Kurtlar Vadisi Destere Operasyonu--14.Bölüm---Sezon Finaline Doğru

Puanınız Kaç?

• 3

Oy: 0 0.0%
  • 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

• 12

• 13

• 14

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
143,639
Puanı
1,061
(destere nikah salonunda beklemektedir.Elinde Beren'in düğün davetiyesi vardır ama damat adayı yazmamaktadır.Bu sırada Kenan Doğulu'yu görür)

destere: Al al işte sonunda kaptın kızı.
Kenan: Ne diyorsun ben sağdıcım
destere: Peki o zaman damat kim? (Bu sırada Behlül'ü görür ve ona doğru koşar)
Hiç utanmıyor musun o senin amcanın karısıydı?
Behlül: Ne diyorsun be?
destere: Tüh bir de evleniyorlar yazıklar olsun!(Behlül'e yumruk atar)
Behlül: Oğlum ben nikah şahidiyim. Sen kaşındın(destereye yumruk atar destere 2 metre uzağa uçar)
destere: hem suçlu hem güçlü (o sırada beren gelinlik giymiş şekilde gelir.)Bunu bana nasıl yaparsın?
beren: sonunda istediğim erkeği buldum,bulmuşken kaçıramam onu.
destere: iyi de sen behlül'ü 2008'de bulmuştun.
beren: istediğimin o olduğunu kim söyledi?
destere: kim pekiyi?
beren: aşkım gelir misin? (beyazoy damatlık içinde gelir)
destere: hani nerede?
beyazsoy: işte buradayım
destere: seni değil damadı soruyorum
beyazsoy: işte o benim
destere: şaka mı bu?
beren: gayet de ciddi. sen ve diğerleri beni öve öve bitiremezken o benim yüüzmdeki yaşlanmayı onu alan konular açtı hatta olmayan sivilcelerimin resmini bile paylaştı.
destere: ovvv yoooo...
beren: gidelim beyazsoyum. soy beni beyazsoy'um!
(destere terler içinde uyanır uyandığında karşısında beyazsoy vardır.Onun boğazına yapışır.)

beyazsoy: bıraksana Allah'ın totoşu
destere:zaten hep şüpheleniyordum bir insan beren gibi bir cennetten kopmuş gelmiş huriyi nasıl bu kadar acımasızca eleştirir diye.Demek amacın farklıymış(beyazsoy'un yüzü morarmaya başlar)
beyazsoy: ne diyorsun yine sana haftada 3 kereden fazla çekme dedim o kadar beynin de gidiyor sonra böyle.
destere: hain geber!
beyazsoy: ahh fok balığı gitmiş(destere,beyazsoy'un boğazını bırakır)
destere: nereye gitmiş?
beyazsoy: bilmiyorum bu mektup geldi ve çıktı(mektubu uzatır) sanırım pompy dilinde yazılmış bir şey anlamadım

destere: (mektubu okur) vay alçaklar fokumu hassas noktasından vurmuşlar.Gidiyoruz çabuk! Ha bu arada pompy nin dilini anlamam onun benim fakem olduğu anlamına gelmez😉

