(destere ve polat yurda dönerler ve gebze yakınlarında bir eve giderler gizlenmek için.ancak eve girdiklerinde beyazsoy ve haluk792 yi görürler.)
polat:sizin ne işiniz var burada?
beyazsoy:biz sürpriz yapmak istemiştik.
memati:sıkayım mı usta? (silahı çıkartır)
beyazsoy:ayy lütfen adresinizi inci hanımdan aldık bizi o gönderdi iyi olduğunuzdan emin olmak için.
polat:indir silahı memati
destere:hazır gelmişsiniz haluk sen bir eczaneye git ben sana alman gereken ilaçları söyleyeceğim.
haluk792:ama ben fox'a haber verecektim.
destere:bırak fox'u şimdi zaten popom çok ağrıyor.
@ff binası
ozan:neler oluyor burada ben yokken forumu ele geçirmişsin?
prncs..:aa kuru iftira
orçun_22:ne iftirası pompy'e attırmadın mı beni camdan?
prncss..:pompy'e soralım attın mı sen orçun'u aşağıya?
pompy:ben atmadım kimseyi.
orçun_22:betüş üzerine yemin et yemin etsene
pompy:betüş'ün adını ağzına alma uleynnnn(ellerini yumruk yapar,sinirden yüzü kızarır)
inci:pardon canım o öyle demek istemedi.sakin ol.
pompy:demek ki onun ruhu kötü yoksa iyilik perisi betüş tutardı onu düşerken.
prncss..:işte bu kadar başka soru yoksa biz gidiyoruz.
(kapıdan çıkarlar)
inci:bu prncss..'i hiç sevmiyorum çok iyi oynuyor bu dizi iyi oyuncuyu kaldırmaz.
prncss..:ne dediğini duydum,senin saçını başını yolarım.pompy sık yumruğunu.(pompy yumruğunu sıkar hızını alamaz odanın cam kapısına döner tekme atarak kırar ve tekrar giderler.)
forumdash:darksaal sen bilirsin ne dönüyor burada?
darksaal:denizz19'un konusunda yazıyor.
forumdash:anlamadım ne yazıyo deniz'in konusunda?
darksaal:denizz19 un konusunda hata var.
forumdash:tamam da konumuzla alakası ne bunun?
darksaal:denizz19'un konuları kapatılmalı.
forumdash:neyse ''BEN BU OYUNU BOZARIM''
darksaal:denizz19'un oyun oynamasına izin verilmemeli.
forumdash:ay o laf da çok tatar kaçtı bugünlerde çok total işi izliyorum laflarım totalleşiyor mu ne seviyemi yükseltmeliyim şu prncss..'i takip ettikten sonra gidip biraz arrow izleyeyim.bu da çok beyazsoy kaçtı ne oluyor bana Tanrı'm!neyse iyi günler darksaal.
darksaal:denizz19 gün yüzü görmemeli.
prncss..:ne yaptın da darksaal'ın hafızasını bozdun helal olun uzaktan pek akıllıya benzemiyorsun ama ben bile yapamazdım bunu.
pompy:betüş'ün bir arkadaşını buldum bana bir insanım sadece en çok istediği şeyi tekrar edip duracağı ve başka bir şey düşünmesini önleyici iksiri verdi ben d edarksaal'a içirdim.bizi cafede bekliyor destere'nin yanına birlikte gideceğiz,o yardım etti bana.
prncss..:adı ne arkadaşının?
pompy:oyun sonlandırıcı.
prncss..:hı?? ***!!!
@gebze
(haluk ilaçları alır gelir.)
destere:nerede kaldın haluk burada acılar içinde kıvranıyorum!
haluk792:kusura bakma eczanede unutma beni başlamıştı teyzenin biri ''bu dizide de herkes 30 kez ölüm tehlikesi atlattı,iyice cıvıttılar'' diyince yaşına başına bakmadım saçını başını yoldum.
polat:ne yaptın sen ya polisler takip ederse?
haluk792:edemezler senarist xemrexxx bana yanlışlıkla başrol özellikleri yüklemiş yani counterdaki gibi hızlı koşabiliyorum gerçek hayatta.
beyazsoy:köfte gibi kızarsın biber gibi patlasın o xemrexxx bu tarz özellikleri hiç bana yüklemez.
destere:neyse beyazsoy gelip bana yardım edin ilacı kullanmamda.
memati:usta bunları yanlız bırakmayalım bence kaçarlar falan
polat:bırak memati emin ol o ilacı sürmek istemezsin.
