş muyum?(ellerini gösterir)
haluk792:maşallah derinin üzerine 7 kat çıkmışsınız kaç kere yaptınız?
beyazsoy:ne yalan söyleyeyim 40 oldu herhalde.
haluk792:2 saatte mi? maşallah 43 kere yapan çocuk ölmüştü.
beyazsoy:bundan ölünür mü be işemek gibi bir şeymiş bu.neyse aramızda kalsın.
halu792:tamam içeriye girelim.
beyazsoy:ya biraz daha izleseydim kaybettiğim beni,maddi huzuru buldum sanki.
haluk792:neyse ben size sonra koleksiyonu atarım izlersiniz hepsini.(haluk önden gider.)
beyazsoy:ama sekmeler açık kaldı....
@saray
(dans başlamıştır.elizabeth ilk dansı destere ile yapar)
elizabeth:beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum.
destere:aslında sevgi demeyelim de bağımlılık diyelim.
elizabeth:olsun ben tutkuyu bağımlılığı severim.
destere:kusura bakma da teyze gelmişsin 85 yaşına 62 yaşında oğlun tahta geçmek için bekliyor sen hala erkek derdindesin.
elizabeth:aa ne kadar ayıp(destere'ye tokat atar ve onu itekler.memati ile dansa başlar)
elizabeth:bir destere olmasan da idare edersin.
memati:sana saygım sonsuz yenge de biraz mesafeli dans etsek.
destere:merhaba bayan.
fok balığı:ağğkk ajjnn allmkk (ben fok balığı tanımadın mı dingil)
destere:aa sen nasıl geldin?
fok balığı:ooggkk pooffkkk ııghkk(boşver orasını birazdan karışıklık çıkarıp alt kattaki tuvalete git oradaki camdan çık dışarı)
destere:tamam seni seviyorum panpa.
fok balığı:fgfdkkk ggkkkjjk (lütfen ne panpası ben incici p.çlerden miyim?)
destere:Sen ben yokken beyazsoy ile mi takıldın?
almila:fok anlatmıştır planı ben dışarı çıkıyorum.
pimavera:tamam dikaktli ol.
(destere elizabeth'in yanna gider)
destere:çok sorry beni affet.
elizbeth:başkası yapsa affetmem ama en büyük fanımsın.
destere:ay canım gel dansa devam edelim.Çekil memati.
memati:al çok da meraklı değiliz.
(dansa başlarlar)
destere:senin benim kadar büyük bir fanın daha var.
elizabeth.kimmiş o?
destere:bak şu köşedeki zayıf çocuk adı polat.
@yan salon
ozan:of ne sıkıcı bir atmosfer ne işim var burada evimde dexter izlemek varken.(onu revan görür)
revan:aa ozan admin ne işin var elizabeth ödül töreninde bunun fotoğrafını çekmeliyim itiraflara koyarım(beyazsoy gelir)
beyazsoy:aaa ne işiniz var burada yoksa siz hala...(xemrexxx gelir)
xemrexxx:üçünüzü de yakaladım durun fotoğraf çekiyorum.(fotoğrafı çeker bunu gören fok balığı kuyruğu ile xemrexxx'in kafasına vurarak bayıltır.)
fok balığı:gkkkk fhhkkk (nasıl da yakaladım.gülerken peçesi düşer fok balığı olduğu ortaya çıkar,muhafızlar peşine düşer yan salona kadar koşar elizabeth ve desterenin yanına doğru koşar)
destere:işte bu polat elizabethciğim
elizabeth:çok memnun oldum.
polat:ben de tey...(fok balığı elizabeth'e çarpar ve elizabeth poaltın üstüne düşer bu sırada destere kaçar)
polat:kalk be kadın üzerimden.
elizbeth:öpmeden bırakmam.
(bu sırada memati destere'nin kaçtığını görmüştür.peşinden koşar bunu gören primavera topuklu ayakkabısını çıkarır ve mematiye nişan alır ıskalayan primavera tek topukla dengesini sağlayamayıp poposunun üzerine düşer.Destere ise tuvalete ulaşmıştır.Cama çıkar çıkmaya çalışır.)
destere:ah totom sıkıştı...
almila:(camın önünde beklemektedir.) ha gayret destoş'um bana gel bana gel.
destere:seni gördükçe polat'a gidesim var ama ...
almila:şakanın sırası değil it kendini
destere:olmuyor totom sığmadı biraz daha zorlarsam ön taraf zarar görecek.(memati girer içeri ve destereyi çekmeye başlar ,almila da camdan dışarı doğru çekmeye başlar)
almila:destoşum seni bir kez daha kaybedemem
memati:bırak be kadın sıktırtma kafana
destere:esas ikiniz bırakın ağır hasar gördüm.hasar puanı artmadan şuradan sağ salim çıkayım.
@salon
(haluk Rupert Murdoch'ı görmüştür.Hemen yanına koşar ve ona sarılır,ellerine tutkal sürmüştür.)
murdoch:get out
haluk792:vallahi bırakmam 16 yıldır bu anı bekledim ben beni fox'a ulaştıracak bir nevi beyaz atlı prenssin sen.
murdoch:help help!
haluk792:boşuna çırpınma bu sahneyi kafamda 77578576596 kez kurguladım kaçamazsın.(korumalar gelir haluk'u ayırmak isterken haluk un omzundaki laptop çantası yere düşer ve ''ah uh'' gibi sesler gelir.Beyazsoy videoları kapamayı unutmuştur.)
elizabeth:omfg!!!!(bayılır ve polat tutar)
polat:teyze uyan teyze...