@taksim ilk yardım hastanesi

Prncss..: bir ölmedi gitti şu da ölse de forum bana kalsa.
doktor yavuz: efendim bir şey mi sordunuz?
Prncss..: Ne zaman iyileşir diyorum?
doktor yavuz: Allah^tan ümit kesilmez ama galiba kafanın içi boş olunca taşın verdiği hasar da büyük olmuş.
Prncss..: Vah vah peki diğer organlarda hasar var mı?
doktor yavuz: araçtan düşünce bacağı da kırmış ama ameliyat ettim merak etmeyin
Prncss..: pekiyi iç organların durumu nasıl?
doktor yavuz: şimdi düşmenin etkisiyle kalbe giden damarlarda bir tıkanıklık oluşmuş ama onu da ameliyat ettim.
Prncss: güzel güzel başka sorun yoktur umarım
doktor yavuz: aslında düşünce bir de kıl dönmesi olmuş arkdaşta...
Prncss: Durun tahmin edeyim onu da ameliyatla eski yerine döndürdünüz değil mi?
doktor yavuz: aynen öyle.Tek sorun beyin şu an fazla kullanmadığı için forumdash'ın beyni aldığı hasarla fena yaralanmış.
Prncss..: hiç kuşkum yok siz onu da düzeltirsiniz.bu arada sizin uzmanlık alanınız neydi?
doktor yavuz: jinekoloji.
Prncss..: Maşallah maşallah ağabeyiniz Murat komisere ve amiri Rıza Babaya selamımı söylemeyi unutmayın.

@Forumdash'ın tutulduğu yoğun bakım odası

pompy: Merhaba ruhsarın senaristi olmak istermisin anneannemle beraber seyrederdim Anneannemin anısına başlatıcam ruhsarı sen de oynar mısın?
(Forumdash'tan ses gelmez) haftaya pazar sihirli annemi yayınladığımda korkudan uyuyamayacak bütün bir forum sahura kadar
Forumdash: (yavaşça gözlerini açar) hemşire hemşire...
pompy: hemşireye gerek yok ben iyileştirme sihri yaparım sana
Forumdash: ahh emin misin iyileştirme sihri merlin'deydi sihirli annem'de o yoktu.
pompy: oradaki şifacı gauis dudu perinin annesinin gençlik aşkıydı birlikte camelot dışına kaçarken pakizeye yakalanmışlar. Pakize, dudu perinin annesini periler ülkesine habalhubalahulup'lamış Gauis öyle kalmış.
Forumdash: ne içiyorsun bilmiyorum ama bana bir su ver(pompy etrafa bakar su bulamaz o da serum şişesini alır ve forumdash'ın ağzından içeri döker)
ağğğkk ne yaptın idiot (forumdash ın gözleri kapanır ve bağlı olduğu makineler ötmeye başlar.Pompy seslerden korkar ve kapının yanında ellerini dizlerinin arasına alarak çömelir.Bu sırada kardeşini arayan mrt-06 gelir)

mrt-06: nerdesin sen Allah aşkına her yerde seni arıyorum kaç saattir hadi Prncss.. bkliyor gitmemiz lazım.
pompy: ben korkmak çok korkmak

mrt-06: ne oldu neden korkuyorsun(pompy'nin elinden tutup kaldırmaya çalışır.Pompy onu itekler)
pompy: hepimiz öleceğiz

mrt-06: nereden çıakrdın onu hadi kalk gidiyoruz
pompy: bu sesler duymuyor musun? selena'da hades kıyamet büyüsü yaptığında bu sesler duyuluyordu.
mrt-06: hıı anlaşıldı.o zaman biz de ütopya'ya kaçarız.
pompy: aptal bu dünya ile ütopya bağlantılı orası da yok oluyor.

mrt-06: o zaman bez bebek nana'nın yanına gideriz bizi oyuncaklar ülkesine gönderir.
pompy: bak o olabilir(kalkar ve yürümeye başlar) Gidelim!
mrt-06: oh sonunda...
pompy: bir dakika ya şoker girişi kapadıysa...
mrt-06: o zaman da şirinler köyü'ne gideriz şirin baba bizi korur.ben de biraz şirine ile vakit geçiririm.
pompy: ya gargamel bizi yakalarsa?
mrt-06: o zaman da....

