Kurtlar Vadisi 3.Tur A Grubu

Hangi 4 Oyuncu 4.Tura Yükselsin

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,444
Puanı
1,060
3.turdayız 52 kişi katılıyor 7 gruptan oluşucak ve 7 grubuda şimdi paylaşıcam 2 gün sonra direk 4. tura geçmiş olucaz
A,C,D grupları 8 diğer 4 grup 7 oyuncudan oluşucak
E,G gruplarında 3 oyuncu üst tura çıkarken geriye kalan 5 grupta 4 oyuncu çıkıcak
herkese ilgisi için çok teşekkürler :bhr::bhr::bhr:

@Polat Şaşmaz @takas @vadikızı @china_shangai @Maskeli Fedai @34rcp44 @-KADİR-
@Yasin93 @sürgünüm @batuhankaralar @Master.1000 @papuleoo @XanTier @ABAY_06
@legolas9900 @nberkayozer @Tolstoyevski @destere @denizz19 @xemrexxx
@mrt-06
@S.G.A.T.

Son düzenleme:
aslan akbey
mehmet karahanlı
hüsrev ağa
elif eylül

Çok zor 😳

Aslan Akbey
Karahanlı
Elif Eylül
Abuzer

@S.G.A.T. kurtlar vadisi favori oyuncu seçiyoruz 3.turdayız forumda aktif olduğuna göre sende katılabilirsin sende vadi izledin sanırım🙂

Bu grup baya zor olmuş :D

Aslan Akbey
Karahanlı
Kılıç
Elif

Karahanlı
Kılıç
Elif
Muro
Aslan Akbey hangisiydi ya hatırlayamadım :D google`dan bakayım:D
laan Selçek Yöntem`in karakteri((. @BesaleT öncelikle merheba naber nasılsın?:D.Bir de Elif`e giden oyu Aslan bey`e deiştir mümkünse :)

offf çok çok zor bi grup olmuş inanılmaz zor hepsi birbirinden kral efsanevi karakterler gelde seçim yap :(

Aslan Akbey
Hüsrev Ağa
Kılıç
Muro

eski vadiyle pusu arasındaki efsaneler arasında kaldığımda genelde eski vadide ki efsaneyi seçerim ama muro öyle böyle bi adam değil acayip bişey :D

Karahanlı Elif Eylül Abuzer bu 3 büyük vadi efsanesine oy verememek çok kötü ama yapacak bişey yok :(

Muro, Kılıç, Elif Eylül, Aslan Akbey.

offf çok çok zor bi grup olmuş inanılmaz zor hepsi birbirinden kral efsanevi karakterler gelde seçim yap :(

Aslan Akbey
Hüsrev Ağa
Kılıç
Muro

eski vadiyle pusu arasındaki efsaneler arasında kaldığımda genelde eski vadide ki efsaneyi seçerim ama muro öyle böyle bi adam değil acayip bişey :D

Karahanlı Elif Eylül Abuzer bu 3 büyük vadi efsanesine oy verememek çok kötü ama yapacak bişey yok :(
Muro'yu ben de çok seviyordum beni güldürdü, meşhur bir lafı vardı aklıma bir türlü gelmiyor aga neydi? :D