Kurtlar Vadisi Bölümü Hakkında(lütfen Bakın)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Bu bölüme konu açan ve açacak arkadaşlarımıza özellikle duyurmak istiyorum.
Bildiğimiz gibi vadi bölümüne konu açmak bi süre önce onay gerektiriyodu.
Bundan sonra onay gerekmeyecek yani konu dışına vs. yerlere konu açmayalım.
Bunun için yapmamız gerekenler;

-KOPYA KONU AÇMAK KESİNLİKLE YASAK ARKADAŞLAR
-VE 1 CÜMLELİK KONU AÇMAK YASAK
bunlara uyarsak hiçbi sorun yok
videolu konular açsak bile kendimiz 2-3 cümle yazalım ki sorun çıkmasın :D
VADİCİ ARKADAŞLARA HABERİ VERMİŞ OLALIM :D

konunun takipçisi olucam zevkle ayrıça ozet ve fragman aynı konuda resimler de olabilir

planım tutu herkes eşit kopya kónuyu kónu dişına açma ışgüzarlıgı bitti

planım tutu herkes eşit kopya kónuyu kónu dişına açma ışgüzarlıgı bitti

planını söylim büyük ihtimal admine şikayet ettin o da konu dışına konu açanlara vadiyle ilgili ceza vereceğini konu açarak duyurdu bizi zor durumda bırakmak istedin ama olmadı bizim için daha iyisi oldu onay kalktı istediğimiz kadar açarız şimdi hatta şimdi 5 tane konu açacam şov yapak biraz :d

Hayırlısı olsun.oh be sonunda

- - - Ekleme - - -

planını söylim büyük ihtimal admine şikayet ettin o da konu dışına konu açanlara vadiyle ilgili ceza vereceğini konu açarak duyurdu bizi zor durumda bırakmak istedin ama olmadı bizim için daha iyisi oldu onay kalktı istediğimiz kadar açarız şimdi hatta şimdi 5 tane konu açacam şov yapak biraz :d

Oov müthiş:D

mobilim video bile izleyemiyom şikayetle ugraşamam ayrıca olması gereken olmş gene kopya-eski-tekrar konular gelirse onay da gelir,vadiye takılma fazla öle plan kuracak durumum yok.

- - - Ekleme - - -

mobilim video bile izleyemiyom şikayetle ugraşamam ayrıca olması gereken olmş gene kopya-eski-tekrar konular gelirse onay da gelir,vadiye takılma fazla öle plan kuracak durumum yok.

sen neden bu kadar bu konuya taktın ki kardeş sebebi nedir? :D

forum kazansın merak etme tüm dizilerde ayni durum mesela snn my deki hata konuların beyazsoyn intikam konuları sayemde uçtular yoklar bunlar sadece örnek

ne hata konusu ben senin konuna karşılık bilerek açtım yoksa benim açtığım konu silinmez merak etme umrumda da değildi zaten

umrunda olmayan konuda kónu acman da ilginç.sadece örnekti kvp ile dgl genel olarak hepsiyle ilgileniyorm