(yan odaya geçerler,destere uzanır ve donunu indirir)
beyazsoy:aa napıyorsun?
haluk792:tövbe bismillah ulu hamiyet adına bu ne böyle
destere:siz ne sanıyordunuz ha o memati ile almila şoparı tuvalette beni bir ileri bir geri yaparken nazik totomdaki yarayı kanattılar
beyazsoy:peki bizden ne istiyorsun?
destere:kremi süreceksiniz popoma?
beyazsoy:hayatta olmaz benim günde 2 saat roman okuyan 2 saat klavye kullanan bu hassas ellerimi senin pis yerlerine süremem.haluk yapsın
haluk792:ama ben de...
beyazsoy:ne diyorsam onu yap yoksa seni fox raportajına göndermem!
haluk792:emredersiniz efendim! (haluk ilacın kutusunu alır)
destere:dur!!!
haluk792:ne oldu?
destere:görmüyor musun tırnaklarını o uzun tırnaklar benim hassas popoma değerse ne olur biliyor musun ! beyazsoy sen sür
beyazsoy:ölürüm d eben öyle bir şey yapmam.
destere:karşılığında sana beren saat'in vücudunda meydana gelen kimsenin farketmediği kötüye giden yerleri söylerim.
beyazsoy:hangi noktalara kaç gram sürülecekti canım?
(kapı çalar.prncss.. ve pompy gelir.)
memati:usta bunlar kim?
polat:prncs.. kgt'nin gizli üyelerinden.ötekini ikisini ben de tanımıyorum.
memati:usta olmuyor böyle hep benden bir şey saklıyorsun.
polat:neyse memati kendi içimizdeki meseleleri burada konuşmayalım.3.kişi kim prncss..?
endgame:ben endgame.eski ff üyesiyim.şimdi falcılık yapıyorum.
polat:neden bıraktın forumu?
endgame:(endgame'in iç sesi) senin yüzünden seni eleştirmeme müsade edilmedi kanal d fanı damagası yedim.
prncsss..:endgame bir şey desene!
endgame:kariyerimde değişiklikler yapmaya karar verdim diyelim.
(kapı çalar gelen forumdash'tır.bu sırada beyazsoy kremi eline sürer.)
beyazsoy:burası iyi mi?
destere:biraz daha aşağı in.
beyazsoy:böyle iyi mi?
desterE:oh oh ovala ovala
beyazsoy:ee hadi anlatmayacak mısın beren'deki değişimi?
destere:sus ve ovalamaya devam et sen.neyse sene 2002 ben ve forumdash totoşu dersane çıkışı Türkiye'nin Yıldızları'nı izlemeye gidiyoruz.Beren sahnede gene Engin Akyürek melaunesi ile orada bile ondan sonra forumdash yandaki kızları süzüyor.Kızlar da fena ama giymişler miniyi bizim ablak suratlı Forumdash'a göz kırpıyorlar orada ben otururken.Sonra reklam arasında kızın biri tuvalete gitti ben de peşinden kızlar tuvaletine daldım.Kız bana tip tip baktı ve ''ne yapıyorsun'''burada dedi ben de ''ne var ayol iki göğsün var diye benden üstün mü sayıyorsun kendini '' dedim.Kız şaşırdı tabi bu cümlelere sonra konuşmaya devam ettim. ''farketmedim sanma şıllık erkek arkadaşımla keşişip duruyorsun,gözlerini oyarım senin yelloz ''dedim.Kız gene şaşırdı ''yani şimdi siz şey misiniz?''derken atıldım ve 'sen bizi mi yargılıyorsun o sarkmış gıdınla, 2 kilo makyajlı suratınla ve kürek gibi poponla sen kendini ne sanıyorsun'' dedim ve kız ağlamaya başladı.
