Kurtlar Vadisi Belgeseli

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,752
Puanı
1,060
Kurtlar Vadisinin Senaristlerinden Bahadır Özdener Cnn Türk te Oradaydım Adlı Programa Konuk Oldu.Ve Vadiyi Anlattı.

Moderatörün son düzenlenenleri:
izledim baştan sona açık ara türk tv tarihinin en büyük yapımı izleyen anlar o kadar

Myde yapmıştı böyle bir şey. Ama onlarınkini de Show Ana Haber hazırlamıştı.

yav bu eskiden yapılmış ben nasıl göremedim çok ilginç izleyen vadinin büyüklüğünü anlar

- - - Ekleme - - -

mutlaka izlenmesi gerek adamlar neler yapmış yav

gerçekten müthiş bişey abidin nasıl oyuncu olmuş komedi ya uzun diye izlememezlik yapan hata yapar vadiyi anlamak isteyen izler bunu izlemeli

- - - Ekleme - - -

başlangıç serüveni müthişmiş kumarhaneyi gerçek yapmışlar Türkiye de yasakmış normalde otomatik silah için rizeye ekip yollanmış orda abidin silahları yapabilirz ama beni dizide oynatacaksın demiş raci şaşmaz a sonra silahları yapamamışlar ama zorla oynattırmış kendini sonra fenomen oldu vay be

gerçekten müthiş bişey abidin nasıl oyuncu olmuş komedi ya uzun diye izlememezlik yapan hata yapar vadiyi anlamak isteyen izler bunu izlemeli

- - - Ekleme - - -

başlangıç serüveni müthişmiş kumarhaneyi gerçek yapmışlar Türkiye de yasakmış normalde otomatik silah için rizeye ekip yollanmış orda abidin silahları yapabilirz ama beni dizide oynatacaksın demiş raci şaşmaz a sonra silahları yapamamışlar ama zorla oynattırmış kendini sonra fenomen oldu vay be
Güzel yorumladın :)

Beğeni tuşu yok vay arkadaş ya :)

raci şaşmaz alpacino yu oynatacaz demiş sonra sharon stone ve andy garcia oynattılar orayı anlatıyo orası da muhteşem iyi ki paylaştın aga vadinin ne kadar büyük bi dizi olduğunu çok daha iyi anlıyorum

- - - Ekleme - - -

bahadır özdener polat alemdar rolünü türkiye yi bırak dünya da oynayabilecek sayılı kişiden biri diyo necati şaşmaz için karaktere çok uygun bir kişiymiş aynen katılıyorum

- - - Ekleme - - -

senaryo en son polat öğreniyomuş herşeyi en son ona söylüyolarmış :D

raci şaşmaz alpacino yu oynatacaz demiş sonra sharon stone ve andy garcia oynattılar orayı anlatıyo orası da muhteşem iyi ki paylaştın aga vadinin ne kadar büyük bi dizi olduğunu çok daha iyi anlıyorum
Önemli Değil Aga:D

- - - Ekleme - - -

Çocuklara Sordukları Soruya Bak:d Sinir Odum ya

böyle muhteşem bişeyi daha önce nasıl göremedim orayı çözemedim :D

Daha önce görmüştüm ama üşenmiştim izlemeye. İzledim kesinlikle pişman değilim. Süper ya.

Daha önce görmüştüm ama üşenmiştim izlemeye. İzledim kesinlikle pişman değilim. Süper ya.

aynen aga insan çok diye üşeniyo ama izleyince kaptırıyosun ve vadinin büyüklüğünü çok daha iyi anlıyosun ben 2 kez izledim

Forum İstatistikleri

Konular
176,306
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre