1.si bunu recep kardeşim kendisi hazırlamış türküyü de kendisi koymuş2 dakika zor dayandımNasıl izliyorsunuz bu diziyi anlamıyorum
Açtım açtım merak etme1.si bunu recep kardeşim kendisi hazırlamış türküyü de kendisi koymuş
2.si açık bakmadan yorum yapıp boş konuşuyosun
3.sü vadi Türkiye'nin en fazla izlenen dizisi senin boyunu aşar yani sen git pepee falan izle hadi bakalım
diyorum ya zaten vadi senin boyunu fazlasıyla aşar git pepee my falan izleAçtım açtım merak etmeYahu sen MY'a bir şey deyince ben sana bir şey diyomuyumPepe KVP'den daha kalitelidir onu izlerim onun yerine
Dizi bundan mı ibaret sanki?2 dakika zor dayandımNasıl izliyorsunuz bu diziyi anlamıyorum
Ben de iki dakika zor dayandım. Bu tür kliplere hiç tahammül edemem. O 2dk da 34rcp44 için yani
Dizi bundan mı ibaret sanki?
Ben de iki dakika zor dayandım. Bu tür kliplere hiç tahammül edemem. O 2dk da 34rcp44 için yani
Dizi bundan mı ibaret sanki?
Türküden değil; aşk meşk falan izlemem yanitürkünün orjinali de böyle yarımdı ondan böyle oldu artı zamanım kısıtlıydı 15 dkkanın içinde hazırladım pek üstünde duramadım ama ilerleyen haftalarda dehşet bir klip hazırlıcam ve muhteşem bir çalışma olucak eski vadiyle birlikteHepiniz Allah'a emanet olun.
eyvallah aga sağol bilseydim başka bir türkü koyardım ama sağlık olsun bidahakine inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?