beyazsoy:bunun konumuzla alakası ne?
destere:dur oraya da geleceğim sabret azıcık.sonra kız öyle tatlı ağladı ki tuvalet değil de başka bir ortam olsa Erdoğan Yaşaran'a dönüşebilirdim,dua etsin hijyene önem veriyorum.Kız salona dönünce yanındaki kızlara fısıl fısıl konuştu.SOnra hepsi Forumdash'a öyle aşağılayıcı baktı ki görecektin bizim saftirğin yüzü ne hal aldı
forumdash:ya demek öyle yaptın koca popolu.
destere:bu dizideki kişi ve kurumlar tamamen hayal ürünüdür,gerçekle hiçbir alakası yoktur.
forumdash:yemezler şopar hem o lafı da doğru söyleyemiyorsun daha
destere:acı bana zaten popomdan yaralıyım.beyazsoy sen de aynı yerde kaldı elin biraz daha ovala kremi iyice yedir.
haluk792:bu ne ?
destere:az kalsın onu unutuyordum (haluk paketi açar)
beyazsoy:aa artık kurtlar vadisinde plastik mermi de mi kullanılıyor.müthiş bir şey yok böyle bir şey enfesto,dehşetül vahşet.
destere😱nun adı fitil beyazsoy.ve merminin aksine vücutta kullanıldığı tek bir yer var.
beyazsoy:yok artık onu da yapamam.
destere:beren hakkında bir değil iki bilgi veririm
beyazsoy:aslında olabilitesi var.haluk getir bakayım onu.
destere:hadi kremin etkisi geçmeden.
beyazsoy:önce bilgileri alayım bu sefer kendimi garantiye almalıyım.
destere:ilk bilgi işte 2002'de berenin karın ölçüsü 57 santimdi şimdi olmuş 58.2 santim.
forumdash:söylediklerini gerçekten yaptın mı?
destere:panpa ne yapayım sen kızları götürürken ben elizabeth'tim.
beyazsoy:ikinci bilgi?
destere:berenin o zaman kulak memesinin arkasında küçük bir ben vardı.Şimdi Emre Arsoy ile yatak sahnesini izledim o ben kaybolmuş.
beyazsoy:estetik ameliyat mı diyorsun?
destere:ben bilmem beren'im bilir
beyazsoy:haluk benim ellerim müsait deği sen laptopu al derhal bunun haberini yazmaya başla başlık da ''beren saat 70 milyonu kandırdı'' olsun.Konuda kapalıçarşı esnafından Asaf Bey'in görüşlerine de yer ver.
haluk792:1.si 70 değil 75 milyon. 2.si Asaf Bey estetisyen değil kuyumcu.
beyazsoy:aaa sen beni mi sorguluyorsun bu ne hadsizlik! hem ha kuyumcu olmuş ha estetisyen ne farkeder ben foruma edebiyatçıyı tarihçi diye yutturmuş adamım.derhal dediğimi yap.bir de tuba2nın 20'lik fotosunu koy ki *Dream* konuya gelip sevinsin bunu gören Revan köpürsün,belki sinirden ban bile yer nihahahaha
destere:sen de söz verdiğin gibi fitili diyorum
beyazsoy:ha o söz biz asiller her daim sözünde duran insanlarız tabi ki fitili kullanmanda yardımcı olacağım.
destere:bekliyorum hadi çabuk hallet ihtiyarlar burayı da bulur fitilin yarısı bitmeden kaçmak zorunda kalırım falan.
forumdash:o gün o kıza anlattıklarından pişmanlık duydun mu hiç?
destere:aman ne pişmanlığı o kız kim biliyormusun balık beyinli bizim fakültedeki Gülşen.
forumdash:hani şu taş olan?
