Kurtlar Vadisi Bir Rekora Daha İmza Attı!

WesTxCoasT

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,448
Puanı
609
Kurtlar Vadisi Facebook'ta da 1 numara..

10.Yılında birçok rekora imza atan ve zirveden hiç inmeyen Kurtlar Vadisi Facebook'ta resmi sayfasında 2.000.000 beğeniye imza atarak kendi dalında bir rekor daha kırdı.

Kurtlar Vadisi Pusu Resmi sayfası da 1.916.790 kişi ile 2 milyona merdiven dayamış durumda.

68336_425616420821451_1633732425_n.jpg

Aslında tam 2 milyon olduğunda konuyu açsaydın daha iyi olurdu. :)

bu bir rekormu beren saat 1 ayda 1 miltonu geçti :)))))))))))))))

dün akşam gördüm 2 milyon olduğunu konusunu açacaktım foruma giremedim bi türlü kapattım.
konuya da böyle yazacaktım

Türkiye nin en büyük dizisi tüm rekorların tek sahibi efsane dizi kurtlar vadisi faceboook resmi sayfasında 2 milyona ulaşarak kendisine ait rekoru geliştirdi öte yandan diğer sayfası kurtlar vadisi pusu sayfasında ise sayı 2 milyona dayanmış durumda
HİLESİZ HURDASIZ BU RAKAMA ULAŞAN TÜRKİYE NİN EN BÜYÜK DİZİSİNE BİR KEZ DAHA HELAL OLSUN DİYORUZ.

- - - Ekleme - - -

Beren Saat dizi mi?

aga sondaki gülücükleri görmedin mi beren saatin face sayfası hileyle 1 milyon arttırıldı ya ona gönderme yaptı beyazsoy :D

kurtlar vadisi bu işte türkiyenin en çok izlenen dizisi süperrr

yazete.com fragman lari sayiyor ama f5 çekersen 1 artıyor yani bir kisi f5 2500 defa basarsa 2500 defa izlenme orani artiyor yani youtube gibi deil 1 kisi 2 kisi die saymiyor

fragmanın normal oranı tahmini bulmamız imkansız

yazete.com fragman lari sayiyor ama f5 çekersen 1 artıyor yani bir kisi f5 2500 defa basarsa 2500 defa izlenme orani artiyor yani youtube gibi deil 1 kisi 2 kisi die saymiyor

ne alaka şimdi konuyla bi haberi okusaydın
hadi yazeteye inanmıyon mynet var türkiyenin en büyük sitesi muhteşemi 50 ye katlıyo fark atıyo :kiki:

Youtube da aynı sistemle çalışıyo. Yotube'da da F5'lersen izlenme sayısı artıyor. Dememiştim hatta kendi yüklediğim bir videoda.

facebooku kullananların yaş ortalamasına baktığımızda 2.dizinin de pis yedili olduğunu düşünürsek bence şaşırtıcı değil kvp kitlesi facebookta :)

Kurtlar Vadisi 2 Milyon

Kurtlar Vadisi Pusu 1.9 Milyon

Bize sadice HELAL OLSUN demek kaliyor..​