Kurtlar Vadisi İlkleri Ve Rekorları Konusu

agalar bu programlardan birini indirip dosyaları sildirttim enfesto oldu acayip hızlı diğerini de indirim uçar kesin

nestroyers Nickli Üyeden Alıntı

takas agamı bu filmin senayosunda çok değiştirdiler adam ister istemez %180 derece değişti :biggrin:

anlamadınz mı gercekten yav anlarsnz sanıyordum

burda oyuncu takas film ( site ) senaryoyu yazanlar adminler,modlar vs...
o senaryoya uyması gerekende takas :

ceza olayı felan cıktı ya adam rahat yazamıyor yazılarında ondan böyle yazd ım

- - - Ekleme - - -

Açıkla

İmza atmadı. İsyan etti. 1 aylık ban aldı

o zaman onaylanmadı
savas devam ediyor

Şçyle düşün Dünya (OzaN) barışa zorluyo. Türkiye(Vadici'ler) barışı kabul ediyo Avrupalılar (Anticiler) Savaş istiyo.

- - - Ekleme - - -

Şçyle düşün Dünya (OzaN) barışa zorluyo. Türkiye(Vadici'ler) barışı kabul ediyo Avrupalılar (Anticiler) Savaş istiyo.

forum gece olunca yavaslıyo ya

- - - Ekleme - - -

forum gece olunca yavaslıyo ya

aga ben rahatım sorun yok

- - - Ekleme - - -

forum yavaşladı ben çıkarım birazdan

senden iyi takipçi demek

aga övünmek gibi olmasın 50 tanesini rahat ben yazmışımdır
ama benden iyi bildiği kesin adam kimsenin bilmediklerini biliyo helal olsun tekrar söylüyorum vadiyi en iyi bilen vadici açık ara

Vay be. 21.Aralık.2012 18:26. Takas bi konu açtı. Sadece 3 tane madde vardı. Ne linkler vardı ne bi şeyler. 1 ayda neler olmuş be :U

aynen aga böyle bi konu açmak hep hayalimdi en sonunda açtım ve süper bişey oldu şu link işini de iyi akıl etmişim çok güzel oldu

- - - Ekleme - - -

nestro sesin çıkmıyo aga

geldm aga nescafe koydum'da gıdıyonuz mu yoksa?

2 ye kadar takılır yatarım aga
afiyet olsun götürrrr

aynen aga böyle bi konu açmak hep hayalimdi en sonunda açtım ve süper bişey oldu şu link işini de iyi akıl etmişim çok güzel oldu

- - - Ekleme - - -

nestro sesin çıkmıyo aga

Çayını içti gitti aga

yarın pazardı aga
uyku kacırır bu da olsun aga
içelim rahatlıyalım

aga uyku düzenim bozuldu 2 de 3 de yata yata eskiden 12 de falan yatardım şimdi çok geç yatıyom