Kurtlar Vadisi 199.Bölümden Son Dakika Tüyosu!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Fenomen dizi Kurtlar Vadisi bu akşam 199.bölümüyle ekrana gelecek.Efsane diziyle ilgili son dakika tüyoları olduğunu öğrendim.

İşte o tüyolar;

*Leyla,Margaret'ı vurmak isterken önüne geçen Jack'i vuracak ve Jack ölecekmiş.
*Bu bölümün tagı ise #PolatCahitAkif olacak
*Ayrıca Çiğdem Batur'un twitter hesabından yaptığı yeni bölüm yorumu;

Bugün günlerden #kurtlarvadisipusu
İddia ediyorum sezonun en iyi bölümü!
Saat 20:00'de Atv'de

Kurtlar Vadisi kendi gününde kendi saatinde atv'de kaçırmayın!

Annnnnnnnnnnamm bomba tüyolar özellikle de şu

Kendi günü doğru ama saati yanlış. :F

Yine güzel bölüm olacak ama ben 200. bölümü büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum. :)

Kendi günü doğru ama saati yanlış. :F

Yine güzel bölüm olacak ama ben 200. bölümü büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum. :)
yoo saati de doğru 20.00 işte :d en fazla 15 dk erken başlar bence sorun olacağını sanmıyorum 12 reyting garanti

Bende böyleyim aga önceden bildiğim şeyleri izlerken zevk alamıyorum Vadi bile olsa :D
ufak tefek tüyolar aga bişey olmaz :D

yoo saati de doğru 20.00 işte :D en fazla 15 dk erken başlar bence sorun olacağını sanmıyorum 12 reyting garanti

ufak tefek tüyolar aga bişey olmaz :D
Normal saati 21.45'dir ama senelerdir 20.00. :T: Hele bugün tarihinde birkaç kez rastladığımız erkenlikte başlayacak sanırım. :D

Normal saati 21.45'dir ama senelerdir 20.00. :T: Hele bugün tarihinde birkaç kez rastladığımız erkenlikte başlayacak sanırım. :D
aga 21.45 eskide kaldı artık :d abartma olm ya sanki 7 de başlıyo ne abarttın :D

Yahu 30 dk reklam verse dizi zaten uzun mutlaka erken başlar tamam abartmıyorum. :D
aga 12 rtg garanti görürsün :D haftaya 13.5 üstü kesin 200.bölümde sonra bayram haftası var ondan sonra vadiyi feriştahı gelse tutamaz zaten :d

aga 12 rtg garanti görürsün :D haftaya 13.5 üstü kesin 200.bölümde sonra bayram haftası var ondan sonra vadiyi feriştahı gelse tutamaz zaten :D
12 garanti zaten yine fark atar. 😎 Ben sadece Ab Grubu'nda şüpheliyim. :(

200. bölüm çok çok süper olursa ki zaten öyle olur 14 - 15 bekliyorum ben şahsen. :X

12 garanti zaten yine fark atar. 😎 Ben sadece Ab Grubu'nda şüpheliyim. :(

200. bölüm çok çok süper olursa ki zaten öyle olur 14 - 15 bekliyorum ben şahsen. :X
ab den de bişey olmaz total aynı gelirse ab de aynı gelir vadi işini bilir :D

Oyunculari böyle yazmasina aslinda cok sinir oluyorum. Buradan ne anlasiliyor? Bu bölümden sonraki bölümler o kadar iyi olmayacak mi?
Olmamis bu.

ab den de bişey olmaz total aynı gelirse ab de aynı gelir vadi işini bilir :D
Görücez artık akşama az kaldı.:gangnam:

Benim sinirime giden boşluktan İntikam artacak sonra reytingler açıklanınca sen gör yorumları. (bkz: İntikam süper atık hep yükselir vb. ) :X

Görücez artık akşama az kaldı.:gangnam:

Benim sinirime giden boşluktan İntikam artacak sonra reytingler açıklanınca sen gör yorumları. (bkz: İntikam süper atık hep yükselir vb. ) :X
yav ne artması agam ne artması ya :D 4 reyting zor alıyo artmayı bırak düşecektir vadi izleyen biri öyle bi dizi izlemez bence 4 ün altıan inecek

Oyunculari böyle yazmasina aslinda cok sinir oluyorum. Buradan ne anlasiliyor? Bu bölümden sonraki bölümler o kadar iyi olmayacak mi?
Olmamis bu.
ne alakası var aga 3 bölüm oynadı bu da 4.bölüm kadın bu bölüme sezonun en iyi bölümü demiş daha diğer bölüm çekilmedi ki mantığı çözemedim :d

bence gaza getiriyo bizi çiğdem batur :D

yav ne artması agam ne artması ya :D 4 reyting zor alıyo artmayı bırak düşecektir vadi izleyen biri öyle bi dizi izlemez bence 4 ün altıan inecek

ne alakası var aga 3 bölüm oynadı bu da 4.bölüm kadın bu bölüme sezonun en iyi bölümü demiş daha diğer bölüm çekilmedi ki mantığı çözemedim :D
Öyle ama koca bir boşluk oluşuyor mutlaka pozitif bir etkisi olur bence :D

Kanal D fırsatı kaçırmaz şimdi 23.30'da biter. :D