Kurtlar Vadisi Destere Operasyonu--8.Bölüm--Prncss.. Forumu Ele Geçirir

Puanınız Kaç?

• 5

Oy: 3 21.4%
  • 6

Oy: 2 14.3%
  • 7

Oy: 1 7.1%
  • 8

Oy: 0 0.0%
  • 9

Oy: 4 28.6%
  • 10

Oy: 4 28.6%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
143,505
Puanı
1,061
@ff binası

ozan:
ben bir süreliğine tatile çıkıyorum,dinlenmem gerek
prncss:iyi de yerine kim bakacak?
ozan:bunca deneyimden sonra güvenebileceğim tek kişi olduğunu anladım.Orçun_22
prncss:ne nasıl olur bu?
ozan:başka kime güveneceğim adam yaptığı esprilerle üyeleri kendinden soğutuyor,tahtımı onu emanet edersem bu esprilerle forumu ele geçirmesi imkansız.
(prncss odadan çıkar Akif'i arar)

prncss:alo önemli bir durum var ozan bir süreliğine olmayacak yerini orçun'a bırakıyor.
akif:hay aksi şimdi şimdi operasyondayız,birazdan sana göndereceklerimle rakiplerini alt edersin.
prncss:bekliyorum.

@taş ev

akif:etrafınız sarıldı polat abi silahlarınızı bırakıp teslim olun.
rıza baba:sen bu işe karışma evlat burada kontrol ben de.
akif:hayır bu özel bir operasyon siz çekilin
rıza baba: (megafonu alır) hadi evlat bırak o silahı.
daye hatun: offf sıktınız be.Sümbül ağa söyle mehter takımına davulları çalmaya başlasınlar.Nigar zehir şişesini hazırla,Gülşah sen de hançeri hazırla.
akif:siz de nereden çıktınız be dönün kendi döneminize.
daye hatun:Hürrem Sultan'ım emir verdi,yüzü benden hızlı iyileşen tek canlı Polat Alemdar'ı bana getirin diye.Sıradaki suikastlere hazırlıklı olmak istiyor.
rıza baba:sen de hiç fena değilsin ha daye hatun,telefonun aman posta güvercinin var mı?
daye hatun:görev başında özel konuşmalara girmiyorum,daha sonra.
rıza baba:tamam o zaman bu görevi en hızlı şekilde 3 vurulma,1 ölüm tehlikesi senaryosuyla bitiriyorum.
akif:sen öyle san bizde counter modu var.
şamil:abi onu daha etkinleştirmeyin dedi senarist.
akif:sarsaklar sizi.neyse fatma sen arabamdaki belgeleri prncss'e gönder.
daye hatun:ne yaparsanız yapın işe yaramaz bizde counter mode on'dan daha iyisi var.Sümbül ağa sen şişman sultanımız Hürrem'i hamileyken ekstra 20 kilo almış halini ,bir çırpıda kucaklayıp taşlıktan doğumhaneye kadar durmadan taşıdığın moda geç.Gül Ağa sen karşındakileri Sümbül farzet.Şeker ağa sen bir şey yapma sadece yürü yürürken etrafındakilere çarp yeter.

@ff binası
(prncss'e belgeler gelmiştir ve harekete geçer.)

prncss:beyazsoy sen daha hazırlanmadın mı?
beyazsoy:bir yere mi gidiyoruz?
prncss:senin haberin yok mu Buckhingham Sarayı'nda görkemli bir davet varmış tüm üst düzey kişilikler orada toplanmış;Orhan Pamuk,Johny Sins ve daha niceleri.Yoksa seni davet etmediler mi?
beyazsoy:Yok canım benmi bu işlerimle haluk792 ilgilenir ben pek programıma bakmam unutmuşum bir an için.
prncss:öyle diyorsan neyse ozan da oraya gitti zaten senin gibi elit,kültürlü ve IQ'su 160'ın üzeri bir insanın gitmemesi ayıp olurdu.
(prncss odadan çıkar.İlk aşama tamamlanmıştır,sırada darksaal vardır.)

@taş ev

memati:usta ne yapacağız 3 koldan etrafımızı sarmışlar?
polat: Dizide olsa counter modu açardım ama şimdi elim kolum bağlı.
revan:Vasfiye Teyzem konuşsa
vasfiye:aslında rıza baba iyi bir seçenek.
polat:buradan çıkmamız lazım.
fok balığı:ağğğgg ağğhhkk (tüneli unuttun)
destere.haklısın ben tünel yapmıştım zamanında burdan Ziyagil yalısına.
memati: denizin altından mı kazdın?
destere:.seven ne yapmaz ki Bihter'ime az bile.Tam tünel bitti Ziyagil yalısının bahçesine çıktım silah sesi geldi Bihter'im intihar etmiş.ben de gittim durumu açığa çıkaran Beşir'in yüzüne yastık bastırmak sureti ile öldürdüm.
Revan.Bihter için katil mi oldun?
destere:Bihter'im için gerekirse Hannibal Lecter yetmezse Pinhead olurum.
polat:bırak konuşmayı da tüneli göster.
(destere-polat ve memati tünelden kaçarlar.vasfiye teyze-fok balığı-primavera ve revan kalır ve yakalanırlar.)