destere:tam üstüne bastın engellemesem bir de üni hayatı boyunca yiyişmenizi seyredecektim.hem o kızı inandırdım o da diğer kızlara yaydı haberi sen niye o gruptan hiçbir kız seninle ilgilenmiyor sanıyorsun.neyse beyazsoy bitir işi.
beyazsoy:ben şey şimddi...(forumdash beyazsoy'un kolundan tutar.)
forumdash:dur ben sana yardımcı olayım,elini korkak alıştırmayacaksın bak böyle (beyazsoy'un kolunu fitilin gitmesi gereken yere 250 kat daha hızlı şekilde çarptırır,ihedef yerini bulmuştur ve)
destere:ahhhh yandım anammmmmmmmmmm'!!!!!
polat:sizin ne işiniz var burada?
beyazsoy:biz sürpriz yapmak istemiştik.
memati:sıkayım mı usta? (silahı çıkartır)
beyazsoy:ayy lütfen adresinizi inci hanımdan aldık bizi o gönderdi iyi olduğunuzdan emin olmak için.
polat:indir silahı memati
destere:hazır gelmişsiniz haluk sen bir eczaneye git ben sana alman gereken ilaçları söyleyeceğim.
haluk792:ama ben fox'a haber verecektim.
destere:bırak fox'u şimdi zaten popom çok ağrıyor.
@ff binası
ozan:neler oluyor burada ben yokken forumu ele geçirmişsin?
prncs..:aa kuru iftira
orçun_22:ne iftirası pompy'e attırmadın mı beni camdan?
prncss..:pompy'e soralım attın mı sen orçun'u aşağıya?
pompy:ben atmadım kimseyi.
orçun_22:betüş üzerine yemin et yemin etsene
pompy:betüş'ün adını ağzına alma uleynnnn(ellerini yumruk yapar,sinirden yüzü kızarır)
inci:pardon canım o öyle demek istemedi.sakin ol.
pompy:demek ki onun ruhu kötü yoksa iyilik perisi betüş tutardı onu düşerken.
prncss..:işte bu kadar başka soru yoksa biz gidiyoruz.
(kapıdan çıkarlar)
inci:bu prncss..'i hiç sevmiyorum çok iyi oynuyor bu dizi iyi oyuncuyu kaldırmaz.
prncss..:ne dediğini duydum,senin saçını başını yolarım.pompy sık yumruğunu.(pompy yumruğunu sıkar hızını alamaz odanın cam kapısına döner tekme atarak kırar ve tekrar giderler.)
forumdash:darksaal sen bilirsin ne dönüyor burada?
darksaal:denizz19'un konusunda yazıyor.
forumdash:anlamadım ne yazıyo deniz'in konusunda?
darksaal:denizz19 un konusunda hata var.
forumdash:tamam da konumuzla alakası ne bunun?
darksaal:denizz19'un konuları kapatılmalı.
forumdash:neyse ''BEN BU OYUNU BOZARIM''
darksaal:denizz19'un oyun oynamasına izin verilmemeli.
forumdash:ay o laf da çok tatar kaçtı bugünlerde çok total işi izliyorum laflarım totalleşiyor mu ne seviyemi yükseltmeliyim şu prncss..'i takip ettikten sonra gidip biraz arrow izleyeyim.bu da çok beyazsoy kaçtı ne oluyor bana Tanrı'm!neyse iyi günler darksaal.
darksaal:denizz19 gün yüzü görmemeli.
prncss..:ne yaptın da darksaal'ın hafızasını bozdun helal olun uzaktan pek akıllıya benzemiyorsun ama ben bile yapamazdım bunu.
pompy:betüş'ün bir arkadaşını buldum bana bir insanım sadece en çok istediği şeyi tekrar edip duracağı ve başka bir şey düşünmesini önleyici iksiri verdi ben d edarksaal'a içirdim.bizi cafede bekliyor destere'nin yanına birlikte gideceğiz,o yardım etti bana.
prncss..:adı ne arkadaşının?
pompy:oyun sonlandırıcı.
prncss..:hı?? ***!!!
