Kurtlar Vadisi 6. Bölüm Fragmanı

geçmişi olmayanın geleceği olmaz evlat !

Ilk sezonda aldığının iki katını beklemeyin boşuna. Düşmezse iyidir ki daha fazla perşembeleri hayatta kalamaz gün değiştirecek
perşembeleri tek erkek dizisi vardır o da Kurtlar Vadisi Pusu'dur ! O yüzden perşembe günü pek rating beklemesinler 😛

Kvp bitti artık o tnt de aldığı 8-9 ları atv de çok arıcak özetle budur
hadi ii geceler

tamam yeni sezonda görürüz... hem sen yeni sezonda vadinin 1.olacağınamı inanıyon hala

yok ilk 100 e giremeyeceğine inanıyorum :haha: gözünü sevim aga kim 1. Olacak Kurtlar vadisinin karşısında ? Suskunlar mı ?
hele hele mematinin durumu belirsizken ölme ihtimali varken rahat 12 reytingi görür.

ahahahhaahhahahahahahahah
komiksin Kanal D nin yine bomba dizisi var aga 1.liği unut puahhahahaha

o bomba ellerinde patlamazsa iyidir
doğmamış çocuğa don biçiyorsunuz resmen :haha: ayrıca ne malum perşembe yayınlayacakları 😛

ya kvp kanal d persembeye illaki dizi koyacak ne diyon sen kvp yi geçeçek oda neyse bn yatıyom sana iyi hayaller

suskunları ben 1.olacak die idda etmiyorum senin gibi sadece yeni sezonda çok konuşulacak tıpkı şimdi olduğu gibi ve sen diyon ya hani 5 alsın snra konusuruz 5 i değil 6 yı geçecek

Of suskunlarla vadiyi kıyaslama yanına bile yaklaşamaz vadi efsane suskunlar dünkü dizi

emre5757 hayal kurmayı bırak aga yakışmıyo sana