@İstanbul akvaryumu

beyazsoy: emin misin fok balığı'ın burada olduğuna?
destere: evet çünkü mektupta seni hayalindeki akdeniz fokuna kavuşturacağız demişler.
beyazsoy: yani?
destere: bebekliğinde beri fok'u helal süt emmiş bir dişi akdeniz fok balığı ile çiftleşmesi için baskı altında tutuyorum.Artık o da aradığını bulup baskıdan kurtulmak istiyor ve en yakın akdeniz fokları bu akvaryumda.(zerrin ve tülay da orada gezmektedir.)
tülay: vay totoş abim!
zerrin: kız Allah'ın yarım akıllısı ne totoşu yumurta gibi çocuk baksana
beyazsoy: bu kalitesiz insanlar da kim?
tülay: (beyazsoy'a tokat atar) tanıdım seni sen revan bacımın bahsettiği o kanal d düşmanı mahluksun
zerrin: revan kzı değil ki
tülay: öyle mi? neyse sonuçta haketti bu tokatı bizim kanala laf ederek...
(destere fok balğını görür )
destere: heh sonunda buldum biz fok balığını
tülay: iyi de onun montu var üzerinde
zerrin: Allah'ım yaratıyorsun bari takip et kız yüz kısmından dıaşrı doğru üç tel bıyık çıkan insan gördün mü sen hiç?
(fok balığının yanına giderler)

destere: sonunda buldum seni eve gidelim kuyruğunu kırmazsam senin..
fok balığı: aagghh affgtt ayyjjj (ben çok yoruldum temiz bir dişi fok bulup ege kıyılarında yumurtladıktan sonra atlas okyanusunun dibindeki çılgın fok partilerine akmak istiyorum)
beyazsoy: ne diyor bu kalitesi düşük canlı?
zerrin: bana gülistanvari havalarla cihangir ağzıyla konuşma (beyazsoy'u tutar ve akvaryuma yapıştırır)
fok: jhkkhsadas aghjkkk (beni zorla götüremezsin) (destere'yi akvaryumun camına yapıştırır)
tülay: aman yavaş bu akvaryumn dağları deviren iki poponun çarpma şiddetine dayanamaz(akvaryum kırılır.su kahramanlarımızı sürükler)

beyazsoy:
Allah cezanı vermesin kaç tonluk akvaryumu poponla devirdin
destere: hadi çabuk başbakan bizi çapulcu ilan etmeden ,melih gökçek akvaryumu kırdılar demeden gidelim buradan
fok balığı: sfsdfdsf kljlkghg (melih gökçek ne alaka?)
destere: ne demek ne alaka slogan neydi tek devlet tek bayrak tek şehir.
beyazsoy: birincisi o kıymetli başbakanımızın sözü.ikincisi şehir değil...
fok balığı: asasfg gaadsfdfd attthffgf (polis geliyor sonra devam edersiniz)
(kalkarlar ve giderler)

tülay: gözün kör olmasın zerrin
zerrin: ben ne yapayım benim genlerim bunlar ;göbeğe kadar doğu anadolu, ayaklar zinbavve,popo zenci poposu...

çk guzel

- - - Ekleme - - -

15

- - - Ekleme - - -

verdim

sen kusura bakma çocuklar duymasın takas ve kvp ve cookies yüzünden 4 puan kırdım 11 puan sana o da iyi niyetimden

pompy post: 1371092' Alıntı:
sen kusura bakma çocuklar duymasın takas ve kvp ve cookies yüzünden 4 puan kırdım 11 puan sana o da iyi niyetimden

bnle bu dii arasinda bir bag yok... ben yalnizca begendigim icin 15 verdim sn nesin yha ... @çocuklarduymasın sende bi cevap versene yha bu pompy e

pompy post: 1371092' Alıntı:

türkçe-çince sözlükte bile bunun anlamı yok ya la

Tam olarak okumadım Emre
.ilk bölümlerini okumadığım için olacak ki bazı yerler alakasız geldi.Ama uğraşmışsınemeğinin karşılığı olarak puan kırmayacağım puanım:15

beyazsoy'a çok güldüm.
Beren'i kapmış.

14 buçuktan 15 veriyorum.
Tabi hala reyting sistemi varsa.