Kurtlar Vadisi İçin Geri Sayım Başladı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Kurtlar yarın vadiye iniyor

Efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu , nefes kesen yeni bölümüyle yarın akşam atv'de

Geri sayımda sona gelindi. Büyük heyecanla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu, yarın akşam atv ekranında seyircisiyle buluşacak. Memati'nin vurulmasıyla yıkılan Polat, tetiği çektirenlerin peşine düşüyor.

İhtiyarlar Başkanı neden ısrarla Polat'la görüşmek isteyecek? Başkan'la buluşmaya giden Polat'ı bekleyen büyük sürpriz ne olacak? Polat'ın intikam yemini ve çok daha fazlası yarın akşam atv ekranında.

Bakalim reytinglerde nasil bir giris yapacak..

10 yıldır izliyorum hiç bu kadar merak etmemiştim 1 gün kaldı

Reyting Sallanacak

Ne Persembeymis be kardesim bir türlü gelmedi. Vallah bu 1 hafta icinde, Vadi hakkinda yayinlanmayan haber, yazilmayan seyler kalmadi. Sosyal medya, haber siteleri, forumlar vs. hertaraf Kurtlar Vadisi. Diziyi izlemeyenler, izlemeyi birakanlar bile yarin bu bölümü kesinlikle izleyecektir. Herseyi gectim, sirf bu Memati'nin olayi icin TV'yi acip izleyeceklerdir. Vadi yarin aksam sezonu dehset bir bölümle aciyor.

Ben en az 15 reyting bekliyorum tarihi bi bölüm olacak

bakalım suskunlardan da beklenti büyüktü ama neyse veda gelince rekabette kim kaç reyting alıcak

Suskunların her tarafı beklenti olsa nolur vadi yarın 4 e 5 e katlar

Aga 12 de olsa 20 yi geçer

21.45 alsalar varya kimse kaçırmaz ama bilmiyorum atv yapmaz gibi show tv bu konuda çok iyiydi

- - - Ekleme - - -

Gerçi bu konuyu 162.bölüm özeti ve fotografları içerisinde açmıştım içerik aynı ama neyse

O saatte 15 in altına inmez vadi

suskunlarda ne olacak diye beklenti vardı o kadar vadide intikam alıcak belli
ama siz vadiye toz kondurmazsınız fazla söze gerek yok

Yav 3-4 reyting alan dizinin ne beklentisi olacak hey ALLAH ım ya

Suskunlar'ın Kvp geçeceğini sanmıyorum ama Veda gelince vadi ezilebilir

vadi mematinin intikamı alınana kadar iyi izlenir sonra gene 10 reyting civarına döner

Vadi bence 15 dklık reytinglerde 20 alabilir.