@gebze
(haluk ilaçları alır gelir.)
destere:nerede kaldın haluk burada acılar içinde kıvranıyorum!
haluk792:kusura bakma eczanede unutma beni başlamıştı teyzenin biri ''bu dizide de herkes 30 kez ölüm tehlikesi atlattı,iyice cıvıttılar'' diyince yaşına başına bakmadım saçını başını yoldum.
polat:ne yaptın sen ya polisler takip ederse?
haluk792:edemezler senarist xemrexxx bana yanlışlıkla başrol özellikleri yüklemiş yani counterdaki gibi hızlı koşabiliyorum gerçek hayatta.
beyazsoy:köfte gibi kızarsın biber gibi patlasın o xemrexxx bu tarz özellikleri hiç bana yüklemez.
destere:neyse beyazsoy gelip bana yardım edin ilacı kullanmamda.
memati:usta bunları yanlız bırakmayalım bence kaçarlar falan
polat:bırak memati emin ol o ilacı sürmek istemezsin.
(yan odaya geçerler,destere uzanır ve donunu indirir)
beyazsoy:aa napıyorsun?
haluk792:tövbe bismillah ulu hamiyet adına bu ne böyle
destere:siz ne sanıyordunuz ha o memati ile almila şoparı tuvalette beni bir ileri bir geri yaparken nazik totomdaki yarayı kanattılar
beyazsoy:peki bizden ne istiyorsun?
destere:kremi süreceksiniz popoma?
beyazsoy:hayatta olmaz benim günde 2 saat roman okuyan 2 saat klavye kullanan bu hassas ellerimi senin pis yerlerine süremem.haluk yapsın
haluk792:ama ben de...
beyazsoy:ne diyorsam onu yap yoksa seni fox raportajına göndermem!
haluk792:emredersiniz efendim! (haluk ilacın kutusunu alır)
destere:dur!!!
haluk792:ne oldu?
destere:görmüyor musun tırnaklarını o uzun tırnaklar benim hassas popoma değerse ne olur biliyor musun ! beyazsoy sen sür
beyazsoy:ölürüm d eben öyle bir şey yapmam.
destere:karşılığında sana beren saat'in vücudunda meydana gelen kimsenin farketmediği kötüye giden yerleri söylerim.
beyazsoy:hangi noktalara kaç gram sürülecekti canım?
(kapı çalar.prncss.. ve pompy gelir.)
memati:usta bunlar kim?
polat:prncs.. kgt'nin gizli üyelerinden.ötekini ikisini ben de tanımıyorum.
memati:usta olmuyor böyle hep benden bir şey saklıyorsun.
polat:neyse memati kendi içimizdeki meseleleri burada konuşmayalım.3.kişi kim prncss..?
endgame:ben endgame.eski ff üyesiyim.şimdi falcılık yapıyorum.
polat:neden bıraktın forumu?
endgame:(endgame'in iç sesi) senin yüzünden seni eleştirmeme müsade edilmedi kanal d fanı damagası yedim.
prncsss..:endgame bir şey desene!
endgame:kariyerimde değişiklikler yapmaya karar verdim diyelim.
(kapı çalar gelen forumdash'tır.bu sırada beyazsoy kremi eline sürer.)
beyazsoy:burası iyi mi?
destere:biraz daha aşağı in.
beyazsoy:böyle iyi mi?
desterE:oh oh ovala ovala
beyazsoy:ee hadi anlatmayacak mısın beren'deki değişimi?
destere:sus ve ovalamaya devam et sen.neyse sene 2002 ben ve forumdash totoşu dersane çıkışı Türkiye'nin Yıldızları'nı izlemeye gidiyoruz.Beren sahnede gene Engin Akyürek melaunesi ile orada bile
beyazsoy:bunun konumuzla alakası ne?
destere:dur oraya da geleceğim sabret azıcık.sonra kız öyle tatlı ağladı ki tuvalet değil de başka bir ortam olsa Erdoğan Yaşaran'a dönüşebilirdim,dua etsin hijyene önem veriyorum.Kız salona dönünce yanındaki kızlara fısıl fısıl konuştu.SOnra hepsi Forumdash'a öyle aşağılayıcı baktı ki görecektin bizim saftirğin yüzü ne hal aldı
forumdash:ya demek öyle yaptın koca popolu.
