Kurtlar Vadisi 143.Bölüm fragmanı Polat vuruluyor!

Moderatörün son düzenlenenleri:
ikinizinde videosu açılmıyo.pana kaldırmıştır

[video=youtube_share;sU9hUB1KxpY]http://youtu.be/sU9hUB1KxpY[/video]

ve Allah ın izniyle bu bölümle 1.lik geliyo vadimiz bu muhteşem fragmanıyla 1.liğe göz kırptı
şu dizideki emeği ne yazıkkı diğer hiçbi dizide göremiyorum.diğer dizilerde bakışmalarla geçen sahneler hep aynı yerlerde çekim yapma vs.varken vadinin her bölümü sinema filmlerinden daha kaliteli ne diyim helal olsun pana siz bu çizgiyi bozmayın gönülleri çoktan fethettiniz.

Polat 10. kez hastaneye kaldırılıp yine ölmüyecektir

Son düzenleme:
bide ölmesini bekliyosunuz tabi ölmeyecek

arkadaşlar tnt nin yayın akışında kurtlar vadisi pusu yerine başka bir film var ama fragman çıktı bilgisi olan varsa söylesin bide fatmagülün tekrarı mı var bu hafta eğer vadinin yeni bölümü fatmagülün tekrarı varsa vadi 15 reytingi geçecektir.

Kusura bakma ama anca göz kırpar 1.'liğe:nonchalance:

Polat ölmez yine fakat bu sefer olaylar daha da heyecanli olmaya devam ediyor.

Kurtlar vadisinin 1. olmasına gerek yok zaten gelmiş gecmiş en büyük dizi reyting sıkıntısıda yok ve hala devam ediyor..

Kurtlar vadisinin 1. olmasına gerek yok zaten gelmiş gecmiş en büyük dizi reyting sıkıntısıda yok ve hala devam ediyor..
aynen kardeşim zaten reyting derdi olsa tnt ye geçmezdi ve bu araları vermezdi.

Polat ölmez yine fakat bu sefer olaylar daha da heyecanli olmaya devam ediyor.

Fks14'ten büyük ipucu.Polat ölmeyecek!Biz ölür zannediyorduk zaten.Ne heyecanı ya Polat vurulunca heyecan mı olur dizide.Valla süper tespitler ayağa kalktım ve öyle yazıyorum[sm=s15.gif]