Kurtlar Vadisi 20.Bölüm Sezon Finali Fragman 2003

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,444
Puanı
1,060
Osman Sınavın yapımcılığını üstlendiği ve sonradan Pana'ya devrettiği Kurtlar Vadisi 2003-2005 serisi aradan 10 yıl geçmesine rağmen tekrar bölümleri hala aynı heyecanla izleniyor

işte bu efsane dizinin ilk sezonundan 20.bölüm efsane sezon finali fragmanı
@takas @Maskeli Fedai @china_shangai @vadikızı @Polat Şaşmaz @papuleoo @kvp-medya @sürgünüm
@-KADİR- @34rcp44 @Master.1000 @batuhankaralar @hızlı gonzales @gözlemci @cookies @xemrexxx
@mrt-06 @legolas9900 @WesTxCoasT @AlemTo

nostaljik anlar bu arada fragmanda çok amatör hazırlanmış 😀

Ulan şu eski fragmana bak birde şimdiki fragmanlara arada dağlar kadar fark var.

20.saniyede kalp atışların hızlandı bu ne mükemmel bişeydir ya dünyanın gelmiş geçmiş en büyük dizisi izlemeye kıyamıyorum

Aa görüntüyu falan begenmedim (12 yil once olmasi nedeniyle görüntü biraz kötü ) ben @Çiğdem- ama fragman güzel gözüküyor :)

valla haklı kaç kere tekrar izledim o o heyecanım kaybolmadı
hiç hep aynı heyecanla izliyorum ya😉

ya çakırla elifin sahneleri ne güzel değilmi ya

Vay be o bölüm kumarhane baskını dışında da efsaneydi, Karahanlı ile Aslan Amca'nın konseyin mekanında göz göze gelmesi falan yürekleri ağza getiren sahnelerdendi.

Aa görüntüyu falan begenmedim (12 yil once olmasi nedeniyle görüntü biraz kötü ) ben @Çiğdem- ama fragman güzel gözüküyor :)
ayoll o zamanın teknolojisiyle bir olurmu cnm yaa 2003 yılından bahsediyoruz bizde bilgisayar internet bile yoktu ben bilgisayarla 2005 yılında tanışmıştım hatta modem yerine interneti telefona bağlıyorduk demiştim telefona kesiliyordu fatura 2005 yılında bile öyleydi
birde bu fragman 2003 te hazırlanmıs o dönem teknoloji yok gibi birşeydi
ayrıca 20 reytingleri rahat rahat alıyordu o dönemdekı vadi :Z:Z:Z

valla haklı kaç kere tekrar izledim o o heyecanım kaybolmadı
hiç hep aynı heyecanla izliyorum ya😉

ya çakırla elifin sahneleri ne güzel değilmi ya
elif çakır atışmaları çok komik oluyordu bencede cnm :F:F:F