destere:bu dizideki kişi ve kurumlar tamamen hayal ürünüdür,gerçekle hiçbir alakası yoktur.
forumdash:yemezler şopar hem o lafı da doğru söyleyemiyorsun daha
destere:acı bana zaten popomdan yaralıyım.beyazsoy sen de aynı yerde kaldı elin biraz daha ovala kremi iyice yedir.
haluk792:bu ne ?
destere:az kalsın onu unutuyordum (haluk paketi açar)
beyazsoy:aa artık kurtlar vadisinde plastik mermi de mi kullanılıyor.müthiş bir şey yok böyle bir şey enfesto,dehşetül vahşet.
destere😱nun adı fitil beyazsoy.ve merminin aksine vücutta kullanıldığı tek bir yer var.
beyazsoy:yok artık onu da yapamam.
destere:beren hakkında bir değil iki bilgi veririm
beyazsoy:aslında olabilitesi var.haluk getir bakayım onu.
destere:hadi kremin etkisi geçmeden.
beyazsoy:önce bilgileri alayım bu sefer kendimi garantiye almalıyım.
destere:ilk bilgi işte 2002'de berenin karın ölçüsü 57 santimdi şimdi olmuş 58.2 santim.
forumdash:söylediklerini gerçekten yaptın mı?
destere:panpa ne yapayım sen kızları götürürken ben elizabeth'tim.
beyazsoy:ikinci bilgi?
destere:berenin o zaman kulak memesinin arkasında küçük bir ben vardı.Şimdi Emre Arsoy ile yatak sahnesini izledim o ben kaybolmuş.
beyazsoy:estetik ameliyat mı diyorsun?
destere:ben bilmem beren'im bilir
beyazsoy:haluk benim ellerim müsait deği sen laptopu al derhal bunun haberini yazmaya başla başlık da ''beren saat 70 milyonu kandırdı'' olsun.Konuda kapalıçarşı esnafından Asaf Bey'in görüşlerine de yer ver.
haluk792:1.si 70 değil 75 milyon. 2.si Asaf Bey estetisyen değil kuyumcu.
beyazsoy:aaa sen beni mi sorguluyorsun bu ne hadsizlik! hem ha kuyumcu olmuş ha estetisyen ne farkeder ben foruma edebiyatçıyı tarihçi diye yutturmuş adamım.derhal dediğimi yap.bir de tuba2nın 20'lik fotosunu koy ki *Dream* konuya gelip sevinsin bunu gören Revan köpürsün,belki sinirden ban bile yer nihahahaha
destere:sen de söz verdiğin gibi fitili diyorum
beyazsoy:ha o söz biz asiller her daim sözünde duran insanlarız tabi ki fitili kullanmanda yardımcı olacağım.
destere:bekliyorum hadi çabuk hallet ihtiyarlar burayı da bulur fitilin yarısı bitmeden kaçmak zorunda kalırım falan.
forumdash:o gün o kıza anlattıklarından pişmanlık duydun mu hiç?
destere:aman ne pişmanlığı o kız kim biliyormusun balık beyinli bizim fakültedeki Gülşen.
forumdash:hani şu taş olan?
destere:tam üstüne bastın engellemesem bir de üni hayatı boyunca yiyişmenizi seyredecektim.hem o kızı inandırdım o da diğer kızlara yaydı haberi sen niye o gruptan hiçbir kız seninle ilgilenmiyor sanıyorsun.neyse beyazsoy bitir işi.
beyazsoy:ben şey şimddi...(forumdash beyazsoy'un kolundan tutar.)
forumdash:dur ben sana yardımcı olayım,elini korkak alıştırmayacaksın bak böyle (beyazsoy'un kolunu fitilin gitmesi gereken yere 250 kat daha hızlı şekilde çarptırır,ihedef yerini bulmuştur ve)
destere:ahhhh yandım anammmmmmmmmmm'!!!!!