@ff binası

prncss: darksaal ben de her yerde seni arıyordum.
darksaal:ne oldu?
prncss:senin için özel bir liste hazırladım.(dosyaları çıkarır)bak bu kırmızı dosya üylerin yazdığı gereksiz ve kural dışı mesajlar tam 7800 mesaj var,bu mavi dosya da hatalı konuların dosyası @denizz19 unkiler özel yuvarlak içinde.
darksaal: o zaman görevimizi yapalım.
prncss:çok isterdim ama benim migrenim tuttu.sen ilgilenir misin?
darksaal:tabi zevkle...
prncss:ama burada olmaz aşağıdaki depoda hallet üyeler şüphelenebilir.
(@darksaal depoya iner.prncss depoyu darksaal'ın üzerine kilitler.)

beyazsoy:haluk hala hazır değilsin pasaportumu aldın mı bakayım?
haluk792:her şey hazır.yanlız bu pasaport biraz garip ilk defa görüyorum.
beyazsoy:sayın başbakanımız muhteşem yüzyıl konusundaki desteklerim için vermişti.neyse senin pasaportun vardu değil mi?
haluk792:ben özel konuğum o nasıl oldu?

FLASHBACK
(haluk ABD'deki Fox binasını arar)

erol tabak:merhaba ben erol tabak.nasıl yardımcı olabilirim?
haluk792:aa sen Türksün.
erol tabak:evet sizin daha önceki 2783 aramanızdan sonra tekrar arama ihtimalinize karşı bana iş teklifinde bulundular ben de Prison Break'teki Türk büyükelçisi işinden sıkıldığımdan buraya transfer oldum.
haluk792:neyse sadede gelelim Fox'a olan özel hizmetlerimden ötürü basın kartı istiyorum,bir de...

(aynı anda prncss planını uygulamaya devam etmektedir.Karakoldan eve dönen revan'ın telefonuna beyazsoy'un telefonundan atılmış gibi mesaj atar.Revan mesajı okur)

revan:
''çok önemli bir olayı kaçırıyorsun,yarım saat sonra Atatürk havalimanında ol-Bir dost''
aa saftirik numarasını gizlemeden atmış neyse gidelim eğleniriiz biraz.

(prncss planına devam etmektedir.emremereu'nun babasını arar)

emremereu'nun babası:merhaba kiminle görüşüyorum?
prncss:ben oğlunuz emre'nin matematik hocasıyım aynı zamanda da sınıf hocası.oğlunuzun durumu ile ilgili konuşacaktım malesef haberlerim iyi değil.çocuğunuzun ortalaması 55'in altına düşmüş arkadaşları ile konuştum favoriforumum diye bir yerde takılıyormuş sürekli..

@ziyagil yalısı

memati:usta burası hiç güvenli değil az çektirmedi bu ziyagiller bize zamanında.
polat:bir şey olmaz bihter ölmüş onlar da taşınmış diyorlar.bu arada destere nerede?
memati:bihter'imin öldüğü yere gideceğim dedi (destere'ye bakmaya giderler.destere'nin gözleri ağlamaktan şişmiştir.)

polat:bu gerçekten aşıkmış galiba memati baksana.
memati:galiba usta.ağlama bak sıkarım kafana .
destere:ben aşktan ağlamıyorum ki bu evin her metrekaresinde bihter ile behlül cünüp cünüp dolaştılar,behlül o kadar zorluk içerisinde bihter ile sayı atmayı başardı ama ben ne yaptım hep sağ el :(
memati:usta ben buna sıkıyorum.
destere:hih sağ el şimdi hatırladım.hazırlanın buckhingham sarayına gidiyoruz.

@ff binası
(prncss,pompy ile birlikte orçun_22'nin odasına girer)

prncss: orçun senin için bir sürpriz hazırladım.bil bakalım bu kutuda ne var?
orçun_22:brazzers dvd leri? victoria secret kıyafetleri?
prncss:tabi ki de değil.(kutuyu açar) bu krampon Alex'in kramponu (kramponu vcama atar cam kırılır krampon aşağı düşer.) bu forma Gökhan Gönül'ün(onu da camdan atar.)bu top Meirelss imzalı
orçun_22: dur bari onu atma..(prncss topu atar orçun kapmaya çalışırken pompy onu iter ve orçun camdan düşüp kalçasını çatlatır)

pompy:hani betüş son anda gelip sihirle onu kurtaracaktı :(
prncss:koca periler heyeti başkanı işi vardır üzülme.
pompy:hayallerim yıkıldı ben dedim arka sokaklar sezon finali gibi yapalım diye(prncss'in telefonu çalar.)

x kişi:hallettin mi?
prncss:evet hepsini uzakalştırdım.akif kgt ye,ozan ona çalıştığımı sanıyor.
x kişi:ama sen bana çalışıyorsun.kimse kalmamışken forumu ele geçirmek kolay olacak.sırada forumdash var onu da alt et.
prncss:merak etme onun için de bir şeyler düşündüm....

Son düzenleme:
"Tartar" Ramazan izliyorum gece okurum :X Unutursam hatırlat sana zahmet:)

Güzel olmuş ama karakterler çorba olmuş gibi aklım karıştı okurken.Ama diyaloglar iyi olmuş.Puanım 9 :)

pompy:hani betüş son anda gelip sihirle onu kurtaracaktı :frown:

Ahahahah :D 9.5tan 10 :D

pompy:hani betüş son anda gelip sihirle onu kurtaracaktı
:kiki: :kiki: koptum :kiki:

yine çok iyi olmul puanım 10 :)

prncss:senin haberin yok mu Buckhingham Sarayı'nda görkemli bir davet varmış tüm üst düzey kişilikler orada toplanmış;Orhan Pamuk,Johny Sins ve daha niceleri.Yoksa seni davet etmediler mi?
destere:ben aşktan ağlamıyorum ki bu evin her metrekaresinde bihter ile behlül cünüp cünüp dolaştılar,behlül o kadar zorluk içerisinde bihter ile sayı atmayı başardı ama ben ne yaptım hep sağ el :frown:
pompy:hani betüş son anda gelip sihirle onu kurtaracaktı :frown:
BUralarda güldürdün:F:F
pompy'ide katmişssn kadroya 8'den 9 veriyorum :F:F